Известие

Collapse
No announcement yet.

Ледена среща a.k.a. кънки на лед

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Припръска, но нищо сериозно, голям зор с тия радиаторчета, ей сега го смених, че ми бяха дали грешното ))
    Arena Coast Customs

Comment

• Снощи беше уникален леда и имаше 10 човека общо на пързалката, в събота в 22 там ли сме ?
      Arena Coast Customs

Comment

• видях че бръска и в 10 часа
        Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
        AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

• Там грам не валеше в 10 часа, то пръскаше мисля от 8 до към 9 и половина, после йок. А за леда - просто беше уникален, дори първите 20 минути на пързалката бяхме само аз, Ася и две девойки. Май трябва да се целим вече в сряда вечер за през седмицата.
          Arena Coast Customs

Comment

• Цялата тая битка да ме изкарат навън при това да отида на въпросното ледено петно на дъното на празно езеро си е заслужавала. Беше чуууудесно. Леда беше наистина добър предвид колко беше топло. А и както нямаше хора...simply perfect! Ние седяхме до 01:40 някъде когто започна да вали. Леко, но напоително та затова решишме да си тръгнем. Btw леда решиха да го изчистят чак когато ние си тръгвахме, но въпреки това се запази много добър до края. Събота ако не вали пак сме там
            The greatest of all scientific hobbies!

Comment

• то как няма да не е добър като не е имало кой да го надере
              завиждам ви
              ама не знам що така, нещо ме е нагазила пролетна умора май
              Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
              AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

• Задължително сме там ! Вие доста сте поостанали, ама яко си почивахте)), аз сега съм като разглобен в краката от пресечката назад, явно други мускулни групи товари. И аз имах умора предните дни, но снощи бях във форма, витамини, дрога и тъй
                Arena Coast Customs

Comment

• Не просто, че нямаше кой даго надере, но за сандарта на Ариана може дори да се нарече твърд. Което продължава да ме учудва предвид температурата.
                  mim теб нещо много рано те е налегнала тая умора После когато ни налегне всички ти ще вземеш да кипиш от енергия

Абе почивки. Мани почивките. Въпреки, че Еми по едно време взе да я хваща умората. А аз така или иначе не се изсилвам много. Иначе още щяхме да останем ама тоя дъжд...
                  Last edited by detelazurno; d.m.y г., 11:29.

Comment

• Утре в 22 Ариана ? (дано сглобя таблото до тогава ))
                    Arena Coast Customs

Comment

• Утре смятам да пътувам, а как ми се иска да усетя ледът под краката си...

Пффф. тази вечер се провали... ще трябва да ходя да се гонкам... Ако някой иска да дойде на Лукойла на караулката в 22.00 часа...
                      Last edited by VFTI; d.m.y г., 17:05.
                      Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
                      exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
                      ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
                      ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
                      by RUBIG service

Comment

• Здравейте, искам да Ви попитам какво е състоянието на пързалката при това топло време? Интересува ме също дали работи през деня при положение, че е ~10 градуса и някой ако има представа до каква максимална външна температура леда става за каране и пускат хора?Мисля утре да дойда в 22:00, но преди това искам да отида сутринта от 08:00, защото е безплатно за учащи Някои ако ми даде някакъв телефон на пързалката ще съм му много благодарен

Comment

• Работи си, телефон нямаме, но не ми се е случвало да не работи на +10 градуса, дори и на дъжд си работи, но става мокро ако падне някой )) Заповядай утре в 22 и ще те понаучим някои неща, понеже сме яко профита)

Иначе няма как да дойда на карулката или Бояна в 22, просто съм разколачил цялото табло и до утре вечер поне съм в бокса А защо "трябва" да се гонкаш, с пушка ли те водят, нещо те заплашват ли ))) Гледам ще вали, което обезсмисля дърпанките за мен.
                          Arena Coast Customs

Comment

• Ами въпрос на чест...Заради едно тъпо коментарче...И аз нямах желание да свалям плочката и да давам една камара пари, ама се налага...
                            Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
                            exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
                            ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
                            ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
                            by RUBIG service

Comment

• Няма да идвам с Фиестата на жената да те засрамвам ))
                              Arena Coast Customs

Comment

• Я гонките в другата тема ако обичате, че да не идвам аз да ви накажа и двмата!
                                Иначе аз се опитвам да се закрепя за утре, че от миналия път май нещо настинах. Блъскам тука разни прахчета и тем подобни, но има реална възможност да пропусна. Миналия път малко преди да си тръгнем се появи някаква мъгла която се носеше ниско и се оказа доста влажна та чак като се прибрах осъзнах колко ми е мокра тениската понеже си бях съблякъл якето. А Еми се чудеше защо и се изправи така косата. За момента нас не ни бройте

@deather: Добре дошъл в кънки манията! Жалко, че може и да пропусна първото ти каране с нас, но какво да се прави. Надявам се, че ще присъстваш и на следващите ни сбирки!

Comment

Working...
                                X