Не е лоша идеята за днес,аз съм "да"!
Известие
Collapse
No announcement yet.
Дискусия - срещи в Стара Загора
Collapse
X
-
Никой нищо не е писал 6те събираме ли на по бира или сокчета на Астория.
---------- Post added at 14:31 ---------- Previous post was at 14:30 ----------
Аз веднъж ще се наканя да дойда, то никва активност за срещатата.
Comment
-
Първоначално публикувано от assasin's Покажи съобщениеа изобщо имало ли е среща да попитам Аз?Първоначално публикувано от arbalov Покажи съобщениерешавате къде да е срещата ,а сега питате къде беше.............................................. ............?156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Събрахме се 3 коли на Зарата в Неделя около 19:30ч просто така,за по едно кафе
---------- Post added at 08:59 ---------- Previous post was at 08:43 ----------
"Всяка първа Събота от месеца 18ч на Зарата."
Аз предлагам,да патентоваме и затвърдим седмицата,часа и мястото на срещата и да се знае веднъж завинаги.
Предлагам първата Събота от месеца(понеже ако е в Неделя,закъсняваме а Понеделника е работен ден за много хора и всеки ще бърза да се прибира)
Мястото нека си остане Зарата,че на Асторията е голяма теснотия паркинга и движението по пътя за Богомилово е ужас.
Часа предлагам да е 18ч за да имаме повече "светло" време,че зима иде и така или инъче ще започне да се стъмнява все по-рано и рано.
Така,обобщено предлагам:
Всяка първа Събота от месеца 18ч на Зарата.
Който е "ЗА" или има и други предложения,да пише.
Да мъдруваме до края на тази седмица и в (Неделя09.08.09) да броим гласовете и решаваме,така смятам е най добреLast edited by Bojidar Dobrev; d.m.y г., 12:04.
Comment
-
A бе хора!!!! Извинявам се за тона но тука си има алфисти които се събираме от години! Изведнъж станахме повече, което е много добре АМА МОЛЯ ВИ СЕ СТИГА СТЕ ПРЕДЛАГАЛИ ВСЕКИ ДЕН НОВО МЯСТО ЧАС А СЕГА И ДЕН! Е АЙДЕ стига ДЕЕЕЕЕ!
От край време си има място и час и ден!
И то е:
Всяка първа и трета неделя на месеца от 18ч. на АСТОРИЯ вече!!!!!!!!!!!!
Ако продължите да сменяте ден и час никой няма да дойде щото се разпокъсва и не се знае къде и кога!
И да среща имаше на Астория и то стари кучета само, а тез дето лаете само и сменяте всичко не ви видях!
Пак се извинявам ако някой се почуства засегнат ама и на мен ми писна вече!145, 1.6 I.E. Boxer
Lancia Lybra 2.4 jtd 140+
Subaru Legacy 2.5
Comment
-
а аз едно немога да разбера,как пък всички казвате че е
теснотия на Асторията че те там се събират над 60 автомобила или ние се събираме мн повече от това???или на Зарата движението до там е мн лек трафика и има мн място за паркиране ли???вече ставаме като децата на всеки някъде не му е добре!!!или има срещи или няма тва е!немой едните тук другите там и няй накрая разцепления да се правят!Извинявам се за отсъствието си в неделя на срещата но бях просто смазан от умора!Напълно подкрепям колегата YO!ми то станахме за смях!лека вечер на всички!място за срещи си има определено от няколко месеца!alfa romeo 156 1.8ts-спортно окачване!!R.I.P!Now Alfa Romeo 159sw
Comment
-
Първоначално публикувано от assasin's Покажи съобщениеа аз едно немога да разбера,как пък всички казвате че е
теснотия на Асторията че те там се събират над 60 автомобила или ние се събираме мн повече от това???или на Зарата движението до там е мн лек трафика и има мн място за паркиране ли???вече ставаме като децата на всеки някъде не му е добре!!!или има срещи или няма тва е!немой едните тук другите там и няй накрая разцепления да се правят!Извинявам се за отсъствието си в неделя на срещата но бях просто смазан от умора!Напълно подкрепям колегата YO!ми то станахме за смях!лека вечер на всички!място за срещи си има определено от няколко месеца!
Да ви кажа честно аз се обърках вече, не ви знам вашите разделения в Стара Загора, но като фен от Нова Загора не мога да разбера каде ще е въпросната среща, един път на едно място другия път чета на друго......Та и за това не съм идвал вече повече от месец...При положение че ми е само 15 мин пътя....Та айде всички разногласия, разделения, караници и други подобни да спрът до тук...Просто не виждам смисъла...Имама 1 седмица и няколко дни до другата среща, нека до тогава всички лоши моменти и чуства да бъдат забравени и най-накрая да се съберем всички на едно място, нека най-накрая да се съберем над 20 алфисти...
Мисля, че така ще е най-добре...Last edited by Jivko7777; d.m.y г., 20:17.156 2.4JTD 136+ PS
Comment
Comment