Първоначално публикувано от DarkKnight
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Ледена среща a.k.a. кънки на лед
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Assya Покажи съобщениеТози на Родопски извор се казва Flash и е скъпо там. Митко говори за другия клуб, който е на по-прилични цени.
Comment
-
Първоначално публикувано от Assya Покажи съобщениеТози на Родопски извор се казва Flash и е скъпо там. Митко говори за другия клуб, който е на по-прилични цени.След увеличението не знам колко са и дали са ги вдигали изобщо. Иначе знам още един готин, който си е всъщност цяла игрална зала където всички маси са по 10 лева на час
Ама като се замисля единственото готино в тоя билярд е, че масите са със сиво сукно и много ме кефи как седи
Но като цяло е скъп и около масите е теснотийка
The greatest of all scientific hobbies!
Comment
-
Първоначално публикувано от DarkKnight Покажи съобщениеВ неделя от 19ч.?
Ти как си? Оправяш ли се? Да не вземеш да отидеш неделята да се довършиш и след това да изчезнеш за дълго време от леда!The greatest of all scientific hobbies!
Comment
-
Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщениеАз имам много хубави планове за дните петък, събота, неделя само дето не знам кой от всичките кога ще се осъществи, така че не се зараичам предварително.
Ти как си? Оправяш ли се? Да не вземеш да отидеш неделята да се довършиш и след това да изчезнеш за дълго време от леда!Надявам се и в събота да съм на линия, ама зависи от настинката (дано да не се задълбочава повече)
Comment
-
Първоначално публикувано от Pastora Покажи съобщениеСъбота и неделя сме пас, Ася е на работа и не сме в играта.
EDIT: Малка промяна. Аз в неделята ще ходя от 17ч. Ако реша да ходя и в събота ще пишаLast edited by DarkKnight; d.m.y г., 21:00.
Comment
-
Първоначално публикувано от DarkKnight Покажи съобщениеСега се загледах в първия пост и видях за точенето на кънките - на зимния са пуснали и през касата да можеш да си ги точиш (демек който знае кой точи си остават старите пари, а за тези които не знаят на касата дават 4 лв и им ги точат)
Айде народеееее. Готов ли си за поредната доза лед довечера?!16:30-40 пред Зимния?!
The greatest of all scientific hobbies!
Comment
-
Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщениеМерси за допълнението! Сега ще го добавя.
Айде народеееее. Готов ли си за поредната доза лед довечера?!16:30-40 пред Зимния?!
Comment
Comment