Известие

Collapse
No announcement yet.

Дискусия - срещи в Стара Загора

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Трафика е добре ама по някога няма места.Ако ще е там трябва резервация.

Comment

• Мне....какво е иконома?
      "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
      F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

• Предполага се,че е Икономическия Техникум,но не го знам и аз точно къде е този човечец.
        sigpic
        Alfa Romeo 156 / 2.4JTD / '99 / 100kW + чип мунинг

Comment

• Първоначално публикувано от kokless Покажи съобщение
          Трафика е добре ама по някога няма места.Ако ще е там трябва резервация.
          Колега ами те срещите са на обяд, мисля че няма нужда от резервации, ако са ве4ер може и да трябва.
          sigpic
          alfa romeo 156 2.0 TS

Comment

• Първоначално публикувано от alfetko Покажи съобщение
            Колега ами те срещите са на обяд, мисля че няма нужда от резервации, ако са ве4ер може и да трябва.
            целия техномаркет ходи там на обяд.незнам по колко хора сте се събирали до сега и за това незнам колко маси ще трябват.

Comment

• и аз съм за трафика!!тъкмо се прибрах в бг ако ще има нещо тази неделя там съм или където кажете!!а в неделя невярвам да е така бъкано на обяд!а резервацията лесна работа само да кажете!
              alfa romeo 156 1.8ts-спортно окачване!! R.I.P!Now Alfa Romeo 159sw

Comment

• По принцип срещите ни бяха на безиностанция ЗАРА,
                долу към кв.Кольо Ганчев и сега за първа Неделя бяхме на Трафика и беше добре и имаше много място все пак е неделя.
                Значи следващата Неделя на 15.02. на Трафика си е редовната среща от 12.30
                Но ако има навити мойе и утре да направим една срещичка, да изпием по кафе.
                sigpic
                alfa romeo 156 2.0 TS

Comment

• Защо не. Аз мога за набързо в 12:30ч. да дойда да пием по кафе. Само кажи със сигурност дали ще дойдеш и остави някакъв телефон за всеки случай
                  Или ако някой друг има свободно време и желание да казва
                  Last edited by rado_ss; d.m.y г., 22:00.
                  sigpic

Comment

• Много несериозни
                    sigpic

Comment

• Някой вижда ли особенно голяма причина тая седмица да не се съберем да видим кай как е, живи ли сме, на кой му въри повече кочината, на кой не.......
                      В неделя да речем.....на онуй Трафик дето било.....историята показва че когато срещите не са планувани имат по голяма посещаемост.....
                      ЕНтусиасти???????
                      "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR

Comment

• ..............
                        Last edited by vlado_gg; d.m.y г., 13:50.
                        alfa romeo 145 2.0 t.s-ex

Comment

• Ако всичко е наред при мен и аз ще съм там ... има възможност важни особи да ме посетят през уикенда и с това да глътнат цялото ми свободно време ... ... ама ще го преживея някак си
                          Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW '2001
                          140 HP + Chip Tuning -> ex
                          Alfa Romeo 159 1,9 JTD SW '2006
                          Born to make me happy

Comment

• То па верно че било трета седмица.......

Comment

• Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                              То па верно че било трета седмица.......
                              Извинявай за онзи ден ... доста съм разсеяна и макар че видях Алфата ти изобщо не гледах кой кара колата ... дори се замислих дали в тази
                              Алфа не седи някой от форума.
                              Напоследък съм доста разсеяна ...
                              Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW '2001
                              140 HP + Chip Tuning -> ex
                              Alfa Romeo 159 1,9 JTD SW '2006
                              Born to make me happy

Comment

• Карай ся ти пък.....

Comment

Working...
                                X