аее момчета да питам,на мойто 1.6ts ако му сложа чип каква разлика ще има , смисъл като варене,коне,такива неща какви са подобренията???
Известие
Collapse
No announcement yet.
Дискусия - срещи в Стара Загора
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от valiotoploto Покажи съобщение130 коня ще станели поне или неси заслужава да я прая
http://www.digitaltuning.bg/tuning/a...146/1.6-120-cv
Като при BlackAngels и Бобо цената е 400 лв.156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщениеТова ще ти помогне
http://www.digitaltuning.bg/tuning/a...146/1.6-120-cv
Като при BlackAngels и Бобо цената е 400 лв.леле сметнах си мойта по тази таблица и хората казаха че ще гори 6.6л/100км
двигател от ТИКО ли ще ми сложат да ми свалят толкова разхода
146 ti пилена сгъстена и портната ежедневка
145 jtd венера полиуретанс ендуранс тиим
Comment
-
Първоначално публикувано от valiotoploto Покажи съобщениеидеално, мерси мн даже във Варна има такъв сервиз/магазинно не кой знай какво подобрението от 120 става 133к.с.
Comment
-
е определено ако си с 2.0 TURBO Q4 - 190 CV си заслужава паричките ама с 1.6 или 1.8 май не си струва инвестицията.
sigpicАлфа 155 1.8 16V 96г.
Ако всичко ви е наред. Ако жена ви е прекрасна. Ако и любовницата ви е прекрасна. Ако заплатата ви не само стига, а и остава. Ако шефът ви е хубав човек. Ако нямате никакви проблеми със здравето. Кажете "не" на наркотиците!
Comment
-
Първоначално публикувано от qkimov Покажи съобщениее определено ако си с 2.0 TURBO Q4 - 190 CV си заслужава паричките ама с 1.6 или 1.8 май не си струва инвестицията.
Comment
-
е иде коледа а на коледа се случват чудесаsigpicАлфа 155 1.8 16V 96г.
Ако всичко ви е наред. Ако жена ви е прекрасна. Ако и любовницата ви е прекрасна. Ако заплатата ви не само стига, а и остава. Ако шефът ви е хубав човек. Ако нямате никакви проблеми със здравето. Кажете "не" на наркотиците!
Comment
-
изкарайте някоя мошна алфа хахаха хем да идем на ластиците на околовръсното,петак събота да им покажем как стаа аз с мойто 1.6,GTI-ките, BMW 320 150 6-таци ги пукам ахахахха,само един голф ма е бил от всички дето са пусках и той беше един 2.0 150 със спортни валове,ама щом ми напрай няма и една кола начи е слаба работа , някой с по мощна алфа да иде да ги откаже от спорта
Comment
Comment