Ми освен да те провъзгласим тогава офишъли за най - бавната Алфа 1.8 из района, друго не мое да напрайм......е......Арбала ше се сърди че го бутна от трона, но той все пак е гумаджия и има спортни гуми, с особенно спортни наскоро полирани джанти.......няма как.....
Известие
Collapse
No announcement yet.
Размисли и страсти от Стара Загора
Collapse
X
-
оп н дейте бърза много,че все пак не се знае дали ще ми умре колата!пък си има и по бавни от мен!ще направим опит спор няма а си има и копче за бензинче където тайничко се къндилкат около 20 литра В-повер рацинг 100 на Шел,да няма разплакани само!!!alfa romeo 156 1.8ts-спортно окачване!!R.I.P!Now Alfa Romeo 159sw
Comment
-
-
+ 1 и за мен.sigpicАлфа 155 1.8 16V 96г.
Ако всичко ви е наред. Ако жена ви е прекрасна. Ако и любовницата ви е прекрасна. Ако заплатата ви не само стига, а и остава. Ако шефът ви е хубав човек. Ако нямате никакви проблеми със здравето. Кажете "не" на наркотиците!
Comment
-
Първоначално публикувано от assassin's Покажи съобщениеоп н дейте бърза много,че все пак не се знае дали ще ми умре колата!пък си има и по бавни от мен!ще направим опит спор няма а си има и копче за бензинче където тайничко се къндилкат около 20 литра В-повер рацинг 100 на Шел,да няма разплакани само!!!важно е за спорта
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеПиЕс - в петък и събота ще ода до СФ и ако някой сондира и сметне колко карти да зема за наше село ше е добре, иначе ще взема 20 и ще ги харча по 2 лефа на парче......и аз съм ора и трябва ляб да ям......156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
ся от днес вече съм на синьото гориво!първи впечатления 20лв 19 литра гориво!втори впечатления вдигна 210 без мн зор за тва повече не ми трябва,трето само утр още малко да я пооправя и може и да опукам някой на газ,само че гонката ще е стз,софия да видим кой с по малко пари ще стигне!!!!alfa romeo 156 1.8ts-спортно окачване!!R.I.P!Now Alfa Romeo 159sw
Comment
-
Първоначално публикувано от assassin's Покажи съобщениемиии дубре кът не искати ние с Арбала ще си говорим!!!Alfa Romeо 147 Facelift 1.9 JTDM 16v
Comment
-
Първоначално публикувано от assassin's Покажи съобщениеда бе отдава ми се!ще ви видя и вас дали няма да тръгнете по моите пътеки!!
Comment
Comment