Известие

Collapse
No announcement yet.

Дискусия - срещи в Стара Загора

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Bojidar Dobrev Покажи съобщение
    Ем аз за Зарата знаех и там съм ходил,затова искам да се разберем веднъж завинаги къде?

ЗА КОЛЕГАТА ОТ НОВА ЗАГОРА :
    Поздрави на Минчо, от НЗ ако го познаваш (сребърна 156 2.0 ТС )
    Естествено че го знам сребърната му стрела със спойлери...Той живее на 300 метра от мен
    Ама незнам дали той е идвал въобще на срещите...
    156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Първоначално публикувано от Bojidar Dobrev Покажи съобщение
      За успокоение,искам да кажа,че "новите юзери" са се усетили,макар че ако вземем да гледаме кой от кога е регистриран и от кога кара Алфа излиза,че не са май много нови,и че ако нямаха желание за срещи,нямаше да пишат глупости,заради които да ги хулят останалите,ноо както и да е,няма да издребняваме.
      Целта ми е не да внасям смут и разделение в дружинката,а напротив !
      Както ясно пише,аз просто давам предложение и искам мнението Ви,а не определям и не променям нищо на своя глава,затова и не разбирам защо е нужен резкия тон и какво постигаме по този начин!?
      Ако идеята не ви допада,Ок няма проблем продължаваме по старо му.
      Просто искам да знам едно сигурно място и час на което да отида и всеки да си го знае, а не половината на Зарата,а другатра половина на Асторията и в крайна сметка да не занем къде ще сме и всака седмица преди среща да търсим из сайта кога и къде ще се събираме и да се търсим по телефоните.
      Нека стане като традицияяяя !!!
      Тази неделя,дето мина 02.08 (първата от месеца) ходих на Зарата,със двама познати,ноо бяхме само това и така и не разбрахме ще има ли срещата в действителност и кога е

За твое успокоение ще кажа,че нямах теб в предвид ... май всички други се припознаха,само този за когото мислех не е...но както и да е.
      Това няма никакво значение.
      За мен както и за останалите хора тук е важно да има точно определено място,дата и час на срещите...както между другото си беше преди месеца-два....първо се събирахме на Зарата,а след това на Трафика.
      Лошо нямаше ... сега обаче нещата нещо се по промениха ...
      Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW '2001
      140 HP + Chip Tuning -> ex
      Alfa Romeo 159 1,9 JTD SW '2006
      Born to make me happy

Comment

• Точно това се опитах да обясня, всеки искал да знае кога и къде точно , АМИ ТО СЕ ЗНАЕШЕ преди да се почне "ама вие искате ли там в еди колко часа или незнам какво си" накрая постигнахте само едно : НИКОЙ не знае къде и кога
        Най-интересното е че не си вземате поука а продължавате, в по-горни постове "ами аз искам да знам вече къде и кога със сигурност", мисля че ясно го написах преди 2 страници кога и къде!
        Нямам нищо против извънредни срещи или кафенца, НО нека си остане официалният ден, място и час за да знаят всички от Стз и околията а извънредните срещи са си между другото и винаги можете да се уговорите тук, но просто моля ви не сменяйте, не предлагайте, не пускайте анкети за нов ден, място и час , защото всички усетихте ефекта!!!

145, 1.6 I.E. Boxer
        Lancia Lybra 2.4 jtd 140+
        Subaru Legacy 2.5

Comment

• Първоначално публикувано от yo Покажи съобщение
          Точно това се опитах да обясня, всеки искал да знае кога и къде точно , АМИ ТО СЕ ЗНАЕШЕ преди да се почне "ама вие искате ли там в еди колко часа или незнам какво си" накрая постигнахте само едно : НИКОЙ не знае къде и кога
          Най-интересното е че не си вземате поука а продължавате, в по-горни постове "ами аз искам да знам вече къде и кога със сигурност", мисля че ясно го написах преди 2 страници кога и къде!
          Нямам нищо против извънредни срещи или кафенца, НО нека си остане официалният ден, място и час за да знаят всички от Стз и околията а извънредните срещи са си между другото и винаги можете да се уговорите тук, но просто моля ви не сменяйте, не предлагайте, не пускайте анкети за нов ден, място и час , защото всички усетихте ефекта!!!

Значи остава:

Всяка първа и трета седмица от 18:00 часа на Астория!

ПП: Следователно на 16.08.2009 г. от 18:00 часа на Астория ще се проведе срещата...
          Last edited by Jivko7777; d.m.y г., 19:12.
          156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
            Значи остава:

Всяка първа и трета седмица от 18:00 часа на Астория!

