Известие

Collapse
No announcement yet.

Дискусия - срещи в Стара Загора

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Благодаря ви за гостоприемството приятели! Винаги и вие сте добре дошли на нашите сБирки. На колежката Белла съм и обещал фотосесия на Алфата на брага на морето, в ясно време.

Прекарах си добре сред вас и се радвам, че се запознахме.

Ето и малко пишман снимки от нашето апаратче :
    Attached Files
    Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
    Alfa Romeo 159 2.4 20V JTDm Q-Tronic 200hp

Comment

• благодаря много за снимките.
      Винаги се добре дошъл.
      sigpic
      alfa romeo 156 2.0 TS

Comment

• И сладващия път като идвам може да се уговорим с вас за едни танци вечерта. Беше много забавно на Пашата.
        Attached Files

Comment

• Първоначално публикувано от b_angelov Покажи съобщение
          И сладващия път като идвам може да се уговорим с вас за едни танци вечерта. Беше много забавно на Пашата.
          Нямаш никакъв проблем, аз този петък бях там и се разцепих направо.
          Там купона винаги на ниво.
          sigpic
          alfa romeo 156 2.0 TS

Comment

• Благодаря за снимките,а за фотосесията няма да забравя...минавам ли през Бургас няма не искам ,няма недей щом си обещал няма спасение...

Много ми беше драго да се запозная с толкова много и мили Колеги ... само се надявам такива приятни срещи да станат практика,а не да бъдат както до сега изключение.

Гости всякакви от други градове приемаме ... ноооо само с пропуск...бутилка СмирноФ
            Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW '2001
            140 HP + Chip Tuning -> ex
            Alfa Romeo 159 1,9 JTD SW '2006
            Born to make me happy

Comment

• Първоначално публикувано от Bella Покажи съобщение
              Благодаря за снимките,а за фотосесията няма да забравя...минавам ли през Бургас няма не искам ,няма недей щом си обещал няма спасение...

Много ми беше драго да се запозная с толкова много и мили Колеги ... само се надявам такива приятни срещи да станат практика,а не да бъдат както до сега изключение.

Гости всякакви от други градове приемаме ... ноооо само с пропуск...бутилка СмирноФ
              по възможност червен СмирноФ
              sigpic
              alfa romeo 156 2.0 TS

Comment

• Аз алкохолните безалкохолни напитки не ги разбирам много така че друг ще поставим за ОТК на пропуските ... ама червен,зелен какъвто кажете такъв да носят ... виж аз бих могла да стана ОТК по ред и чистота в колата (къде по Дяволите е иконката за възгордяване ?!?! ) ....
                Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW '2001
                140 HP + Chip Tuning -> ex
                Alfa Romeo 159 1,9 JTD SW '2006
                Born to make me happy

Comment

• Още един доволен от срещата !

NESH
                  156 '99 1,6TS+JR Filter+ Ported&Polished head cut 0.42mm, 4mm скъсени водачи на клапаните, ported&polish trotle body, Lightweight Alu Crank Pulley 538g , cat. off, remap

Comment

• Браво NESH много яки снимки.Много ме е ят 4е не можах да си измия колата преди срещата.
                    Малко загрозявам снимките но се надявам да ми простите.
                    Държа да отбележа 4е веднага след срещата си измих колата. Bella ме съпровождаше до автомивката, с идеално измитата си кола.
                    sigpic
                    alfa romeo 156 2.0 TS

Comment

• Мен пък ме е яд, че 2 дена преди да дойда цапнах предната броня, и сега като гледам снимките ми иде да

Comment

• Следващият път обаче да не е на тази бензиностанция.....идеята да си опушим дрехите около някое барбекю ми легна на сърцето Все ще се намери някои приятен паркинг.....или пък да скочим до някоя писта /Дракон, Сливен, Ямбол..../
                        NESH
                        156 '99 1,6TS+JR Filter+ Ported&Polished head cut 0.42mm, 4mm скъсени водачи на клапаните, ported&polish trotle body, Lightweight Alu Crank Pulley 538g , cat. off, remap

Comment

• Първоначално публикувано от nesh Покажи съобщение
                          Следващият път обаче да не е на тази бензиностанция.....идеята да си опушим дрехите около някое барбекю ми легна на сърцето Все ще се намери някои приятен паркинг.....или пък да скочим до някоя писта /Дракон, Сливен, Ямбол..../
                          Някой друг паркинг с заведение е добра идея, но все пак това че тогава се събрахме доста хора не значи че всеки път ще е така, особенно ако ще се ходи до други градове......
                          "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                          F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

• .............
                            Last edited by vlado_gg; d.m.y г., 13:45.
                            alfa romeo 145 2.0 t.s-ex

Comment

• Така става - мое нещо гонка да си сглобим, това онова.....
                              "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                              F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

• Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                                Така става - мое нещо гонка да си сглобим, това онова.....
                                Айде на палавите бързо им се подпалиха фитилите....то на писта без гонка е като на незапалено барбекю да се съберем
                                NESH

Comment

Working...
                                X