Известие

Collapse
No announcement yet.

Дискусия - срещи в Стара Загора

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от nmushnikov Покажи съобщение
    И на мен ми се идваше, ама кой да предположи, че в петък точно ще ми се скъса коляновият вал! И още ми стои в сервиза, днес вече си чакам частите и на следващата среща ( да не се заричам) съм там. Кой да ти предположи че 3 години я карам със заварен колянов вал...
    sigpic
    Alfa Romeo 156 / 2.4JTD / '99 / 100kW + чип мунинг

Comment

• Първоначално публикувано от didko_boy Покажи съобщение
      кво означава "заварен колянов вал" ЛЕЛЕЕЕЕЕ съжалявам за бегачката . дано маисторите са свестни и са настроени благотворително към теб
      ей там долу са снимките
      http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=33060
      А между другото, нали тази седмица е срещата, по план? Пак там и пак тогава? Дано ми съберат колата иначе ще дойда с един Опел Капка! за контраст...
      Last edited by nmushnikov; d.m.y г., 18:51.
      Alfa Romeo 156 2.0 TS 16V 114 kW + LPG Tartarini - бившата и непрежалима

Fiat Multipla 1.9jtd 110 hp. - м'глата, вече с полиуретан.

Comment

• Първоначално публикувано от didko_boy Покажи съобщение
        колеги ходих до язовир Кърджали и щях да успея да се върна до 17 часа ОБАЧЕ някои грозен мръсен убит смачкан задник ми беше натиснал вратата и СЪМ БЕСЕЕЕЕННН !!! и водих някакво псевдо разследване ама УВИ ще си я правя сам
        абе тука в Ст.З книжките ги раздават по коледа като картички....УЖАСТ....
        '97 155 1.8 16V
        GMC YUKON DENALI 5.7 V8
        the cost of living is dying...everybody pays...
        sigpic

Comment

• Тая седмица среща по график.....
          "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
          F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

• вие май още не сте се досетили за кво става дума

нямам нищо против да ви покажа алфата - вие сте я виждали даже А оная с изтрещялия вал изобщо няма кво да я сравнявам с моята Само резервното ми спортно окачване NOVITEC струва колкото една 156-ца (със здрав вал)квото и да става моята е най-добрата в града
            АЛФА РОМЕО 156 2.0 туинспарк 155 к.с. цвят черен, салон-червена кожа, спортно окачване - НЯМА ДРУГА ТАКАВА

Comment

• Този път дано и времето е с нас и да се получи една хубава среща.
              sigpic
              alfa romeo 156 2.0 TS

Comment

• Първоначално публикувано от PITBULL ARKAN Покажи съобщение
                Само резервното ми спортно окачване NOVITEC струва колкото една 156-ца (със здрав вал)квото и да става моята е най-добрата в града
                Ама 156-ца с ляв или десен волан.....новия фейслифт или стария......иначе кандидаствания за най - добра 156-ца в града ще има чак след 2 петилетки, когато ще изтече мандата на моята....
                "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR

Comment

• ................
                  Last edited by vlado_gg; d.m.y г., 13:52.
                  alfa romeo 145 2.0 t.s-ex

Comment

• Първоначално публикувано от PITBULL ARKAN Покажи съобщение
                    нямам нищо против да ви покажа алфата - вие сте я виждали даже А оная с изтрещялия вал изобщо няма кво да я сравнявам с моята Само резервното ми спортно окачване NOVITEC струва колкото една 156-ца (със здрав вал)квото и да става моята е най-добрата в града
                    Мисля, че се сещам коя е твоята Алфа, наистина е готина. Но дано моята е готова до срещата в неделя , да я тестваме.... с твоята...

Comment

• Първоначално публикувано от vlado_gg Покажи съобщение
                      ейй широко ви е около врата сега като я няма моята.Ники някакви новини имаш ли около твоята алфа
                      Ще слагаме Мега, допълнително ще се забави, но ще стане чук......

Comment

• ей,някой да ми званне за неделя да ме вземе а ?
                        Alfa 145 1.8 T.SPARK 97
                        Lancia Libra 1.9 jtd SW

Comment

• Що бре - да не ти гепиха жантарите?

Comment

• Може ли срещата в неделя да е от 14:00 часа, заради фолмулата
                            АЛФА РОМЕО 166 2,4 JTD ' 99
                            LANCIA THESIS 2.4 JTD ' 03

Comment

• Ц-ц-ц....верно бре - няма начин да изпусна, от 12 е състезанието, но след това така или иначе ще мина, надали до 13.30 ще сте си тръгнали.....

Comment

• както кажете и на мен ми се гледа, но мога да я пропусна...

Comment

Working...
                                X