Известие
Collapse
No announcement yet.
Импровизирани срещи на кино Арена запад
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от speеdddddd Покажи съобщениеПри "снайпер" ?The greatest of all scientific hobbies!
Comment
-
Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщениеДнес не е на работа.
Жалко , аз ще пропусна , че в това време не ми се излиза ,живот и здраве след 2 седмици ще съм си отново в София .156 sportvagon 1.9jtd
Comment
-
-
Вчера беше "супер среща" - Добре че със Спииди се засякохме пред ЦУМ, направихме си една гонка(едно червено Ауди 90 кУатро си го изяде от двете печки) и спряхме на Арената... Гледам и не вярвам на ушите си - Паркинга беше празен - нито една Алфа освен наще две...
Явно все уцелвам или да няма къде да паркирам или да няма никой.
Довечера може пак да намина.sigpic
Alfa Romeo 145 1.9 uniJet Turbo Diesel SOLD!
Comment
-
Първоначално публикувано от brazen Покажи съобщениеВчера беше "супер среща" - Добре че със Спииди се засякохме пред ЦУМ, направихме си една гонка(едно червено Ауди 90 кУатро си го изяде от двете печки) и спряхме на Арената... Гледам и не вярвам на ушите си - Паркинга беше празен - нито една Алфа освен наще две...
Довечера може пак да намина.Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe
Comment
-
Първоначално публикувано от brazen Покажи съобщениеВчера беше "супер среща" - Добре че със Спииди се засякохме пред ЦУМ, направихме си една гонка(едно червено Ауди 90 кУатро си го изяде от двете печки) и спряхме на Арената... Гледам и не вярвам на ушите си - Паркинга беше празен - нито една Алфа освен наще две...
Довечера може пак да намина.
Comment
-
Първоначално публикувано от Turbon Покажи съобщениеКолеги снощи Марио (cniper) беше ли при вас,и въобще някой виждал ли го е след 21 часа.
Ако някой има информация нека да ми пише или да ми звънне 0884 869 025.
Спешно !
СПОКО БЕ ЖИВ СЪМ !!!! ахахахах такава гад като мене не умирасе 1 не ме познаваш
Live For The Speed... Die For The Speed...
Comment
Comment