Известие

Collapse
No announcement yet.

Размисли и страсти от Стара Загора

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• айде ся да няма недоволни!ако толкова мн искате да ви се свалят стъклата
    аз имам паве в джобчето мога да ви уредя ахаха!!!
    alfa romeo 156 1.8ts-спортно окачване!! R.I.P!Now Alfa Romeo 159sw

Comment

• на мене ми попиха водата дето са събра в ауспуха пък...
      '97 155 1.8 16V
      GMC YUKON DENALI 5.7 V8
      the cost of living is dying...everybody pays...
      sigpic

Comment

• и да добавя още нещо.... не се ли зарибявате тая неделя да отидем на някоя среща в друг град....? малко разходка знам че е "криза" ама говоря за нещо наблизо-примерно Сливен или Пловдив или квото дойде,нямам претенции.... ако някой има идея за нещо да каже.... в моята кола има място за 3-ма още...
        '97 155 1.8 16V
        GMC YUKON DENALI 5.7 V8
        the cost of living is dying...everybody pays...
        sigpic

Comment

• Пловдив ми звучи добре!!!

Comment

• Пловдив е добре, мое да дода, Сливен не, още ми държи влага регионалната среща......
            "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
            F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

• Тва е добра идея към колко ще се замъкнем обратно ,че съм ношна у неделя

Comment

• Ами те срещита им е:

Първоначално публикувано от INTEGRALE Покажи съобщение
                Колега, срещите са всяка неделя от 16:00 часа, пред главния вход на стадион "Пловдив" от към линията. Като караш по 6-ти септември след линията веднага в дясно и след около 500 метра в ляво се вижда едно по-голямо празно място и входа на стадиона, който е по-навътре. Е там сме и ние
                sigpic
                Alfa Romeo 156 / 2.4JTD / '99 / 100kW + чип мунинг

Comment

• Привет

Grim, дай ми телефона си да ти звънна ако можеш тази събота през деня да замерим дебитомера на твоята Алфа, за да сравня стойностите. Този дето ми даде /китайския/ дава едни, но ми се иска да видя разликите.
                  ALFA ROMEO 145 1.4TS 2000 г.

Comment

• АВЕ лигльовци не са ми демонтирали стъклата просто момчето даде на контакт и свали страничните стъкла (с копчето което стои на вратата) избърса горния край на джама (там където влиза в уплътнението и винаги остава мръсно) и после ги вдигна (пак с копчето) .Такова нещо не ми се беше случвало досега

П.П. а за разходката до пловдив пишете и мене
                    Last edited by didko_boy; d.m.y г., 11:11.
                    146 ti пилена сгъстена и портната ежедневка
                    145 jtd венера полиуретанс ендуранс тиим

Comment

• Първоначално публикувано от didko_boy Покажи съобщение
                      АВЕ лигльовци не са ми демонтирали стъклата просто момчето даде на контакт и свали страничните стъкла (с копчето което стои на вратата)
                      \
                      Баси гъзара - тоя има и копче даже на вратата.....ся ше каже че и отвътре може да си я отваря......
                      "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                      F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

• Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                        \
                        Баси гъзара - тоя има и копче даже на вратата.....ся ше каже че и отвътре може да си я отваря......
                        Ти копчетата на мене остави ,кажи къде и кога да ти дам шишенцето с чудотворна течност че стана 3 дена стой при мене и се каня да ти го донеса

Comment

• Първоначално публикувано от didko_boy Покажи съобщение
                          Ти копчетата на мене остави ,кажи къде и кога да ти дам шишенцето с чудотворна течност че стана 3 дена стой при мене и се каня да ти го донеса
                          Като си във .... служебния автомобил,ич не поздравяваш

Comment

• Ко става ще ходим ли у пловдив майна!!!!!
                            АЛФА РОМЕО 166 2,4 JTD ' 99
                            LANCIA THESIS 2.4 JTD ' 03

Comment

• ми ще гледам да измисля нещо за неделя примерно да закъснея малко. И аз мога да взема още трима

Comment

• Първоначално публикувано от kokless Покажи съобщение
                                Като си във .... служебния автомобил,ич не поздравяваш
                                много е спортен служебния 1.6 ТУРБООО диесел чудовищните 80 коня и трябва да следя стрелките че той като самолет ,налягане на гумите височина на полета и такива НУЖНИ датчици за спортен ГОУФ няма време за оглеждане (видях те ама късно и докато бибитна ти отлетя )

Comment

Working...
                                X