Трафика е добре ама по някога няма места.Ако ще е там трябва резервация.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Дискусия - срещи в Стара Загора
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от kokless Покажи съобщениеТрафика е добре ама по някога няма места.Ако ще е там трябва резервация.
Comment
-
Първоначално публикувано от alfetko Покажи съобщениеКолега ами те срещите са на обяд, мисля че няма нужда от резервации, ако са ве4ер може и да трябва.
Comment
-
По принцип срещите ни бяха на безиностанция ЗАРА,
долу към кв.Кольо Ганчев и сега за първа Неделя бяхме на Трафика и беше добре и имаше много място все пак е неделя.
Значи следващата Неделя на 15.02. на Трафика си е редовната среща от 12.30
Но ако има навити мойе и утре да направим една срещичка, да изпием по кафе.
Comment
-
Защо не. Аз мога за набързо в 12:30ч. да дойда да пием по кафе. Само кажи със сигурност дали ще дойдеш и остави някакъв телефон за всеки случай
Или ако някой друг има свободно време и желание да казваLast edited by rado_ss; d.m.y г., 22:00.
Comment
-
Някой вижда ли особенно голяма причина тая седмица да не се съберем да видим кай как е, живи ли сме, на кой му въри повече кочината, на кой не.......
В неделя да речем.....на онуй Трафик дето било.....историята показва че когато срещите не са планувани имат по голяма посещаемост.....
ЕНтусиасти???????"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Ако всичко е наред при мен и аз ще съм там ... има възможност важни особи да ме посетят през уикенда и с това да глътнат цялото ми свободно време ...... ама ще го преживея някак си
Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW '2001
140 HP + Chip Tuning -> ex
Alfa Romeo 159 1,9 JTD SW '2006
Born to make me happy
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеТо па верно че било трета седмица.......
Алфа не седи някой от форума.
Напоследък съм доста разсеяна ...Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW '2001
140 HP + Chip Tuning -> ex
Alfa Romeo 159 1,9 JTD SW '2006
Born to make me happy
Comment
Comment