If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ей искам и аз да пия бира с вас.Тъкмо да питам да те питам Ники дали ще свалиш 100-200 лв от цената на новата алфа(тази синята с много надутата цена)
Под 3250 трябва да стане турско за да я дам......плюс това мога да поспоря дали е надута......плюс това ако не ти висях услуга, директно да ти бях подминал предложението, още повече че съм писал че пазарлъците са неприемливи.....
"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
познавам 2 много добри жичкаджии ама като съм токова скаран с улиците. 1 и по-лесен за обяснение е : от Цар Симеон завиваш по Жельо Диманов и 1 или 2 пресечка в дясно, там където има 1 малка бензиностанция, и още 1 блок който е в дясно последния гараж.момчето е много кадърно но обикновенно има много работа.
беше споменал че ще сменя гаража, дано не, ако е звънкай
0885839526 Иво
познавам 2 много добри жичкаджии ама като съм токова скаран с улиците. 1 и по-лесен за обяснение е : от Цар Симеон завиваш по Жельо Диманов и 1 или 2 пресечка в дясно, там където има 1 малка бензиностанция, и още 1 блок който е в дясно последния гараж.момчето е много кадърно но обикновенно има много работа.
беше споменал че ще сменя гаража, дано не, ако е звънкай
0885839526 Иво
Мда, тоя е почти до нас - знам го......
"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
Здравейте колеги и колежки, на предната среща се разбрахме да сменим малко мястото на срещата.
Да не бъде на Зарата, а на "Трафика", който се намира до Техномаркет Европа. Часът на срещата си остава същия(12.30ч.)
Comment