If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
абе брато се се каня да те питам колко коня е твоята алфа ,върви ли и за колко ще ми я продадеш.Ще ми пратиш ли някви снимки да и се покефя малко
Не че се заяждам,ама е 10коня по-малко от твоята,не върви,не ще нещо,сигурно е от атомния ускорител.Снимки ще ти прата ако обещаеш като ги разгледаш да ми ги върнеш,че са ми скъпи.Нямам други.
Много исках да сваря да се прибера по рано че колата с която сега дойдох е с доста сполучлив ремап, смея да твърдя че е почти на нивото на старата ми двойка, и исках да я сложа на чертата с някоя тука, ама друг път.....
Иначе ремапната двойка при нормални условия няма никакви причини да не тръшне кое да е жетеде дето е на същите години.....все пак доколкото виждам освен на Бела колата, друга там ремап няма.....ми много ясно че ше ги отвее.....
"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
ми като не ме е жал да го пускам и да го тормозя!!нали някой трябва да се пуска не само да се пише кой колко му въряла колата и такива работи!и теб ща видя ахаха много скоро на чертата
ми като не ме е жал да го пускам и да го тормозя!!нали някой трябва да се пуска не само да се пише кой колко му въряла колата и такива работи!и теб ща видя ахаха много скоро на чертата
Евала брат аз съм те признал винаги си готов за гонка без да те интересува другия с какъв мотор е
Comment