ПП: Следователно на 16.08.2009 г. от 18:00 часа на Астория ще се проведе срещата...
            май нищо не си разбрал,мястото ще се решава от определени хора,не от анкети по точно от редовните на срещите
            Last edited by arbalov; d.m.y г., 19:37.
            Alfa 145 1.8 T.SPARK 97
            Lancia Libra 1.9 jtd SW

Comment

• Първоначално публикувано от arbalov Покажи съобщение
              май нищо не си разбрал,мястото ще се решава от определени хора,не от анкети по точно от редовните на срещите
              Добре, съберете се, обсъдете и споделете тук за да разберем всички какво е вашето решение...
              156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• към колегите които искат да се съберем и да обсъдим къде и кога!предлагам от днес петък до неделя да намери всеки един ден който му допада за да се съберем и обсъдим мястото където на вскички да им е удобно и приятно да прекарват тези 2 срещи през месеца!благодаря предварително аз съм си в СТЗ и очаквам и други да се включат!!!!лек ден на всички
                alfa romeo 156 1.8ts-спортно окачване!! R.I.P!Now Alfa Romeo 159sw

Comment

• ........
                  Last edited by vlado_gg; d.m.y г., 14:00.
                  alfa romeo 145 2.0 t.s-ex

Comment

• Първоначално публикувано от vlado_gg Покажи съобщение
                    абе кажа ли скачай ще скачате.Къде ша хойте
                    Много мъдър отговор
                    Alfa Romeо 147 Facelift 1.9 JTDM 16v

Comment

• Съгласен съм с колегата "arbalov" !!!!!!!
                      Най-редовните да решат и той самия да извести от тяхно име останалите за мястото и часа,а от там на сетне нека завинаги си остане единствено това мястото, за да си го знаем всички и КРАЙ

Даже ако трябва ще му сложим публикацията на челно място в темата,за "срещи в Стз" за да се вижда и знае от всеки нов !
                      Last edited by Bojidar Dobrev; d.m.y г., 20:47.

Comment

• Първоначално публикувано от vlado_gg Покажи съобщение
                        абе кажа ли скачай ще скачате.Къде ша хойте
                        Братлe, хич нямаше да ти казвам ма нали са сещаш... ела с алфата СИ на срещата и тогава скачай,така че "лей лоу" за сиа

Иначе ... предлагам неделя 09.08.2009г. да се реши въпроса!Изберете място и час! Не стари,нови или ембриони независимо откъде! Всички там!.... това не е партия или секта! Всичко е на добра воля.... Който има желание ше си размърда задника и ше се довлачи.... който не-ше се съобразява без да мънка.... Това е положението!
                        Last edited by Grim; d.m.y г., 20:56.
                        '97 155 1.8 16V
                        GMC YUKON DENALI 5.7 V8
                        the cost of living is dying...everybody pays...
                        sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Grim Покажи съобщение
                          Братлe, хич нямаше да ти казвам ма нали са сещаш... ела с алфата СИ на срещата и тогава скачай,така че "лей лоу" за сиа

Иначе ... предлагам неделя 09.08.2009г. да се реши въпроса!Изберете място и час! Не стари,нови или ембрионинезависимо откъде! Всички там!.... това не е партия или секта! Всичко е на добра воля.... Който има желание ше си размърда задника и ше се довлачи.... който не-ше се съобразява без да мънка.... Това е положението!
                          Най-точно казано !!!
                          156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Аз казвам Неделя 09.08.2009 г бензиностанция Зара!!!до колкото знам там е удобно на повечето от тук а часът нека бъде 18:00!!!който има желание ще е там,който има друго в предвид за място да казва тук и сега!!!!
                            alfa romeo 156 1.8ts-спортно окачване!! R.I.P!Now Alfa Romeo 159sw

Comment

• Срещите бяха на ЗАРА после на ТРАФИК сега АСТОРИЯ който забърка лайната да си ги оправя,знайте ли кво ,кат е така оправяйте се,кво ми пука дали ша има или нема, пишете мястото и датата кат ми е кеф ще дойда кат не няма,но погледнете заглавието '' срещи Стара Загора'' не Богомилово
                              Alfa 145 1.8 T.SPARK 97
                              Lancia Libra 1.9 jtd SW

Comment

• Първоначално публикувано от arbalov Покажи съобщение
                                Срещите бяха на ЗАРА после на ТРАФИК сега АСТОРИЯ който забърка лайната да си ги оправя,знайте ли кво ,кат е така оправяйте се,кво ми пука дали ша има или нема, пишете мястото и датата кат ми е кеф ще дойда кат не няма,но погледнете заглавието '' срещи Стара Загора'' не Богомилово
                                съгласен съм! и на мен ми писна да се занимавам!събирайте се, решевайте като искате и ни уведомете щом така сте решили! аз вече ще идвам на срещите само когато видя темата важна отгоре за ден място и час ОКОНЧАТЕЛНО!!!
                                145, 1.6 I.E. Boxer
                                Lancia Lybra 2.4 jtd 140+
                                Subaru Legacy 2.5

Comment

Working...
                                X