If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
и да добавя още нещо.... не се ли зарибявате тая неделя да отидем на някоя среща в друг град....? малко разходка знам че е "криза" ама говоря за нещо наблизо-примерно Сливен или Пловдив или квото дойде,нямам претенции.... ако някой има идея за нещо да каже.... в моята кола има място за 3-ма още...
'97 155 1.8 16V
GMC YUKON DENALI 5.7 V8
the cost of living is dying...everybody pays...
sigpic
Колега, срещите са всяка неделя от 16:00 часа, пред главния вход на стадион "Пловдив" от към линията. Като караш по 6-ти септември след линията веднага в дясно и след около 500 метра в ляво се вижда едно по-голямо празно място и входа на стадиона, който е по-навътре. Е там сме и ние
Grim, дай ми телефона си да ти звънна ако можеш тази събота през деня да замерим дебитомера на твоята Алфа, за да сравня стойностите. Този дето ми даде /китайския/ дава едни, но ми се иска да видя разликите.
АВЕ лигльовци не са ми демонтирали стъклата просто момчето даде на контакт и свали страничните стъкла (с копчето което стои на вратата) избърса горния край на джама (там където влиза в уплътнението и винаги остава мръсно) и после ги вдигна (пак с копчето) .Такова нещо не ми се беше случвало досега
Като си във .... служебния автомобил,ич не поздравяваш
много е спортен служебния 1.6 ТУРБООО диесел чудовищните 80 коня и трябва да следя стрелките че той като самолет ,налягане на гумите височина на полета и такива НУЖНИ датчици за спортен ГОУФ няма време за оглеждане (видях те ама късно и докато бибитна ти отлетя )
146 ti пилена сгъстена и портната ежедневка 145 jtd венера полиуретанс ендуранс тиим
Comment