Известие

Collapse
No announcement yet.

Срещи в Плевен - всяка Неделя пред Хотел Кайлъка

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• тая седмица пропускам щот съм в софия при нашите.ако излезе някъв апартамент звънете щот ми е зор.0878511911/0897511911 - петър
    ALFA 156 1.8 TS '99 (polyurethaned by ФЕРАРИСТ & crew,rebuild engine by to6ko,vegatta & crew)sigpic & Alfa 145 1.6 TS `97

Comment

• Първоначално публикувано от dudeslav Покажи съобщение
      тая седмица пропускам щот съм в софия при нашите.ако излезе някъв апартамент звънете щот ми е зор.0878511911/0897511911 - петър
      излезе ли нещо брат веднага ти званя ... периода е лош ,предлагането е малко деа
      Alfa romeo 145

Comment

• az sym tam
        Alfa 145 1.9 JTD `00 ЕН3345ВС
        Alfa 145 1.9 JTD `99 ЕН6640ВН TOTALED
        Alfa 146 1.6 Boxer `96 ЕН7645АМ Still rollin`

Comment

• пичоже мисля и аз да доида ама не се знае ба6тата кво ще рече
          Subaru Impreza WRX STI 350 hp-me4tiii
          Alfa Romeo 164 Twin Spark super 2.0 148 hp 1995
          Fiat Punto 1.1 1994

Comment

• как сме алфисти нещо пак слабо участие във форума ,а пък и по срещи.Аз лично не съм идвал от 3 седмици ама така се налага не че не искам да дойда ,а пък и сега е сезона на отпуските и на дините очаквам поне повечко участие в форума
            Аlfa Romeo 156 1.8 ГИ

Comment

• Първоначално публикувано от didiod Покажи съобщение
              как сме алфисти нещо пак слабо участие във форума ,а пък и по срещи.Аз лично не съм идвал от 3 седмици ама така се налага не че не искам да дойда ,а пък и сега е сезона на отпуските и на дините очаквам поне повечко участие в форума
              Тая неделя беше много слабо ..някои бяха с немски автомобили и така ... другата неделя се надявам повечко да сме с алфи
              Alfa romeo 145

Comment

• ,а дано
                Аlfa Romeo 156 1.8 ГИ

Comment

• Продължавам да си търся дву- или тристайна "палатка" необзаведена..Като имате време пишете повече у форума шото май на никой не му се идва у жегата.
                  ALFA 156 1.8 TS '99 (polyurethaned by ФЕРАРИСТ & crew,rebuild engine by to6ko,vegatta & crew)sigpic & Alfa 145 1.6 TS `97

Comment

• пичове то така като е тръгнало аз винаги съм там първи и винаги си вися като прани гащи
                    докато дойде някой, тая събота отивам на Сф с преспиване и в неделя най-вероятно ще съм на линия за 17 пък дано и от вас някой се появи
                    Alfa 145 1.9 JTD `00 ЕН3345ВС
                    Alfa 145 1.9 JTD `99 ЕН6640ВН TOTALED
                    Alfa 146 1.6 Boxer `96 ЕН7645АМ Still rollin`

Comment

• ей здравейтееееее......малко се бях позагубил,ама се завръщам в ALFA-брадството
                      ALFA 147 1.6

Comment

• Първоначално публикувано от HRI100_H Покажи съобщение
                        ей здравейтееееее......малко се бях позагубил,ама се завръщам в ALFA-брадството
                        Ице аз мислех че си праснал 6 от тото-то и си на хаваите и колата ти не я виждам
                        Alfa romeo 145

Comment

• Първоначално публикувано от FreeStyler Покажи съобщение
                          Тая неделя беше много слабо ..НЯКОИ БЯХА С НЕМСКИ АВТОМОБИЛИ.. и така ... другата неделя се надявам повечко да сме с алфи
                          Ми от подписчето ти липсва немското машина.Няма срамно те е немците май правят коли.

Comment

• ицееее днеска,утре ще мина да ти оставя плеяра,че седи в офиса и се не се сещам да ми да ти го донеса
                            Аlfa Romeo 156 1.8 ГИ

Comment

• Първоначално публикувано от dudeslav Покажи съобщение
                              Ми от подписчето ти липсва немското машина.Няма срамно те е немците май правят коли.
                              Alfa romeo 145

Comment

• Люска,намери ли си джанти,че разбрах че си търсиш?имам един познат с автокъща и той ми каза че си ходил с баща ти да търсите!имам един комшия които докарва джанти от австрия и ако все още търсиш може да го питам,И ПОЗДРАВИ НА ВСИЧКИИИ.......!!!!
                                ALFA 147 1.6

Comment

Working...
                                X