брат смених ги валовете ама нещо не стана добре работата с центровката маи маи.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Размисли и страсти от Стара Загора
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от marti-69 Покажи съобщениебрат смених ги валовете ама нещо не стана добре работата с центровката маи маи.отивай при бобо.....
'97 155 1.8 16V
GMC YUKON DENALI 5.7 V8
the cost of living is dying...everybody pays...
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от marti-69 Покажи съобщениеще ходя тез дни, неизбежно е146 ti пилена сгъстена и портната ежедневка
145 jtd венера полиуретанс ендуранс тиим
Comment
-
Първоначално публикувано от ivan_enchev Покажи съобщениеНякой нещо да е казвал скоро срущу АЛФАили с/у моята ?
,ти не знаеш ли че обикновено аз ги правя тия неща?
или не четеш достатъчно форума
'97 155 1.8 16V
GMC YUKON DENALI 5.7 V8
the cost of living is dying...everybody pays...
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от ivan_enchev Покажи съобщениеНякой нещо да е казвал скоро срущу АЛФАили с/у моята ?
, смятам че това имаш предвид
Comment
-
Първоначално публикувано от arbalov Покажи съобщениекакво ще кажеш да те пробваме с уно 1.3 турбо, смятам че това имаш предвид
Само уното да не е една от онея 12 бройки в света с 3.2л POWERED BY FERRARI
A и да не забравя в момента имам нужда от карета и тампони , все още бяга магаренцето ама ...
---------- Post added at 12:54 ---------- Previous post was at 12:52 ----------
---------------- Now playing: Keri Hilson - Intuition via FoxyTunessigpic... just my own way .... burning tires , driving fast but safely and responsible ... stay alive ... the race does not begin at the starting grid
Comment
-
Първоначално публикувано от ivan_enchev Покажи съобщениеХм.... , звучи ми нестандартно и интересно , това трябва да се видиСамо уното да не е една от онея 12 бройки в света с 3.2л POWERED BY FERRARI
A и да не забравя в момента имам нужда от карета и тампони , все още бяга магаренцето ама ...
---------- Post added at 12:54 ---------- Previous post was at 12:52 ----------
---------------- Now playing: Keri Hilson - Intuition via FoxyTunes
Comment
-
Първоначално публикувано от didko_boy Покажи съобщениекаде в СтЗ има стенд за мерене дебита на дюзите ,че ме е натиснал мерака да ги видя колко и как пръскатAlfa Romeo 146 1.6 Twin Spark to 2.0Twin Spark
Alfa Romeo 146 1.6 Twin Spark for fun
Alfa Romeo 146 2.0 TI R.I.P
Comment
-
"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
Comment