Първоначално публикувано от Pastora
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Ледена среща a.k.a. кънки на лед
Collapse
X
-
Дааа определено вчера беше много яко и 12-те въртележки ни изпиха силичките, както и влакчетата, бананчетата, гонениците и пръсканиците. Просто стана уникално, грам не ми се тръгваше вчера, ама след всичко това не останаха сили. Доно скоро пак се получи такава уникална парзалкаAlfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe
Comment
-
Първоначално публикувано от D-I-V-A-K-A Покажи съобщениеДааа определено вчера беше много яко и 12-те въртележки ни изпиха силичките, както и влакчетата, бананчетата, гонениците и пръсканиците. Просто стана уникално, грам не ми се тръгваше вчера, ама след всичко това не останаха сили. Доно скоро пак се получи такава уникална парзалка
Радо сега ми писа във фейсбука, евентуално нещо за вторник ама.... Рано ни е още от сега да го мислим. Като наближи тогава.The greatest of all scientific hobbies!
Comment
-
Първоначално публикувано от Pastora Покажи съобщениеНямаме аз и Ася падания. Иначе утре вечер мислим да посетим един час урок на зимния, че се каним от година да го направим. Тъкмо ще се види как е и има ли смисъл.Който желае да заповяда малко преди 20:15 часа
The greatest of all scientific hobbies!
Comment
-
от снощните 2 пързалки за мен и Росен, аз имам 0 падания, той има 2 на свободната и ъъъ май 4 от тренировката
сигурно за това толкоз мрънкя
събота може от 7 на зимния, ама още не съм сигурнаLast edited by mim; d.m.y г., 11:21.Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.
Comment
-
Първоначално публикувано от mim Покажи съобщениеНики и Ася, довечера ще ходим ли на пързалдаскало?Arena Coast Customs
Comment
-
Първоначално публикувано от Pastora Покажи съобщениеНие не, че ни налегнаха финансови проблеми - колата ми съм я спрял от движение 1-2 дена, а на Ася харчи 20/100. Може Ариана от 22 часа, че е по-близко примерно, а пък урок във вторник ?А защо не и петък и събота :P
Comment
-
Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщениеЗнаеш, че придвижването не е проблем. Вие поне сте ми близо. Мога да мина да ви взема. Та, помислтете си нещо за петък или съботаА защо не и петък и събота :P
Arena Coast Customs
Comment
-
Първоначално публикувано от Pastora Покажи съобщениеНие бяхме и вчера, днес пак и в петък ще е множко, а събота мислим МАЗЕ евентуално, но ако има финансова инжекцияМислете си за петък тогава! Петък 22:00 на Ариана!
Comment
Comment