Известие

Collapse
No announcement yet.

Дискусия - срещи в Стара Загора

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Ти май си и навит на тая Хонда? Ама като гледам доста мераклии са и навити, да вземем да му съберем на момчето някой лев за бензин да може да ви угоди...
    Alfa Romeo 156 2.0 TS 16V 114 kW + LPG Tartarini - бившата и непрежалима

Fiat Multipla 1.9jtd 110 hp. - м'глата, вече с полиуретан.

Comment

• Първоначално публикувано от Християн Покажи съобщение
      Колеги,носете си кърпички,защото ако дойде някой Ви Тек 160 к.с. доста ще си поплачем.
      Абе Колеги...все си мисля,че с подходящото Магаре зад волна на моята печка Хондичката няма шанс!
      Така че ще сменим шофера на Алфата и ще я пуснем да се погне с малкото-двуврато-грозно ревящо возило

п.п.Тази хондичка е 125 кончета
      Last edited by Bella; d.m.y г., 11:48.
      Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW '2001
      140 HP + Chip Tuning -> ex
      Alfa Romeo 159 1,9 JTD SW '2006
      Born to make me happy

Comment

• Момчета,много бързате с коментарите.Не знам някой от вас пускал ли се е с направена Хонда 125 к.с.,а за 160коня Ви Ти Ай няма въобще да говоря-те направо отлитат.

1.8 TS - K&N,генерация - права тръба + спортно гърне,леко изпилена глава /до клапаните/

Comment

• Първоначално публикувано от Християн Покажи съобщение
          Момчета,много бързате с коментарите.Не знам някой от вас пускал ли се е с направена Хонда 125 к.с.,а за 160коня Ви Ти Ай няма въобще да говоря-те направо отлитат.
          Колега аз няма въобще да се пускам, моита мноо върви.Еи сега от гражданска защитата ми се обаждаха да ходя да дърпам един тир че закъсал те немогат да го издърпат, да ходя аз че моита мноо мощна хах....

П.С. Нищо лично
          Last edited by IrinArbalov; d.m.y г., 11:48.
          Alfa Romeо 147 Facelift 1.9 JTDM 16v

Comment

• Някой от вас задавали си въпроса,защо 125 коньова хонда скача на 180 коньова АР? Има нещо гнило

Comment

• Хондата НЕ е с чип или подобни присадки ... имаше някакъв спортен филтър ама дали е още в нея не е ясно ...

А иначе гонката е за шоу,весело да става....кой ще падне,кой ще бие....все ми е тая,важното е да се случва нещо
              Born to make me happy

Comment

• Първоначално публикувано от kokless Покажи съобщение
                Някой от вас задавали си въпроса,защо 125 коньова хонда скача на 180 коньова АР? Има нещо гнило
                Колеги я бъдете малко реалисти Хондата е 125 коня но има няма 800-900 кила а АЛФАТА на БЕЛЛА е поне 400-500 кила отгоре. УВАЖАВАЙТЕ И НЕ ПОДЦЕНЯВАЙТЕ противника, честно казано иска ми се Алфата да бие НОООО.

П.П. БЕЛЛА откъде ги извади тез 180 кончета друг двигател ли сложи ??? не се заяждам любопитно ми е +40 коня откъде бе ??????
                146 ti пилена сгъстена и портната ежедневка
                145 jtd венера полиуретанс ендуранс тиим

Comment

• Ми цяла зима ревизирахме двигателят на Алфонсо
                  Първо го зазимихме ,сега го разглобихме и до ден-два ще е готова
                  Born to make me happy

Comment

• Като гледам как се сипе снега навън май гонките с Хондьо ще са с вериги...
                    Alfa Romeo 156 2.0 TS 16V 114 kW + LPG Tartarini - бившата и непрежалима

Fiat Multipla 1.9jtd 110 hp. - м'глата, вече с полиуретан.

Comment

• ся какъв модел е Сивик или друга,щото ми се струва че дизела немой му се опре на тва!изобщо не подценявайте хондака щото както е писано по горе ми се струва че е поне едни 300-400 кила по малко!и кво от тва че ще е на баир гонката тя и мойта има нютони на половината на 2,4 ма го бия!за тва ама хич не подценявайте,ако освен ти измъкнем салона и една камара боклуци от вътре тогава може и да му се опреш!твоята кола е има няма със 100 кг по тежка от моята и ми направи кола и половина до горе я си представи онова ако е 900-1000кг къде ще си с дизела!аз си го представих
                      alfa romeo 156 1.8ts-спортно окачване!! R.I.P!Now Alfa Romeo 159sw

Comment

• Да изсъхва това време и да зяпаме.Другото е само предположения и спам.

Comment

• Абе стига сте я обсъждали тая Хонда...Ако е стокова напрова ще я размажем Ако има нещо по нея вече ще е интересно Също и състоянието на Алфонсо не знам какво е Ама като се видиме ще говоря с теб Bella да ми обясниш Ама от сега ти казвам ще го изядем тоя японец
                          156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Първоначално публикувано от assassin's Покажи съобщение
                            ...тя и мойта има нютони на половината на 2,4 ма го бия!
                            Винаги си бил забавен
                            sigpic
                            Alfa Romeo 156 / 2.4JTD / '99 / 100kW + чип мунинг

Comment

• Първоначално публикувано от didko_boy Покажи съобщение
                              Колеги я бъдете малко реалисти Хондата е 125 коня но има няма 800-900 кила а АЛФАТА на БЕЛЛА е поне 400-500 кила отгоре. УВАЖАВАЙТЕ И НЕ ПОДЦЕНЯВАЙТЕ противника, честно казано иска ми се Алфата да бие НОООО.

П.П. БЕЛЛА откъде ги извади тез 180 кончета друг двигател ли сложи ??? не се заяждам любопитно ми е +40 коня откъде бе ??????
                              Ето това е приказка.
                              Alfa Romeо 147 Facelift 1.9 JTDM 16v

Comment

• Момчета, вижте днес на какво попаднах ,направо съм потресен http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=14102

,а след тези думи просто нямам думи ... :
                                "Смея да твърдя вече, че при този обем на двигателя , толкова много коне и асънъмъ.... алфите са гъзарски коли, но не вървят! "
                                Алфа 156 1.8 16в ТС

Comment

Working...
                                X