Известие

Collapse
No announcement yet.

Импровизирани срещи на кино Арена запад

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Е ако QVто не беше ровичкано.... а сток като TI .... но както и да е беше хубаво..забавлявах ме се..

Comment

• Първоначално публикувано от Flame Покажи съобщение
      Бате,къде я видя тая победа?Може би Миро като не даваше газ?
      Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
      От 10 старта може и да съм пропуснал някоя победа за Ti то когато беше с човек повече 145цата. После имаше само една кола напред и то безапелационно. Предлагам ти да съобщиш на аудиторията коя беше тя
      Нямате грижи бре! Вднага ви казвам. Втория старт. От 3-то към Арената. Кола и малко за ТI-ката
      The greatest of all scientific hobbies!

Comment

• Първоначално публикувано от SPEEDY-SD Покажи съобщение
        Е ако QVто не беше ровичкано.... а сток като TI .... но както и да е беше хубаво..забавлявах ме се..
        Беше доста забавно, а "ако" то цапа и мирише колега.
        Last edited by thecleaner; d.m.y г., 02:55.
        Fiat Punto 1.4GT 1996
        Hyundai Tucson 2.0 2007
        Renault Clio 1.5 2019

Comment

• Не знам за кой път да го подесетя-там не става за гонки:1.опасно е!
          2:м/у тия кръстовища няма място за трета.
          Защото точно на 400 метра се вижда коя кола дърпа и след старта и продължава да прави разлика,все пак това не са някви турбо бегачки минимум 300 коня,да тръгва и спира на поразия.
          Alfa 155 1.7,1.8 ex
          Alfa 166 2.4 3 ex
          155 1.8 MY 95 sport

Comment

• Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщение
            Нямате грижи бре! Вднага ви казвам. Втория старт. От 3-то към Арената. Кола и малко за ТI-ката
            Май не си ми разбрал питането. Питам пак, когато в колите имаше по един човек коя кола беше първа и с колко?
            Fiat Punto 1.4GT 1996
            Hyundai Tucson 2.0 2007
            Renault Clio 1.5 2019

Comment

• Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
              Беше доста забавно а "ако" то цапа и мирише колега.
              да абсолютно си прав...но важното е че се забавлявахме..сега вече кой бил кой паднал..

Comment

Слушай ся-аз се возих в кувето-със 146-цата не се разбраха и Миро не даваше газ.
                Alfa 155 1.7,1.8 ex
                Alfa 166 2.4 3 ex
                155 1.8 MY 95 sport

Comment

• Btw вчера нещо ми разправяхте, че нищо не съм бил казал. Днес се постарах да бъда доста гръмогласен барем чуете, но от ваша страна не чух нищо. Нямахте какво да ми кажете или ще чакате първо да напиша нещо във форума, та да ми лаете тука?

А относно пътя....ми като ви е толко опасно не се дърпйте бре. Разбрахме, че ви е страх да излизате на тая отсечка. Какво сте го заповтаряли като развалени грамофони?

Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
                  Май не си ми разбрал питането. Питам пак, когато в колите имаше по един човек коя кола беше първа и с колко?
                  За тогава не споря. QV-то бие.
                  Друго няма да кажа, защото малко преди мен вече беше изкоментирано QV-то

Първоначално публикувано от Flame Покажи съобщение
                  Слушай ся-аз се возих в кувето-със 146-цата не се разбраха и Миро не даваше газ.
                  Аха...добре. Прощавай
                  Last edited by detelazurno; d.m.y г., 03:01.

Comment

Btw вчера нещо ми разправяхте, че нищо не съм бил казал. Днес се постарах да бъда доста гръмогласен барем чуете, но от ваша страна не чух..........

Вчера не съм бил и не мога да коментирам нищо. А днес не ми е направил впечатление гръмкият ти глас, поясни за неразбралите

Спора за Qv vs. Ti го приключихме, благодаря.
                    Fiat Punto 1.4GT 1996
                    Hyundai Tucson 2.0 2007
                    Renault Clio 1.5 2019

Comment

• Добре се получи тая вечер чакаме divaka на лука с платена винетка от мен .
                      Alfa Romeo 147 05" 1,9 JTDm Distinctive
                      ех.. Малкото КуВе
                      sigpic

Comment

Btw вчера нещо ми разправяхте, че нищо не съм бил казал. Днес се постарах да бъда доста гръмогласен барем чуете, но от ваша страна не чух нищо. Нямахте какво да ми кажете или ще чакате първо да напиша нещо във форума, та да ми лаете тука?

А относно пътя....ми като ви е толко опасно не се дърпйте бре. Разбрахме, че ви е страх да излизате на тая отсечка. Какво сте го заповтаряли като развалени грамофони?

Аха...добре. Прощавай
                        Попринцип не е хубаво да квалифицираш хора,които не познаваш,прощавам ти за втори път!Аз няма за какво да лъжа,нито една от колите не беше моята.Ако Миро беше паднал,щях да го погавря малко,нали затова са приятелите.И ще те помоля ако имаш някакво по-специално отношение към мен да ми го кажеш като се видим,а не във форума.
                        п.с.знам че съм готин,но чак пък толко
                        Alfa 155 1.7,1.8 ex
                        Alfa 166 2.4 3 ex
                        155 1.8 MY 95 sport

Comment

• Първоначално публикувано от Flame Покажи съобщение
                          Попринцип не е хубаво да квалифицираш хора,които не познаваш,прощавам ти за втори път!Аз няма за какво да лъжа,нито една от колите не беше моята.Ако Миро беше паднал,щях да го погавря малко,нали затова са приятелите.И ще те помоля ако имаш някакво по-специално отношение към мен да ми го кажеш като се видим,а не във форума.
                          п.с.знам че съм готин,но чак пък толко
                          Никого не квалифициам. А най-малко към теб имам нещо. Не знам защо си решил така, но нито веднъж не съм те споменал конкретно теб!

Comment

• Оки,явно съм си направил грешни изводи от твойте цитати,като си пишем може да се получат такива грешки
                            Alfa 155 1.7,1.8 ex
                            Alfa 166 2.4 3 ex
                            155 1.8 MY 95 sport

Comment

• Ако е имало нещо detelazurno защо неси каза.
                              Alfa Romeo 147 05" 1,9 JTDm Distinctive
                              ех.. Малкото КуВе
                              sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Васил Петров Покажи съобщение
                                Ако е имало нещо detelazurno защо неси каза.
                                Нищо конкретно. Просто се забавлявах. Иначе каквото е имало да казвам съм го казал.
                                Ще се цитирам от една друга тема:

Първоначално публикувано от detelazurno
                                Ц-ц-ц-ц. И днес ли бях тих бре?!
                                Е не знам. Тук очаквам Ачо и Марио да се изкажат по тоя въпрос

Comment

Working...
                                X