If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Eба го , молете се да си взема книжката тая седмица (пак ) и да съм свободен че да приватизирам на бащата алфето , че ся малко срамно би било да доида с пънто , нищо че и то носи сърце на алфа
Subaru Impreza WRX STI 350 hp-me4tiii
Alfa Romeo 164 Twin Spark super 2.0 148 hp 1995
Fiat Punto 1.1 1994
Eба го , молете се да си взема книжката тая седмица (пак ) и да съм свободен че да приватизирам на бащата алфето , че ся малко срамно би било да доида с пънто , нищо че и то носи сърце на алфа
Ооо Ицак ти си бил жив стига с тая работа вземи почини малко отпускарски сезон е сега заеби работата Е Пешка днес мислех да ти се обадя да ходим при Драго на стенда ама ми се отвори работа и неможах ти кво направи
Alfa Romeo 156 2.0 T.S
Историята започва с това че Хенри Форд свалял шапката си когато виждал да минава Alfa Ромео , и това във времето, когато се стремял да победи Алфите, Enzo Ферари плачел като бебе
Аве за книжката кво да ти кажа... неплатени глоби ся трябва да сбера 400 кинта и 6а са оправя тва не е проблем , а когато ми я взеха бях още със субаруто и не съм си и мислел че ще имам Пунто пук неделя може да мина и с него на сбирката малко да ви вида , самоче трябва ми припомните по кое време ще се сбирате
Subaru Impreza WRX STI 350 hp-me4tiii
Alfa Romeo 164 Twin Spark super 2.0 148 hp 1995
Fiat Punto 1.1 1994
ок,тя колата е почти готова--всашност майстора ми я направи за няколко часа,ама ми трябва един болт на задното окачване който държи 2-те напречни щанги,дълъг е около 35см. и е точно зад гумата,на него има и един ограничител който прилича на макара за конци,то също ми трябва,ама става и от 156,Тоше ако знаеш дали и твоито окачване е така,да питам по моргите за 146-ца на части
гледам яко сте се разписали тукапак дреметепредлагам утре да се съберем към 19:00 на хотела и после да варвим в будапеща да се почерпим малкомалко късничко е 19:00ама с брат ми ще бачкаме пак на къщата...та за т'ва така
Comment