Известие

Collapse
No announcement yet.

Ледена среща a.k.a. кънки на лед

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от mim Покажи съобщение
    Весело ви изкарване и на 25ти
    Мерси и на теб

Първоначално публикувано от Assya Покажи съобщение
    Ееее, браво на вас ! Искаше ми се и аз да дойда, обаче кръчмата ме искаше повече от пързалката
    Пияница Пък и кънките ти са егати кютуците, да тежат повече от моите хахах
    Arena Coast Customs

Comment

• Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщение
      Хаха. Няма нищо Все пак нямаше как да знаеш, че ще стане така
      Иначе въртележките бяха 3 все пак

Тоя път май никой от нас не караше спокойно. Макар и да нямахме много power. А странния факт ще стане още по-странен като ти кажа, че паданията ми са 3, от които само 1 беше по моя вина. При първото стелката на Ачо падна точно под ножа ми. Това и със специален ефект във филм не би станало толкова точно Второто си беше по моя вина. А третото беше на втората въртележка. Нинджата, онзи с маската, се разчекна и ме срита в краката. Шанс Но пък беше май най-дивата пързалка която сме правили от началото на сезона. На всичкото отгоре имам съмнения, че това беше първата въртележка на Ариана за този сезон! Благодаря ви за страхотното изкарване Следващата диващина ще бъде на 25-ти. Внимавайте с трапезата тогава, че да не дойдете понатежали. На нас поне ни се очертава да пристигна директно от масата
      Дано и на 25-ти да се получи така добре, както вчера или по-добра, имаше си от всичко, инфарктни ситуации(на няколко ститин пъти ) карането си беше каране, гоненето си беше гонене, малко не успявахме на моменти да следим топката, ама както си говорехме, другият път или червена или електриково оранжева И най-важното аРИАНА вече не е девствена Другият път повече

П.С. Имам болки на места, който не съм знаел и че същесвуват, камо ли, че и болка мога да усещам там

П.П.С. Мите дай малко актуална информация
      Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe

Comment

• Първоначално публикувано от D-I-V-A-K-A Покажи съобщение
        .......

П.П.С. Мите дай малко актуална информация
        Attached Files
        The greatest of all scientific hobbies!

Comment

• За сега нямам планове за 25ти, та може да дойда, за да бутна Ачо няколко пъти и да му разваля успеваемостта :Д
          Ако не изкочи нещо, ще гледам да дойда

Comment

• Първоначално публикувано от soldier Покажи съобщение
            За сега нямам планове за 25ти, та може да дойда, за да бутна Ачо няколко пъти и да му разваля успеваемостта :Д
            За да успееш, ще ти трябват доста умения )) Иначе заповядай, ще се радвам да удариме по коняк на леда и после да се похлъзгаме
            Last edited by Pastora; d.m.y г., 19:19.
            Arena Coast Customs

Comment

• Първоначално публикувано от soldier Покажи съобщение
              За сега нямам планове за 25ти, та може да дойда, за да бутна Ачо няколко пъти и да му разваля успеваемостта :Д
              Е т'ва е! Признавам, че бях приятно изненадан да те видя да пишеш в тази тема
              Елате повече, че да се забавляваме Усещам, че ще стане готино събиране с готино настроение
              SubZero Team ще очаква всички ви на леда за една забавна коледна вечер!

Comment

• Ачооо, направи ли си кънките, да ударя рамо с ремонта ?
                Arena Coast Customs

Comment

• Първоначално публикувано от Pastora Покажи съобщение
                  Ачооо, направи ли си кънките, да ударя рамо с ремонта ?
                  Не за съжаление не мога да намеря някой, който да ми ги направи що-годе хубаво и за някакви нормачни пари, то се е видяло, че утре ще се кара с такива под наем . Дано и този път ми се падната така добре наточени.
                  Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe

Comment

• Айде народе, гответе се за утре, искам утре целият лед да се превърне на сняг на Ариана. Трябва да направим тази пързалка запомняща се! И мите, да не забравиш топката, а може и да вземеш боята да я пръснем примерно, ако пак не се вижда.

Comment

• Първоначално публикувано от D-I-V-A-K-A Покажи съобщение
                      Айде народе, гответе се за утре, искам утре целият лед да се превърне на сняг на Ариана. Трябва да направим тази пързалка запомняща се! И мите, да не забравиш топката, а може и да вземеш боята да я пръснем примерно, ако пак не се вижда.
                      Топката съм си я пуснал да седи в кънката ми вътре, така че трудно ще я забравя (ама да не предизвиквам събата все пак. Знаеш ме ) А боя нямам. Мисля, че само един зелен спрей ми е останал, но той е по-тъмен от топката и е безмислено. А и нещо не ми се ще да я пръскам, че ще се спласти.
                      Утре ще е тежко хора. Празничен обяд, празнична вечеря... Май ще се търкалям вечерта на кънките ама ще гледам да разтоваря каквото ми тежи

Иначе с радост ви съобщавам, че пързалката в Градската градина вече е отворена. Инфото е в първия пост мързели

Comment

• Аз съм боядисал моята червена, само да не забравя да я взема Имах спрей под ръка ))
                        Arena Coast Customs

Comment

• А дано не я забравиш. Аз ще взем зелената за всеки случай. А не се ли спласти като я пръсна?

Comment

А дано не я забравиш. Аз ще взем зелената за всеки случай. А не се ли спласти като я пръсна?
                            Не мисля, но аз като изсъхна я изпрах, че да не пуска в джоба

п.с. Ето и наследника на кънки.орг http://forum.winter-palace.net/
                            Last edited by Pastora; d.m.y г., 02:17.
                            Arena Coast Customs

Comment

• Първоначално публикувано от Pastora Покажи съобщение
                              Не мисля, но аз като изсъхна я изпрах, че да не пуска в джоба

п.с. Ето и наследника на кънки.орг http://forum.winter-palace.net/
                              Тоя наследник го знаеме. Иначе тя да не е избледняла после като си я изпрал На колко градуса я пусна? Предпране пусна ли? Омекотител? На центрофуга пуска ли я? Ами програмата за половин пране пусна ли? И какъв прах за пране използва?

Comment

Тоя наследник го знаеме. Иначе тя да не е избледняла после като си я изпрал На колко градуса я пусна? Предпране пусна ли? Омекотител? На центрофуга пуска ли я? Ами програмата за половин пране пусна ли? И какъв прах за пране използва?
                                Аз омекотител не ползвам, че после като си обуя бельотооо.... Не избледня, става за игра
                                Arena Coast Customs

Comment

Working...
                                X