Първоначално публикувано от detelazurno
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Ледена среща a.k.a. кънки на лед
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Pastora Покажи съобщениеУтре в 22 часа аз и Ася ще сме на леда със сигурност. И няма да има промяна, вече е решено.
На коя пързалка...има вариант и аз да се включа днес
http://vbox7.com/play:db08b5b8
Поздрав за всички, които обичат леда :P:P:PAlfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over(((((
ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
by RUBIG service
Comment
-
Ибасимус! Ще вземе да се случи масово събиране, а ние ще го пропуснем. Даже като гледам ще взема да пропусна завръщането на една легенда на леда! ОМГ! Но пък мога да се похваля с друго. Снощи на леда се появи новия член на стадото - Ачо!
Иначе освен да взема да се измъкна вечерта и да се примъкна.... Не знам. Ще видя! Но ако ви изпусна....приятно ви лъзганеThe greatest of all scientific hobbies!
Comment
-
Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
by RUBIG service
Comment
-
Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщениеThe greatest of all scientific hobbies!
Comment
-
Нещата стават все по-интересни след невероятния обрат който настъпи в статистиката! Лидия е на първо място за най-малко падания, а първото място за най-много падания, на чийто връх в момента се подвизава Ася, е на път да се разтърси сериозно. Виктория го атакува с пълна сила след като на предната пързалка заяви, че ще измести Ася и ще грабне наградата. Фаворитът ни в категория "най-малко падания", Веско, беше възпрепятсвтан и не успя да дойде на последните няколко пързалки, с което се срива на 3-то място с 18% успеваемост. Второто място се държи от мен с 15% и само с 1% по-напред е Лидия която записва 14% успеваемост.
Очертава се надпреварата да стане още по-зрелищна със завръщането на легендата на леда в лицето на Венци. Надяваме се да видим в скоро време и Милена, която от началото на сезона записа скромините 2 пързалки и 50% успеваемост. Също така от вчера на леда се появи един дългоочакван член на нашето ледено съсловие - Ачо (D-I-V-A-K-A).
Повече подробноси за класацията можете да разгледате в прикачения файлThe greatest of all scientific hobbies!
Comment
-
Първия пост е ъпдейтнат с информация за пързалката пред The Mall. Ама понеже ви знам какви сте мързели и колко често го поглеждате ще ги напиша и тук
Вход - 5 лева, наем на кънки - 4 лева, инструктор - 8 лева.
Работно време:
Всеки ден:
08:00 - 09:20
10:00 - 11:20
12:00 - 13:20
14:00 - 15:20
16:00 - 17:20
18:00 - 19:20
20:00 - 21:20
22:00 - 00:00
Както виждате положението е като на Ариана с тази разлика, че тук няма нощна пързалка. Единствения бонус е, че последната е 2 часа (от 22:00 до 00:00).The greatest of all scientific hobbies!
Comment
-
Уууууупсс... и аз отпадам...ама само за днес...тази седмица съм твърдо решен да стъпя на леда, така че утре или в сряда(най-вероятно) в 22.00 часа ще съм онлайн....Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
by RUBIG service
Comment
Comment