Известие

Collapse
No announcement yet.

Размисли и страсти от Стара Загора

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Ми освен да те провъзгласим тогава офишъли за най - бавната Алфа 1.8 из района, друго не мое да напрайм......е......Арбала ше се сърди че го бутна от трона, но той все пак е гумаджия и има спортни гуми, с особенно спортни наскоро полирани джанти.......няма как.....
    "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
    F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

• оп н дейте бърза много,че все пак не се знае дали ще ми умре колата!пък си има и по бавни от мен!ще направим опит спор няма а си има и копче за бензинче където тайничко се къндилкат около 20 литра В-повер рацинг 100 на Шел,да няма разплакани само!!!
      alfa romeo 156 1.8ts-спортно окачване!! R.I.P!Now Alfa Romeo 159sw

Comment

• ФЕРАРИСТ бартерчета нещо?Тиксо за карта?

Comment

• Дил.....
          "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR

Comment

• Ай имаш 2лв от мен да не умреш гладен
            sigpic
            Alfa Romeo 156 / 2.4JTD / '99 / 100kW + чип мунинг

Comment

• Всеки ден????

Comment

• Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                Всеки ден????
                искам карта 2бр
                Alfa 145 1.8 T.SPARK 97
                Lancia Libra 1.9 jtd SW

Comment

• + 1 и за мен.
                  sigpicАлфа 155 1.8 16V 96г.
                  Ако всичко ви е наред. Ако жена ви е прекрасна. Ако и любовницата ви е прекрасна. Ако заплатата ви не само стига, а и остава. Ако шефът ви е хубав човек. Ако нямате никакви проблеми със здравето. Кажете "не" на наркотиците!

Comment

• Първоначално публикувано от assassin's Покажи съобщение
                    оп н дейте бърза много,че все пак не се знае дали ще ми умре колата!пък си има и по бавни от мен!ще направим опит спор няма а си има и копче за бензинче където тайничко се къндилкат около 20 литра В-повер рацинг 100 на Шел,да няма разплакани само!!!
                    Е чак да плачем важно е за спорта

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                    ПиЕс - в петък и събота ще ода до СФ и ако някой сондира и сметне колко карти да зема за наше село ше е добре, иначе ще взема 20 и ще ги харча по 2 лефа на парче......и аз съм ора и трябва ляб да ям......
                    1 за мен!
                    156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• ся от днес вече съм на синьото гориво!първи впечатления 20лв 19 литра гориво!втори впечатления вдигна 210 без мн зор за тва повече не ми трябва,трето само утр още малко да я пооправя и може и да опукам някой на газ,само че гонката ще е стз,софия да видим кой с по малко пари ще стигне!!!!

Comment

• Повече да не си ме заговорил.....

Comment

• миии дубре кът не искати ние с Арбала ще си говорим!!!

Comment

миии дубре кът не искати ние с Арбала ще си говорим!!!
                            ХаХаХа ми ти без туй само можеш да говориш.
                            Alfa Romeо 147 Facelift 1.9 JTDM 16v

Comment

• да бе отдава ми се!ще ви видя и вас дали няма да тръгнете по моите пътеки!!

Comment

да бе отдава ми се!ще ви видя и вас дали няма да тръгнете по моите пътеки!!
                                пусни ги да лаят на воля,на мен градско ми ляга кат сметна все едно ми лапа 7.5 на бензин
                                Alfa 145 1.8 T.SPARK 97
                                Lancia Libra 1.9 jtd SW

Comment

Working...
                                X