Известие

Collapse
No announcement yet.

Дискусия - срещи в Стара Загора

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Grim Покажи съобщение
    какво си ти?
    Явно -ер

Comment

• Първоначално публикувано от Grim Покажи съобщение
      какво си ти?
      адвокат/секретар/импресарио на kokless

Comment

• .............
        Last edited by vlado_gg; d.m.y г., 14:08.
        alfa romeo 145 2.0 t.s-ex

Comment

• Първоначално публикувано от vlado_gg Покажи съобщение
          абе брато се се каня да те питам колко коня е твоята алфа ,върви ли и за колко ще ми я продадеш.Ще ми пратиш ли някви снимки да и се покефя малко
          Не че се заяждам,ама е 10коня по-малко от твоята,не върви,не ще нещо,сигурно е от атомния ускорител.Снимки ще ти прата ако обещаеш като ги разгледаш да ми ги върнеш,че са ми скъпи.Нямам други.

Comment

• ..............

Comment

• Първоначално публикувано от vlado_gg Покажи съобщение
              ми откъде знаеш колко е моята Ще те разбия като ти кажа че е 82 коня.аз сериозно търся 1,7 на 33
              Ква е тая Алфа 2.0 ТС 82 коня? .Аз си търся трентатре 16в,ако изпадне от някъде кажи.

Comment

• ..........

Comment

• Много исках да сваря да се прибера по рано че колата с която сега дойдох е с доста сполучлив ремап, смея да твърдя че е почти на нивото на старата ми двойка, и исках да я сложа на чертата с някоя тука, ама друг път.....
                  Иначе ремапната двойка при нормални условия няма никакви причини да не тръшне кое да е жетеде дето е на същите години.....все пак доколкото виждам освен на Бела колата, друга там ремап няма.....ми много ясно че ше ги отвее.....
                  "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                  F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

• Я ме светнете кой е с седана от първия клип.....и ква е колата че нещо съм позабравил......
                    "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                    F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

• аз съм със седана хихихи
                      alfa romeo 156 1.8ts-спортно окачване!! R.I.P!Now Alfa Romeo 159sw

Comment

• Първоначално публикувано от assasin's Покажи съобщение
                        аз съм със седана хихихи
                        Че то няма клип без твоя седан!!!

Comment

• ми като не ме е жал да го пускам и да го тормозя!!нали някой трябва да се пуска не само да се пише кой колко му въряла колата и такива работи!и теб ща видя ахаха много скоро на чертата

Comment

• Първоначално публикувано от assasin's Покажи съобщение
                            ми като не ме е жал да го пускам и да го тормозя!!нали някой трябва да се пуска не само да се пише кой колко му въряла колата и такива работи!и теб ща видя ахаха много скоро на чертата
                            Евала брат аз съм те признал винаги си готов за гонка без да те интересува другия с какъв мотор е
                            156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Браво добра гонка сте направили.Следващата седмица пак и с мое участие.
                              АЛФА РОМЕО 166 2,4 JTD ' 99
                              LANCIA THESIS 2.4 JTD ' 03

Comment

• Първоначално публикувано от hamel1 Покажи съобщение
                                Браво добра гонка сте направили.Следващата седмица пак и с мое участие.
                                оо ади че ми е мерак и с теб

Comment

Working...
                                X