Ц-ц-ц.....у чужбинско ще съм.....нещо не ми върви с тия срещи напоследък....
Известие
Collapse
No announcement yet.
Дискусия - срещи в Стара Загора
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщениеУсещам пак ще има шоу
Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW '2001
140 HP + Chip Tuning -> ex
Alfa Romeo 159 1,9 JTD SW '2006
Born to make me happy
Comment
-
Първоначално публикувано от Bella Покажи съобщениеТи не се гласи много много да гледаш шоуто,ами по-скоро да участваш в него!
Е миналия път леко участвах
Тоя път мисля още по сериозно
156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от assasin's Покажи съобщениети оня път само седя и гледа ,маййййТоя пат може и аз да се пусна да ме изядете
156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от hamel1 Покажи съобщениеаз ще съм при розите в неделя156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от hamel1 Покажи съобщениеаз ще съм при розите в неделя
П.С. А за моя проблем май ще се окаже ДОЛНИЯ носач?!?!??!? Сега съм с долния носач на asassin's,който е със разбит шарнир и единия тампон не става,и нямам такова чукане както преди! Има друго чукане което е нормално поради причините които казах горе,но все пак това чукане което беше преди го няма?!?!!А на моя носач и двата тампона за железни и шарнира се движи трудно?!? Необяснимо за мен...
Comment
-
Първоначално публикувано от rado_ss Покажи съобщениеИ аз съм там в събота вечерта и в неделя през деня
П.С. А за моя проблем май ще се окаже ДОЛНИЯ носач?!?!??!? Сега съм с долния носач на asassin's,който е със разбит шарнир и единия тампон не става,и нямам такова чукане както преди! Има друго чукане което е нормално поради причините които казах горе,но все пак това чукане което беше преди го няма?!?!!А на моя носач и двата тампона за железни и шарнира се движи трудно?!? Необяснимо за мен...
Comment
-
Първоначално публикувано от hamel1 Покажи съобщениеА амортисьора връщали се вече
Comment
Comment