Известие

Collapse
No announcement yet.

Ледена среща a.k.a. кънки на лед

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от pikli4ka Покажи съобщение
    ми не познавам никой от вас ние ще сме със тъмно синя 146-ца .... ще се намерим, щом вие се познавате и ще сте група ше се намерим
    Е аз точно затова казах да се срещнем пред сълбичкие, а не да се бутаме в мелето долу, че иначе нямаме никакъв шанс. Иначе аз ще съм с 146-ца бордо, с клубен стикер на задниа джам, детелинки над мигачите, падпис Alfa Romeo Bulgaria под предния номер и както напоследък все ми се случва....мръсна Демек не е като да не съм забележим. Иначе другите коли ще са 2 156-ци.
    The greatest of all scientific hobbies!

Comment

• Първоначално публикувано от pikli4ka Покажи съобщение
      ми не познавам никой от вас ние ще сме със тъмно синя 146-ца .... ще се намерим, щом вие се познавате и ще сте група ше се намерим
      Ми ние ще сме група неорянтирани (най-вероятно в центъра на пързалката). Ако дойдете към 16:30 ще сме около някоя Алфа или под стълбите да пушим (то само аз пуша ама звучи по-добре в множествено число )
      sigpic
      Alfa Romeo 156 1.9JTD '99
      BMW 316 Compact '95

Comment

• мхъм добре, разбрахме се ... има вероятно ст да дойдем малко по-рано, защото нямаме свои кънки и ще трябва да се сбием за под наем
        Няма добри и лоши коли, има добри и лоши стопани...

Аlfa Romeo 145 1.6 TS

Comment

• Няма да се сбиете спокойоно. Кънки има предостатъчно. Иначе това за 16:30 се отнася за всички! Няма да кисна там сам все пак! Веско да не ми се прави на заплеснат с тоя център на пързалката

Comment

• Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщение
            Няма да се сбиете спокойоно. Кънки има предостатъчно. Иначе това за 16:30 се отнася за всички! Няма да кисна там сам все пак! Веско да не ми се прави на заплеснат с тоя център на пързалката
            Ами добре де и аз ще дойда в 16:30 за да не закъснявам пак за леда
            П.П. @pikli4ka - чуствайте се поканени с нас от 16:30
            sigpic
            Alfa Romeo 156 1.9JTD '99
            BMW 316 Compact '95

Comment

• благодаря , там ще сме
              Няма добри и лоши коли, има добри и лоши стопани...

Аlfa Romeo 145 1.6 TS

Comment

• Утре ще се търкаляме ли ? Аз мисля да се тръшна няколко пъти след 17 часа И една приятелка ще дойде, та ще сме двама.
                Arena Coast Customs

Comment

• Първоначално публикувано от Pastora Покажи съобщение
                  Утре ще се търкаляме ли ? Аз мисля да се тръшна няколко пъти след 17 часа И една приятелка ще дойде, та ще сме двама.
                  Ами не знам за останалите, но аз имам такова намерение, а и да не забравяме за десерта
                  Ars longa vita brevis!

Comment

• Първоначално публикувано от Pastora Покажи съобщение
                    Утре ще се търкаляме ли ? Аз мисля да се тръшна няколко пъти след 17 часа И една приятелка ще дойде, та ще сме двама.
                    Първоначално публикувано от link Покажи съобщение
                    Ами не знам за останалите, но аз имам такова намерение, а и да не забравяме за десерта
                    Аааааа, за канките ли питате?! Говорете по-силно ако обичате, че още ми глъхнат ушите
                    Само не разбрах как може да подлагате подобно събитие на съмнение?! И основно, и десерт....всичко ще има

Comment

• Хахаха, Митко, явно поне си си изкарал добре
                      Айде, от мен да мине, няма да се съмнявам Сега само гледай да не дойдеш! Махмурлук ?
                      Ars longa vita brevis!

Comment

• Първоначално публикувано от link Покажи съобщение
                        Хахаха, Митко, явно поне си си изкарал добре
                        Айде, от мен да мине, няма да се съмнявам Сега само гледай да не дойдеш! Махмурлук ?
                        Ще дойдем бре! Нема се пуашиш
                        Махмурлук няма. Не съм по пиенето, но това не ми пречи на настроението! А за изкарването...ухааа. Аз се изкефих яко! Ама питай брат ти. И него го привлякохме

Comment

• Хахахах ще го питам... като се надигне от леглото
                          Бтв как е класацията, вчера изпуснах ли нечие падане?
                          Ars longa vita brevis!

Comment

Хахахах ще го питам... като се надигне от леглото
                            Бтв как е класацията, вчера изпуснах ли нечие падане?
                            Не. Нямаше падане. Но класацията много се разпокъса изведнъж. Някои ходят, други не, после обратното. След това някой изведнъж натрупва няколко ходения сам пък другите изостатант. + това аз знам, че мога да помня много, но не мога да ви следя все пак всички до един. Та разчитам и на вашата честност. За момента малко е занемарена класацията, но ако има интерес бързо ще влезна в крачка
                            Last edited by detelazurno; d.m.y г., 12:57.

Comment

• Е, че аз съм си честна.. Днес сигурно ще отбележа няколко, защото нещо никак не се чувствам заспала, а и снощи след тия бири...
                              Ars longa vita brevis!

Comment

Е, че аз съм си честна.. Днес сигурно ще отбележа няколко, защото нещо никак не се чувствам заспала, а и снощи след тия бири...
                                Интересно. Отбелязваш падания когато не се чувстваш заспала! А когато си заспала какво? Караш като професионалист?

Btw днес 16:30 на зимния. И сега ако Весо ви пише не го слушайте! Просто елате 16:30

Comment

Working...
                                X