Първоначално публикувано от didko_boy
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Дискусия - срещи в Стара Загора
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от traiko_89 Покажи съобщениеЗада се знае от по-далече следващата среща ще е около 07.09.08
Пускам я сега за да могат всички желаещи да дойдат на срещата .За час ще се оточни по-нататък."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от HooL Покажи съобщениеБе дано този път да е сериозно, че се немога да разбера да идвам ли да не идвам лиОт първата среща несъм се вяскал
редно е най-сетне да дойда
Comment
-
Тази седмица би трябвало да има среща. Така че мисля да намина за да се видим. Дано се съберат повече хора. Арбалов, мисля да си взема и лепенките, които поръча ако иамш изкарани де, така че носи един комплект, а ако бачкаш аз ще мина покрай сервиза.Alfa Romeo 159 1.9 JTDM 16v Lusso 2007
Comment
-
Абе я някой да каже категорична дата и час, че тоя уикенд съм почти сигурно на линия....."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Айде кажете дата и час бре, един уикенд ще съм айляк, и всичко живо ще е покрито....."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
Comment