If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ми не познавам никой от вас ние ще сме със тъмно синя 146-ца .... ще се намерим, щом вие се познавате и ще сте група ше се намерим
Е аз точно затова казах да се срещнем пред сълбичкие, а не да се бутаме в мелето долу, че иначе нямаме никакъв шанс. Иначе аз ще съм с 146-ца бордо, с клубен стикер на задниа джам, детелинки над мигачите, падпис Alfa Romeo Bulgaria под предния номер и както напоследък все ми се случва....мръсна Демек не е като да не съм забележим. Иначе другите коли ще са 2 156-ци.
ми не познавам никой от вас ние ще сме със тъмно синя 146-ца .... ще се намерим, щом вие се познавате и ще сте група ше се намерим
Ми ние ще сме група неорянтирани (най-вероятно в центъра на пързалката). Ако дойдете към 16:30 ще сме около някоя Алфа или под стълбите да пушим (то само аз пуша ама звучи по-добре в множествено число )
sigpic Alfa Romeo 156 1.9JTD '99 BMW 316 Compact '95
Няма да се сбиете спокойоно. Кънки има предостатъчно. Иначе това за 16:30 се отнася за всички! Няма да кисна там сам все пак! Веско да не ми се прави на заплеснат с тоя център на пързалката
Няма да се сбиете спокойоно. Кънки има предостатъчно. Иначе това за 16:30 се отнася за всички! Няма да кисна там сам все пак! Веско да не ми се прави на заплеснат с тоя център на пързалката
Ами добре де и аз ще дойда в 16:30 за да не закъснявам пак за леда
П.П. @pikli4ka- чуствайте се поканени с нас от 16:30
sigpic Alfa Romeo 156 1.9JTD '99 BMW 316 Compact '95
Ами не знам за останалите, но аз имам такова намерение, а и да не забравяме за десерта
Аааааа, за канките ли питате?! Говорете по-силно ако обичате, че още ми глъхнат ушите
Само не разбрах как може да подлагате подобно събитие на съмнение?! И основно, и десерт....всичко ще има
Хахаха, Митко, явно поне си си изкарал добре
Айде, от мен да мине, няма да се съмнявам Сега само гледай да не дойдеш! Махмурлук ?
Ще дойдем бре! Нема се пуашиш
Махмурлук няма. Не съм по пиенето, но това не ми пречи на настроението! А за изкарването...ухааа. Аз се изкефих яко! Ама питай брат ти. И него го привлякохме
Хахахах ще го питам... като се надигне от леглото
Бтв как е класацията, вчера изпуснах ли нечие падане?
Не. Нямаше падане. Но класацията много се разпокъса изведнъж. Някои ходят, други не, после обратното. След това някой изведнъж натрупва няколко ходения сам пък другите изостатант. + това аз знам, че мога да помня много, но не мога да ви следя все пак всички до един. Та разчитам и на вашата честност. За момента малко е занемарена класацията, но ако има интерес бързо ще влезна в крачка
Comment