Известие

Collapse
No announcement yet.

Дискусия - срещи в Стара Загора

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• колеги щракнете някоя снимка от срещата да ви се порадвам на самолетите
    sigpicАлфа 155 1.8 16V 96г.
    Ако всичко ви е наред. Ако жена ви е прекрасна. Ако и любовницата ви е прекрасна. Ако заплатата ви не само стига, а и остава. Ако шефът ви е хубав човек. Ако нямате никакви проблеми със здравето. Кажете "не" на наркотиците!

Comment

• Първоначално публикувано от qkimov Покажи съобщение
      колеги щракнете някоя снимка от срещата да ви се порадвам на самолетите
      Чакай бе те още са на срещата
      156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• е то тва ясно де
        sigpicАлфа 155 1.8 16V 96г.
        Ако всичко ви е наред. Ако жена ви е прекрасна. Ако и любовницата ви е прекрасна. Ако заплатата ви не само стига, а и остава. Ако шефът ви е хубав човек. Ако нямате никакви проблеми със здравето. Кажете "не" на наркотиците!

Comment

• добре стана работата снимки няма щото най накрая останахме малко!!!!
          alfa romeo 156 1.8ts-спортно окачване!! R.I.P!Now Alfa Romeo 159sw

Comment

• колеги срещата беше....супер сабрахме се около 30 коли направо....супер беше.......се такива срещи да има.......
            Сега:Fiat Punto GT 1.4 turbo 136HP + Chip
            Преди:Alfa Romeo 145 1.6 16v 120HP

Comment

• а ти защо бързаш толкова много нали ти присветнах??????щом е писано че ще има и че ще е там значи е така!!!кофти се получи с теб разминаване от около 2 минутки но някой път не всеки може да е точно в 18
              ч на мястото!

Comment

• То май всички му пресветнах ме,ама........

Comment

• Последно колко хайвани се събрахте горе долу....????
                  "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                  F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

• Ако не ме лъже паметта около 10 или 11
                    Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW '2001
                    140 HP + Chip Tuning -> ex
                    Alfa Romeo 159 1,9 JTD SW '2006
                    Born to make me happy

Comment

• Първоначално публикувано от Bella Покажи съобщение
                      Ако не ме лъже паметта около 10 или 11
                      Eeee нали горе пишеше около 30 пък сега 10
                      156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• извинявам се...се пак аз за прав път идвам и незнам кои кои е.......аи карах зад колегата с които се запознах случаино....тои ме закара на Трафик...дам имаше само маика със деца....хахах другият път се надявам да се съберм много хора....даите серионо да се разберем 15-сет човека да сме ще се получи добра среща....много ви се моля да сме по сериозно наистена които неможе да доиде да си каже и така...мерси на всички...

Comment

• Първоначално публикувано от KalinAlfista Покажи съобщение
                          извинявам се...се пак аз за прав път идвам и незнам кои кои е.......аи карах зад колегата с които се запознах случаино....тои ме закара на Трафик...дам имаше само маика със деца....хахах другият път се надявам да се съберм много хора....даите серионо да се разберем 15-сет човека да сме ще се получи добра среща....много ви се моля да сме по сериозно наистена които неможе да доиде да си каже и така...мерси на всички...
                          Седнете пийте по 1 кафе де вий големи шестаци сте! Тръгнах горе долу навреме ама в дъжда сички карат кат баби "и чистачките не ми ги бива много" . Срещичката стана ама малко по късничко
                          ПОЗДРАВИ НА ВСИЧКИ
                          146 ti пилена сгъстена и портната ежедневка
                          145 jtd венера полиуретанс ендуранс тиим

Comment

• жалко...еми дано до следващият пат...аз ще гледам да доида....

Comment

• следващият път по наши сметки се пада на 2-ри август!така че дори и да няма някой точно в 18 сядате пиете по кафе ни ние се изсипваме един по един!айде и до тогава да не да има пак ма аз немога и тн.от останалите редовни и нередовни!

Comment

• Днес , някой - кафенце , биричка , сокче и т.н.
                                sigpic... just my own way .... burning tires , driving fast but safely and responsible ... stay alive ... the race does not begin at the starting grid

Comment

Working...
                                X