Известие

Collapse
No announcement yet.

Срещи в Плевен - всяка Неделя пред Хотел Кайлъка

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• За сервиз не мога да ти кажа, щото отдавна съм си загубил контактите в Плевен . Ма за лепенката - що не ме подсети да ти дам в неделя след срещата :P ?[/quote]
    Ми щот забрайх за тва.Следващия път като доидеш ако имаш още.Ко стана с маслото-гори или тече отнякъде?
    ALFA 156 1.8 TS '99 (polyurethaned by ФЕРАРИСТ & crew,rebuild engine by to6ko,vegatta & crew)sigpic & Alfa 145 1.6 TS `97

Comment

• Оказа се че тече - камък ми падна от сърцето! Другата седмица влиза в бокса, ма ще се прави от-до! Айде поздрави на Плевен и ще ви посетя следващия път като си идвам!
      Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
      AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
      Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• Момчета приематели гости от Пловдив.
        FIAT TIPO 1.8 105cv

Comment

• Разбира се 17:00 на паркинга на хотел Кайлъка
          Alfa romeo 145

Comment

• брато оправи ли бегачката или е в сервиз още
            алфа 145 1,7 16v Turbo

Comment

• Първоначално публикувано от bobaka
              брато оправи ли бегачката или е в сервиз още
              Не е още с пасата съм пак
              Alfa romeo 145

Comment

• кво ти е на алфичката ве Люска
                Subaru Impreza WRX STI 350 hp-me4tiii
                Alfa Romeo 164 Twin Spark super 2.0 148 hp 1995
                Fiat Punto 1.1 1994

Comment

• пичове няма ли снимки от дветв последни срещи,аз чакам в турция да видя наще алфисти,тая седмица се завръщам на хоризонта
                  Аlfa Romeo 156 1.8 ГИ

Comment

• ти идвай, че трябва се съберем за неделята да се направи едно убаво барбекю
                    Alfa 145 1.9 JTD `00 ЕН3345ВС
                    Alfa 145 1.9 JTD `99 ЕН6640ВН TOTALED
                    Alfa 146 1.6 Boxer `96 ЕН7645АМ Still rollin`

Comment

• Първоначално публикувано от cardinala Покажи съобщение
                      ти идвай, че трябва се съберем за неделята да се направи едно убаво барбекю
                      ей кво стана с bbq пак нещо не съм разбрал.от петък вечерта събота и неделя бях на чернелка и си изкарах мноо яко.там няма покритие на нито един оператор.не знам с тошко не се ли разбрахме или просто съм смо..ан.че останах с впечатление за там.има си беседки ,маси и малка каминка.жестоко.някой път тряя да отидем всички.по палатки ,по коли има къде да се спи.
                      Last edited by dudeslav; d.m.y г., 23:41.
                      ALFA 156 1.8 TS '99 (polyurethaned by ФЕРАРИСТ & crew,rebuild engine by to6ko,vegatta & crew)sigpic & Alfa 145 1.6 TS `97

Comment

• еее най-после се завърна форума искам линч за тези който го съсипаха
                        Аlfa Romeo 156 1.8 ГИ

Comment

• пичове помагайте щото хазяина ми мангал се върна от испания и хоп айде да "опразваш апартамента",че ше се нанасям.търся двустаен необзаведен до към 200 лв ,че работата е на зор.мерси предварително.

Comment

• Първоначално публикувано от dudeslav Покажи съобщение
                            пичове помагайте щото хазяина ми мангал се върна от испания и хоп айде да "опразваш апартамента",че ше се нанасям.търся двустаен необзаведен до към 200 лв ,че работата е на зор.мерси предварително.
                            странно но майка ми точно има фирма за недвижими имоти брат ...говорих с нея каза че за момента няма нищо налице ...обещавам че на момента като излезе нещо ще ти кажа
                            Alfa romeo 145

Comment

• утре 17:00 ще ходи ли някой аз ще съм на линия
                              Alfa romeo 145

Comment

• ние с брат ми не сме на 100 % сигурни но ще направим всичко възможно да дойдем
                                Аlfa Romeo 156 1.8 ГИ

Comment

Working...
                                X