Известие

Collapse
No announcement yet.

Ледена среща a.k.a. кънки на лед

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от mishka1675 Покажи съобщение
    имам ангажимент към една дама тогава, тъй че съм задълже за събота
    Че има ли още такива?! Да не ме разбира погрешно женското съсловие ама.....
    Бате, не си играй с вятъра
    The greatest of all scientific hobbies!

Comment

• Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщение
      Че има ли още такива?! Да не ме разбира погрешно женското съсловие ама.....
      Бате, не си играй с вятъра
      аууу не те беше срам да го напишеш ... това са митични създадния

---------- Post added at 13:19 ---------- Previous post was at 13:17 ----------

а иначе цитата е любим филм

Първоначално публикувано от mishka1675 Покажи съобщение
      имам ангажимент към една дама тогава.....
      Няма добри и лоши коли, има добри и лоши стопани...

Аlfa Romeo 145 1.6 TS

Comment

• Първоначално публикувано от pikli4ka Покажи съобщение
        аууу не те беше срам да го напишеш ... това са митични създадния [COLOR="Silver"]

.........
        Хич не ме ебеше срам. И продължава да не ме ебе, така че пак ще го напиша "Бате, не си играй с вятъра!"
        Тия митични създания май датират до 90-та най-късно. След това е нещо страшно! Има изключения естествено, но масата е шок и ужас! Начери ме морално остарял ако искаш, но така ги виждам аз нещата. И пак да спомена изключенията. Да, има такива. Има дори много, които си заслужават. След това са добрите и след тях е всичко останало.
        Е, аз само мога да съм доволен, че лимита ми (не че си поставям такъв де ама.....) се вмества точно в онзи времеви период до 90-та
        И като за край не мога да не ви предупредя да се пазите, че подписът ми дебне!!!

Comment

• ще ходите ли на кънки петък или неделя ???
          Live For The Speed... Die For The Speed...

Comment

• ох след този коментар се чувствам длъжна да отговоря, ама така добре си го написал, че не ми остава друго освен да поканя ..... на кънки

---------- Post added at 13:51 ---------- Previous post was at 13:51 ----------

Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщение
            Хич не ме ебеше срам. И продължава да не ме ебе, така че пак ще го напиша "Бате, не си играй с вятъра!"
            Тия митични създания май датират до 90-та най-късно. След това е нещо страшно! Има изключения естествено, но масата е шок и ужас! Начери ме морално остарял ако искаш, но така ги виждам аз нещата. И пак да спомена изключенията. Да, има такива. Има дори много, които си заслужават. След това са добрите и след тях е всичко останало.
            Е, аз само мога да съм доволен, че лимита ми (не че си поставям такъв де ама.....) се вмества точно в онзи времеви период до 90-та
            И като за край не мога да не ви предупредя да се пазите, че подписът ми дебне!!!
            .
            Last edited by pikli4ka; d.m.y г., 13:52. Основание: ми от глупост
            Няма добри и лоши коли, има добри и лоши стопани...

Аlfa Romeo 145 1.6 TS

Comment

• Първоначално публикувано от cnaiper Покажи съобщение
              ще ходите ли на кънки петък или неделя ???
              Аз мислия да. Само дето нищо предварително не казвам, че неведоми са пътищата Господни

Comment

• Първоначално публикувано от cnaiper Покажи съобщение
                ще ходите ли на кънки петък или неделя ???
                Първоначално публикувано от DarkKnight Покажи съобщение
                Аз съм на зъбар в петък
                Първоначално публикувано от DarkKnight Покажи съобщение
                ...
                На мен туко що една позната ми каза, че в неделя съм на зимния от 19ч. А дали ще правим и в събота зависи от останалите
                sigpic
                Alfa Romeo 156 1.9JTD '99
                BMW 316 Compact '95

Comment

• Ееее, човек да не се похвали беееее...
                  Щом го пиша, знаи има хляб, тъй че не спорете за тaквиз неща :P

Comment

• За какво ти е хляб, намери си някоя, която ще ти предложи други неща ))))
                    Arena Coast Customs

Comment

• Хляб, хляб ама накрая....сухар.
                      Иначе ние не спорим. Казваме си нещата от живота така както сме ги видяли

Comment

• Първоначално публикувано от Pastora Покажи съобщение
                        За какво ти е хляб, намери си някоя, която ще ти предложи други неща ))))
                        Чакай бре, има време и за това, предстоят какви ли не приклУчения, ама в момента нещата са малко
                        Where is the love
                        ама дай по темата, че стана малко офтопик
                        та, вв събота идвам да карам, независимо дали девойката ще е благосклонна за джиджи-биджи после
                        Last edited by mishka1675; d.m.y г., 19:03.

Comment

Чакай бре, има време и за това, предстоят какви ли не приклУчения, ама в момента нещата са малко
                          Where is the love
                          ама дай по темата, че стана малко офтопик
                          та, вв събота идвам да карам, независимо дали девойката ще е благосклонна за джиджи-биджи после
                          пич не се засягай... амаа пишеш като някое 15 годишно влюбено хлапе ... ти въобще познаваш ли се с таз девойка

Comment

• е остава и да не я познавам...
                            ама за кво ли пиша, така или иначе винаги някой ме изкарва виновен, за нещо, което е важно и/или ценно за мен... егати хората сте. Засегнах се, не се притеснявай.

Comment

е остава и да не я познавам...
                              ама за кво ли пиша, така или иначе винаги някой ме изкарва виновен, за нещо, което е важно и/или ценно за мен... егати хората сте. Засегнах се, не се притеснявай.
                              Дреме ти, само се бъзикаме
                              Arena Coast Customs

Comment

е остава и да не я познавам...
                                ама изобщо не съм се притеснил... просто казвам нещата такива каквито ги виждам

Comment

Working...
                                X