Известие

Collapse
No announcement yet.

Ледена среща a.k.a. кънки на лед

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• звучи добре
    Няма добри и лоши коли, има добри и лоши стопани...

Аlfa Romeo 145 1.6 TS

Comment

• Аз съм на работа.
      Alfa 145 1,6 TS
      Arena Coast Customs

Comment

• Първоначално публикувано от link Покажи съобщение
        Хахаха така е.. Ама пък и ти не случи на партньор... Но какво да се прави -съдба...
        Аз предлагам да го направим традиция - кънки с билярд за десерт?!
        Че защо да не съм случил? Бяхме направо dream team. А пропуски винаги има. Част от играта са. Аз пропуснах не по-малко шансове от теб. А представи си ако не пропускахме. Какво ли щеше да става тогава?!
        Относно идеята за десерта... Не е лошо прегръщам я направо, но зависи от финансовото положение, което напоследък е във фаза "финансово сексуална криза" както казва Джийзъс

Първоначално публикувано от DarkKnight Покажи съобщение
        Най-вероятно ще е в неделята

Аз предлагам да е пак от 17 часа за да не сме в най-голямото меле.
        Аз съм съгласен. И тоя път да имате предвид, че след кънките първо отиваме да ядем! Да няма после неразбрали! А и е във ваша полза да цъкам билярд когато съм на пълен стомах защото ще съм зает да храносмилам
        The greatest of all scientific hobbies!

Comment

• Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщение
          "финансово сексуална криза" както казва Джийзъс
          За съжаление - факт.. Добре, може през седмица да има десерт.. според това колко трагично е положението с въпросната криза?!

А за ден - мен не че ме бърка особено в момента, все пак семесътра започва чааааак от другата седмица..

п.п. Ася, кога си почивка?
          Ars longa vita brevis!

Comment

......

Когато не е на работа
            Въпросът е кога е това

Comment

• Другата седмица примерно Иначе може утре от 18:30, иначе тя чак другата седмица.
              Last edited by Pastora; d.m.y г., 16:28.
              Arena Coast Customs

Comment

Утре и после в понеделник.
                Alfa 145 1,6 TS
                Arena Coast Customs

Comment

• Първоначално публикувано от Assya Покажи съобщение
                  Утре и после в понеделник.
                  Ееее, кофти.. С бро утре не можем.. :S То май и за неделя сме на кантар, но има надежда..
                  Значи с теб другата седмица? (Ако звездите са подредени подходящо.. )
                  Ars longa vita brevis!

Comment

• Е какво стана сега? Днес ще има ли ледено мероприятие? Мен вчера Марио (cniper) ме викаше да ходим ама нямаше как. Днеска каза, че с нас, без нас пак ще ходи. Запалил се е яко момчето, че даже и кънки вчера си е купил

Първоначално публикувано от link Покажи съобщение
                    Ееее, кофти.. С бро утре не можем.. :S То май и за неделя сме на кантар, но има надежда..
                    Значи с теб другата седмица? (Ако звездите са подредени подходящо.. )
                    Звездите лесно се пренареджат. Трябва ти само достатъчно твърд предмет, за да се удариш по главата А иначе хайде поне неделята гледайе да дойдете, че да сме повечко хора

Comment

• Пффф, ти искаш да се разпадна ли?! Вчера цял ден ме боля коляното от последния път, отпусни още ден - два релакс.. А и кризата..
                      За неделя бро трябва да каже със сигурност..
                      Ars longa vita brevis!

Comment

Пффф, ти искаш да се разпадна ли?! Вчера цял ден ме боля коляното от последния път, отпусни още ден - два релакс.. А и кризата..
                        За неделя бро трябва да каже със сигурност..
                        За кризата предлагам решение. Когато някой има нужда другите му купуват билетче. Все пак 4 лева разделени измежду толкова много хора си е смешна сума! Само трябва да кажете "имам желание, но нямам възможност"
                        Иначе брото ти ще го омаям ей сега Гледам седи си DND в скайп, ама ей сега ще го дистърбна на бързо. И така всеки ден до неделя докато не каже, че ще дойдете
                        Btw имам 9 килограмов чук ако ти потрябва. Имам и по-големи ама за тях трябва да се разходя до вилата

Comment

• Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщение
                          За кризата предлагам решение. Когато някой има нужда другите му купуват билетче. Все пак 4 лева разделени измежду толкова много хора си е смешна сума! Само трябва да кажете "имам желание, но нямам възможност"
                          Иначе брото ти ще го омаям ей сега Гледам седи си DND в скайп, ама ей сега ще го дистърбна на бързо. И така всеки ден до неделя докато не каже, че ще дойдете
                          Btw имам 9 килограмов чук ако ти потрябва. Имам и по-големи ама за тях трябва да се разходя до вилата
                          Хахах чакай, положението все още не е чак толкова трагично.. Има време
                          А то брото не ми го тормози, той сам ще каже по-натам какво е "Окончателното му решение" /както казва Ники Кънчев/.
                          Амм 9кг май ще ми е малко... Ама най-добре работа ще ми свърши нов крак?!
                          Ars longa vita brevis!

Comment

Хахах чакай, положението все още не е чак толкова трагично.. Има време
                            А то брото не ми го тормози, той сам ще каже по-натам какво е "Окончателното му решение" /както казва Ники Кънчев/.
                            Амм 9кг май ще ми е малко... Ама най-добре работа ще ми свърши нов крак?!
                            Нов крак.....абе нябелязал съм няколко души за разглабяне ама първо трябва да ти ги покажа, че да кажеш кой крак ще ти допадне най-много

Comment

Ееее, кофти.. Значи с теб другата седмица? (Ако звездите са подредени подходящо.. )
                              Да, другата седмица ще се видим
                              Alfa 145 1,6 TS
                              Arena Coast Customs

Comment

• Снайпериста много бързо си купи кънки.... Митко, ти да не си му дал нещо тайничко под масата ?
                                Alfa 145 1,6 TS
                                Arena Coast Customs

Comment

Working...
                                X