Ти май си и навит на тая Хонда? Ама като гледам доста мераклии са и навити, да вземем да му съберем на момчето някой лев за бензин да може да ви угоди...
Известие
Collapse
No announcement yet.
Дискусия - срещи в Стара Загора
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Християн Покажи съобщениеКолеги,носете си кърпички,защото ако дойде някой Ви Тек 160 к.с. доста ще си поплачем.
Така че ще сменим шофера на Алфата и ще я пуснем да се погне с малкото-двуврато-грозно ревящо возило
п.п.Тази хондичка е 125 кончетаLast edited by Bella; d.m.y г., 11:48.Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW '2001
140 HP + Chip Tuning -> ex
Alfa Romeo 159 1,9 JTD SW '2006
Born to make me happy
Comment
-
Момчета,много бързате с коментарите.Не знам някой от вас пускал ли се е с направена Хонда 125 к.с.,а за 160коня Ви Ти Ай няма въобще да говоря-те направо отлитат.
1.8 TS - K&N,генерация - права тръба + спортно гърне,леко изпилена глава /до клапаните/
Comment
-
Първоначално публикувано от Християн Покажи съобщениеМомчета,много бързате с коментарите.Не знам някой от вас пускал ли се е с направена Хонда 125 к.с.,а за 160коня Ви Ти Ай няма въобще да говоря-те направо отлитат.
хах....
П.С. Нищо личноLast edited by IrinArbalov; d.m.y г., 11:48.Alfa Romeо 147 Facelift 1.9 JTDM 16v
Comment
-
Хондата НЕ е с чип или подобни присадки ... имаше някакъв спортен филтър ама дали е още в нея не е ясно ...
А иначе гонката е за шоу,весело да става....кой ще падне,кой ще бие....все ми е тая,важното е да се случва нещоAlfa Romeo 156 2,4 JTD SW '2001
140 HP + Chip Tuning -> ex
Alfa Romeo 159 1,9 JTD SW '2006
Born to make me happy
Comment
-
Първоначално публикувано от kokless Покажи съобщениеНякой от вас задавали си въпроса,защо 125 коньова хонда скача на 180 коньова АР? Има нещо гнило
П.П. БЕЛЛА откъде ги извади тез 180 кончета друг двигател ли сложи ??? не се заяждам любопитно ми е +40 коня откъде бе ??????146 ti пилена сгъстена и портната ежедневка
145 jtd венера полиуретанс ендуранс тиим
Comment
-
ся какъв модел е Сивик или друга,щото ми се струва че дизела немой му се опре на тва!изобщо не подценявайте хондака щото както е писано по горе ми се струва че е поне едни 300-400 кила по малко!и кво от тва че ще е на баир гонката тя и мойта има нютони на половината на 2,4 ма го бия!за тва ама хич не подценявайте,ако освен ти измъкнем салона и една камара боклуци от вътре тогава може и да му се опреш!твоята кола е има няма със 100 кг по тежка от моята и ми направи кола и половина до горе я си представи онова ако е 900-1000кг къде ще си с дизела!аз си го представихalfa romeo 156 1.8ts-спортно окачване!!R.I.P!Now Alfa Romeo 159sw
Comment
-
Абе стига сте я обсъждали тая Хонда...Ако е стокова напрова ще я размажемАко има нещо по нея вече ще е интересно
Също и състоянието на Алфонсо не знам какво е
Ама като се видиме ще говоря с теб Bella да ми обясниш
Ама от сега ти казвам ще го изядем тоя японец
156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от assassin's Покажи съобщение...тя и мойта има нютони на половината на 2,4 ма го бия!
Comment
-
Първоначално публикувано от didko_boy Покажи съобщениеКолеги я бъдете малко реалисти Хондата е 125 коня но има няма 800-900 кила а АЛФАТА на БЕЛЛА е поне 400-500 кила отгоре. УВАЖАВАЙТЕ И НЕ ПОДЦЕНЯВАЙТЕ противника, честно казано иска ми се Алфата да бие НОООО.
П.П. БЕЛЛА откъде ги извади тез 180 кончета друг двигател ли сложи ??? не се заяждам любопитно ми е +40 коня откъде бе ??????Alfa Romeо 147 Facelift 1.9 JTDM 16v
Comment
-
Момчета, вижте днес на какво попаднах ,направо съм потресен http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=14102
,а след тези думи просто нямам думи ... :
"Смея да твърдя вече, че при този обем на двигателя , толкова много коне и асънъмъ.... алфите са гъзарски коли, но не вървят! "Алфа 156 1.8 16в ТС
Comment
Comment