Известие

Collapse
No announcement yet.

Размисли и страсти от Стара Загора

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от plamen yanev Покажи съобщение
    от както превартях лагер на 2 ри целиндър ми играят уборотите дали е съфпадение
    Отварял ли си двигателя след като превъртя лагер??
    "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
    F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

• не само свалих картера и смених лагерите

Comment

• Тогава по вероятно е съвпадение.....
        "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR

Comment

• ммм начи ще иа карам в боша да я закачат

Comment

• Първоначално публикувано от plamen yanev Покажи съобщение
            ммм начи ще иа карам в боша да я закачат
            Подмини боша и отиди при Венера

Comment

• Може да послушаш колегата за Венера. А днес следобед май те мярнах на светофара на БКП-то...бяхте 2 маймунки в колата
              sigpic
              Alfa Romeo 156 / 2.4JTD / '99 / 100kW + чип мунинг

Comment

• може аз баяа пъти минавах от там пук и нз вув градъ дали има друга като мояата във такъв цвят

Comment

• Има един Лешояд се пише тук във форума, той също има мисля същото ГТВ......

Comment

• Първоначално публикувано от kokless Покажи съобщение
                    Подмини боша и отиди при Венера
                    е не Аз предлагам да спре у БОшшшшшА , да му сменят ламбда ОРИГИНАЛНА (индийска) дебитомер ОРИГИНАЛЕН (словенски ) и ТПС и той ОРИДжИНАЛ - Каспичан И чак след като му земат 1000+ лева а проблема си е ОСТАНАЛ да дойде да я погледнем (СИЧКИ ТЪЙ ПРАЯТ)
                    146 ti пилена сгъстена и портната ежедневка
                    145 jtd венера полиуретанс ендуранс тиим

Comment

• Глей ся пък тоя как си рита заплатата....

Comment

• колата си е негова и парата си е негова , не мога да му казвам къде да си харчи парите !!! съжалявам хората който ходят в БОШа оставят по 2-3 заплати и чак тогава тръгват по сервизи където НАИСТИНА ШЕ ИМ РЕШАТ ПРОБЛЕМА за доста по малко пари !!!
                        монтьорин дето няма черно под ноктите и ходи с лаптопа под мишница цял ден , кво ми го фалиш . дебитомер и майка ми зад блока може да смени докато си пие кафето ХАХАХАХАХАХА

П.П. ай май са че колата ми обезглавена
                        146 ti пилена сгъстена и портната ежедневка
                        145 jtd венера полиуретанс ендуранс тиим

Comment

• Първоначално публикувано от didko_boy Покажи съобщение
                          монтьорин дето няма черно под ноктите и ходи с лаптопа под мишница цял ден , кво ми го фалиш
                          То това е най-сладката работа бе колега

Aма си прав де
                          ex - 147 16v multijet

Comment

• Здравейте колеги, може ли да ми кажете къде мога да намеря гумаджийница която да работи в събота и неделя, ако може да дадете линк към бгмапс/гугълмапс ще е най-добре, че не ми е познат града ви

Благодаря предварително.
                            sigpic
                            146 1.9 JTD, 99'

Comment

• Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                              Има един Лешояд се пише тук във форума, той също има мисля същото ГТВ......
                              Имал до преди 2 години
                              156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Здравей колега,
                                ако говорим за София
                                На бул.Цветан Лазаров срещу складова борса Къра има денонощна гумаджийница.
                                кв.Дружба 1
                                Ориентир - Сградата на Телетек / светло синя на цвят /
                                Last edited by JORKOOO; d.m.y г., 12:48.
                                Жоро 147 1.9 JTD

Comment

Working...
                                X