Известие

Collapse
No announcement yet.

Дискусия - срещи в Стара Загора

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
    Неска се събрахме доволно народ, мисля че имаше 20 човека, може да се каже че се направи една регионална сбирка, редно е да се отбележи че имахме колега чак от ЯЛ......
    Трябва нещо обаче да се замислим за място където при по топло време да моем хем да си наредим колибите, хем да има и кафенце, кебапчета по желанието на Арбалов, и прочее......
    Видех че два спортвагона ми се мотаха там, освен като се постопли да ги товарим със скари и амбалаж и да одим някъде на теферич и тревица.....
    Нещо пикчърс тва онова?????
    Срещата беше супер,останахме всички доволни!
    И най-хубавото е че един Колега беше взел и съпружеското тяло със себе си,та не бях сама жена сред всички останали Алфа Маниаци от мъжки пол!
    Имам един апел към Колегите ... моля ви,взимайте жените си с вас ... еми и аз искам да има с кого да разговарям за плетки,за шушони и за това как се прави компот

Специални Благодарности на Ники (Ферариста) за подаръка който направи на вагонетката ми!
    Имаш една ,а защо не и повече бирички от мен Колега

И като цяло мога да кажа че в нашата групичка има само супер приятни млади хора с които надявам се удоволствието от срещите е споделено!
    Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW '2001
    140 HP + Chip Tuning -> ex
    Alfa Romeo 159 1,9 JTD SW '2006
    Born to make me happy

Comment

• Много се радвам 4е е станала добра среща.
      Този път пропуснах бях на едно запиване извън града.
      Но следващия път съм на линия.
      Така като гледам по снимките и коментарите доволно хорица сте се събрали, това е направо похвално.
      Пък и имало повече Ямболски Алфи отколкото на регионалната среща.
      sigpic
      alfa romeo 156 2.0 TS

Comment

• Искам да ви поздравя за сбирката която сте организирали, и да дам едно предложение няма ли възможност тия срещи да са по-късно да речем към 18 часа,че не мога да ставам след съботен запои?

Comment

• Първоначално публикувано от traiko_89 Покажи съобщение
          браво на фотографа за хубавите снимки
          Абе не са кой знае какво,ама като за пръв път стават.
          Мисля си,че ще е добре другия път да паркираме всички коли една до друга,ако има възможност,за да изглеждат наистина яко снимките (ако се съберем толкова хора пак де)
          sigpic
          Alfa Romeo 156 / 2.4JTD / '99 / 100kW + чип мунинг

Comment

• Може да направим някоя среща и на Сребърното езеро, има къде да се паркира и кухнята е добра.
            sigpic
            alfa romeo 156 2.0 TS

Comment

• Ето и от моите снимки. Следващия път повече хора за още по-хубава среща.
              Attached Files
              Last edited by milen; d.m.y г., 21:54.
              sigpicМечтите стават реалност...Ама как..!?
              Alfa Romeo 156 SW 2.0ts

Comment

• Благодаря за похвалата от колежката Милена! И ние останахме много доволни от първото ни идване на срещата и смятаме да го превърнем в традиция, особено ако си стегна колицата най-сетне, но смятам, че ще е готова до следващата сбирка!
                Alfa Romeo 156 2.0 TS 16V 114 kW + LPG Tartarini - бившата и непрежалима

Fiat Multipla 1.9jtd 110 hp. - м'глата, вече с полиуретан.

Comment

• Първоначално публикувано от alfetko Покажи съобщение
                  Може да направим някоя среща и на Сребърното езеро, има къде да се паркира и кухнята е добра.
                  Ми някой ако го знае къде е и дали е хубаво, може направо следващата среща там - щото тоа Трафик не е лош, ама нещо......
                  "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                  F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

• Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                    Ми някой ако го знае къде е и дали е хубаво, може направо следващата среща там - щото тоа Трафик не е лош, ама нещо......
                    Първо е хубаво и второ Ники,май само ти не го знаеш къде се намира,но по обясними причини Като километри не съм сигурен колко е...май към 10.
                    Иначе аз съм съгласен...където кажете в района няма проблеми.

П.С. А датчика стана перфектно...и показва вярно....най-много 1 градус да греши,но това е нищо. Със "капчица" напрау заспа Ща целувам кат та вида
                    Last edited by rado_ss; d.m.y г., 17:57.
                    sigpic
                    Alfa Romeo 156 / 2.4JTD / '99 / 100kW + чип мунинг

Comment

• то е хубаво на сребърното,но май е по-добре да е като се стопли,че е красиво а и ще може да се ползва и басейнчетоа километрите маи към 15 бяха някъде ми се струва.
                      sigpic
                      156 2.0 T.S-155 на 100к км.мойта гордост!

Comment

• Да идем да видим, пък ще решим?
                        Alfa Romeo 156 2.0 TS 16V 114 kW + LPG Tartarini - бившата и непрежалима

Fiat Multipla 1.9jtd 110 hp. - м'глата, вече с полиуретан.

Comment

• Аз си мислех че всеки е ходил там ама май не всеки.
                          То сега му направиха ремонт и разшериха хотела има вече и пове4е места за спане, конферентна зала и ще правят и бар отделно.
                          А за басейна той е към другото заведение, което се намира под него иначе и там може да седнем като се стопли.
                          Пък това че е малко извън града, смятам че не е проблем тъкмо да покараме малко.
                          sigpic
                          alfa romeo 156 2.0 TS

Comment

• От друга страна не казано, че всяка среща ще е там.
                            Като ни писне на Трафика, хоп на Сребърното езеро.
                            Просто Трафика или някое друго място си го определяме за редовни срещи, както до сега и като се съберем казваме и потегляме.
                            sigpic
                            alfa romeo 156 2.0 TS

Comment

• Да не земете да забрайте че тая седмица пак има среща......
                              "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                              F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

• Nqma tazi sedmica sam na liniq
                                sigpic
                                alfa romeo 156 2.0 TS

Comment

Working...
                                X