Е ако QVто не беше ровичкано.... а сток като TI .... но както и да е беше хубаво..забавлявах ме се..
Известие
Collapse
No announcement yet.
Импровизирани срещи на кино Арена запад
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Flame Покажи съобщениеБате,къде я видя тая победа?Може би Миро като не даваше газ?Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщениеОт 10 старта може и да съм пропуснал някоя победа за Ti то когато беше с човек повече 145цата. После имаше само една кола напред и то безапелационно. Предлагам ти да съобщиш на аудиторията коя беше тяThe greatest of all scientific hobbies!
Comment
-
Първоначално публикувано от SPEEDY-SD Покажи съобщениеЕ ако QVто не беше ровичкано.... а сток като TI .... но както и да е беше хубаво..забавлявах ме се..Last edited by thecleaner; d.m.y г., 02:55.Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Comment
-
Не знам за кой път да го подесетя-там не става за гонки:1.опасно е!
2:м/у тия кръстовища няма място за трета.
Защото точно на 400 метра се вижда коя кола дърпа и след старта и продължава да прави разлика,все пак това не са някви турбо бегачки минимум 300 коня,да тръгва и спира на поразия.Alfa 155 1.7,1.8 ex
Alfa 166 2.4 3 ex
155 1.8 MY 95 sport
Comment
-
Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщениеНямате грижи бре! Вднага ви казвам. Втория старт. От 3-то към Арената. Кола и малко за ТI-катаFiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Comment
-
Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщениеБеше доста забавно а "ако" то цапа и мирише колега.
Comment
-
Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщениеНямате грижи бре! Вднага ви казвам. Втория старт. От 3-то към Арената. Кола и малко за ТI-катаAlfa 155 1.7,1.8 ex
Alfa 166 2.4 3 ex
155 1.8 MY 95 sport
Comment
-
Btw вчера нещо ми разправяхте, че нищо не съм бил казал. Днес се постарах да бъда доста гръмогласен барем чуете, но от ваша страна не чух нищо. Нямахте какво да ми кажете или ще чакате първо да напиша нещо във форума, та да ми лаете тука?
А относно пътя....ми като ви е толко опасно не се дърпйте бре. Разбрахме, че ви е страх да излизате на тая отсечка. Какво сте го заповтаряли като развалени грамофони?
Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщениеМай не си ми разбрал питането. Питам пак, когато в колите имаше по един човек коя кола беше първа и с колко?
Друго няма да кажа, защото малко преди мен вече беше изкоментирано QV-то
Първоначално публикувано от Flame Покажи съобщениеСлушай ся-аз се возих в кувето-със 146-цата не се разбраха и Миро не даваше газ.Last edited by detelazurno; d.m.y г., 03:01.The greatest of all scientific hobbies!
Comment
-
Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщениеBtw вчера нещо ми разправяхте, че нищо не съм бил казал. Днес се постарах да бъда доста гръмогласен барем чуете, но от ваша страна не чух..........
За тогава не споря. QV-то бие.
Спора за Qv vs. Ti го приключихме, благодаря.Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Comment
-
Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщениеBtw вчера нещо ми разправяхте, че нищо не съм бил казал. Днес се постарах да бъда доста гръмогласен барем чуете, но от ваша страна не чух нищо. Нямахте какво да ми кажете или ще чакате първо да напиша нещо във форума, та да ми лаете тука?
А относно пътя....ми като ви е толко опасно не се дърпйте бре. Разбрахме, че ви е страх да излизате на тая отсечка. Какво сте го заповтаряли като развалени грамофони?
За тогава не споря. QV-то бие.
Аха...добре. Прощавай,прощавам ти за втори път!Аз няма за какво да лъжа,нито една от колите не беше моята.Ако Миро беше паднал,щях да го погавря малко,нали затова са приятелите
.И ще те помоля ако имаш някакво по-специално отношение към мен да ми го кажеш като се видим,а не във форума.
п.с.знам че съм готин,но чак пък толкоAlfa 155 1.7,1.8 ex
Alfa 166 2.4 3 ex
155 1.8 MY 95 sport
Comment
-
Първоначално публикувано от Flame Покажи съобщениеПопринцип не е хубаво да квалифицираш хора,които не познаваш,прощавам ти за втори път!Аз няма за какво да лъжа,нито една от колите не беше моята.Ако Миро беше паднал,щях да го погавря малко,нали затова са приятелите
.И ще те помоля ако имаш някакво по-специално отношение към мен да ми го кажеш като се видим,а не във форума.
п.с.знам че съм готин,но чак пък толкоThe greatest of all scientific hobbies!
Comment
-
Първоначално публикувано от Васил Петров Покажи съобщениеАко е имало нещо detelazurno защо неси каза.
Ще се цитирам от една друга тема:
Първоначално публикувано от detelazurnoЦ-ц-ц-ц. И днес ли бях тих бре?!
Е не знам. Тук очаквам Ачо и Марио да се изкажат по тоя въпросThe greatest of all scientific hobbies!
Comment
Comment