Известие

Collapse
No announcement yet.

Размисли и страсти от Стара Загора

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Аз си го махнах и без това гърне.
    АЛФА РОМЕО 166 2,4 JTD ' 99
    LANCIA THESIS 2.4 JTD ' 03

Comment

• Първоначално публикувано от hamel1 Покажи съобщение
      Аз си го махнах и без това гърне.
      Това какво ще рече обясни малко...
      Само си ги изтърбушил или...
      156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• ЕКОТРАФИК на изхода от СТЗ посока Чирпан (преди "ПРАКТИКЕР) махат слагат режат и пари ти дават на мен преди 1 година ми махнаха катализатора сложиха ми тръбичка и ми дадоха някви парички
        146 ti пилена сгъстена и портната ежедневка
        145 jtd венера полиуретанс ендуранс тиим

Comment

• Първоначално публикувано от didko_boy Покажи съобщение
          ЕКОТРАФИК на изхода от СТЗ посока Чирпан (преди "ПРАКТИКЕР) махат слагат режат и пари ти дават на мен преди 1 година ми махнаха катализатора сложиха ми тръбичка и ми дадоха някви парички
          Екотрафик е фирмата така ли?
          Иначе аз искам резонатор, а не тръбичка...
          Мерси все пак, давайте и други предложения че поне като идвам да имам поне 2-3 места!
          156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• НА последния светофар посока Чирпан В ляво ОРАНЖЕВА сграда продават Мицубишита там до тях сменят ауспуси , ако искаш ще ти сложат НОВ катализатор ако искаш тръба ако искаш резонатор от 5лв може и от 105лв . Отиваш разбирате се какво искаш колко ,ще ти струва . Но се разбери ЛИЧНО С ШЕФА ,работниците "режат глави" шефа е "мека мария" и казва нормални цифри

П.П. малко хора се занимават с рязане заваряне и преправяне на ауспуси в СТЗ всички искат НОВО ДА ТУРЯТ без рязане и заваряне. На колегата "valiotoploto" му е правена там генерацията ЕЕЕЕ НЯМА РАВНА ДА ЗНАИШ

Comment

• Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
              Това какво ще рече обясни малко...
              Само си ги изтърбушил или...
              Да само го изтърбуших но не целия а само около ф60мм

Comment

• Първоначално публикувано от didko_boy Покажи съобщение
                НА последния светофар посока Чирпан В ляво ОРАНЖЕВА сграда продават Мицубишита там до тях сменят ауспуси , ако искаш ще ти сложат НОВ катализатор ако искаш тръба ако искаш резонатор от 5лв може и от 105лв . Отиваш разбирате се какво искаш колко ,ще ти струва . Но се разбери ЛИЧНО С ШЕФА ,работниците "режат глави" шефа е "мека мария" и казва нормални цифри

П.П. малко хора се занимават с рязане заваряне и преправяне на ауспуси в СТЗ всички искат НОВО ДА ТУРЯТ без рязане и заваряне. На колегата "valiotoploto" му е правена там генерацията ЕЕЕЕ НЯМА РАВНА ДА ЗНАИШ
                уникална генерация
                Alfa 145 1.8 T.SPARK 97
                Lancia Libra 1.9 jtd SW

Comment

• Първоначално публикувано от arbalov Покажи съобщение
                  уникална генерация
                  Дай ми цена на монтаж демонтаж и вентил на гуми и имали значение джантата и размера и .

Comment

• За ЕкоТрафика - и аз съм доволен от тях, там ми махаха и на мен катализатора и сложих резонатор.
                    Г-н Арбалов, къде Ви е сервиза, че искам да си мина зимните галошки на баланс и да ги курдисвам на Алфата?
                    Alfa Romeo 156 2.0 TS 16V 114 kW + LPG Tartarini - бившата и непрежалима

Fiat Multipla 1.9jtd 110 hp. - м'глата, вече с полиуретан.

Comment

• Първоначално публикувано от nmushnikov Покажи съобщение
                      Г-н Арбалов, къде Ви е сервиза, че искам да си мина зимните галошки на баланс и да ги курдисвам на Алфата?
                      вулканизатора на Арбалов е посока складовете (кв. К. Ганчев) след моста (ЖП и Славянска) веднага в дясно и пак дясно , ще видиш алфата на Арбалов там някаде .има сервиз ГТП ,надявам се си ме разбрал

Comment

• Май се сещам... Благодаря!

Comment

• Първоначално публикувано от nmushnikov Покажи съобщение
                          Май се сещам... Благодаря!
                          Една Карта да ви нарисувам ако искате добър ходожник съм.
                          Alfa Romeо 147 Facelift 1.9 JTDM 16v

Comment

• Не, благодаря, дори днес бях там....

Comment

• Абе кой сурка тъмносиня 145 с клубен надпис отзад, и 99 в номера си?
                              "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                              F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

• Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                                Абе кой сурка тъмносиня 145 с клубен надпис отзад, и 99 в номера си?
                                Не съм аз. Кога ще ме повозиш на тва 2.5 V6 ???
                                Alfa Romeо 147 Facelift 1.9 JTDM 16v

Comment

Working...
                                X