Известие

Collapse
No announcement yet.

Срещи в Плевен - всяка Неделя пред Хотел Кайлъка

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• събрахме се пак обичайния отбор за недошлите ще има наказание...ице натягай ръчната за утрепак ще направим излизане в твоя чест
    Аlfa Romeo 156 1.8 ГИ

Comment

• еййййй вие сте страшни.....
      има малка вероятност да съм зает,ама ще пиша ако има нещо
      ALFA 147 1.6

Comment

• Сега се прибирам викам да покарам малко из града айде утре пак ще измислим нещо
        Alfa romeo 145

Comment

• ицак гледай да не си зает щото глобата ще е голяма
          Аlfa Romeo 156 1.8 ГИ

Comment

• ицеее от снощи много сме ядосани недей така да правишрешихме да те накажемима три варянта
            1.10 удара с камшик
            2.10 човека да ти карат колата на Кайлъка и да опънат 10 ръчни
            3.10 по 10 бири в Будапеща

П.П. Избирай си
            Аlfa Romeo 156 1.8 ГИ

Comment

• ХАхаха 2 и 3 вариант са добри ...Поздрави
              Alfa romeo 145

Comment

• Първоначално публикувано от didiod Покажи съобщение
                ицеее от снощи много сме ядосани недей така да правишрешихме да те накажемима три варянта
                1.10 удара с камшик
                2.10 човека да ти карат колата на Кайлъка и да опънат 10 ръчни
                3.10 по 10 бири в Будапеща

П.П. Избирай си
                АМИ ТОВА С БИРИТЕ МАЙ ЩЕ Е НАЙ-ПРИЯТНО ЗА ВСИЧКИ.
                много съм виновен че не дойдох-ама като отидох да закарам баща ми и майка ми беше подредила масата и почна-айде ще ме обидитеее.....
                ALFA 147 1.6

Comment

• Първоначално публикувано от HRI100_H Покажи съобщение
                  АМИ ТОВА С БИРИТЕ МАЙ ЩЕ Е НАЙ-ПРИЯТНО ЗА ВСИЧКИ.
                  много съм виновен че не дойдох-ама като отидох да закарам баща ми и майка ми беше подредила масата и почна-айде ще ме обидитеее.....
                  да ама така обиди нас и сега сме мн ядосани и си искаме наказанието май се видя че ще е третото

П.П. май трябваше ние да дойдем на Гривица
                  Аlfa Romeo 156 1.8 ГИ

Comment

• Тая седмица мисля да мина на проверка .
                    Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                    AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                    Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• Оферта за довечера да направим едно кафенце разбрал съм се с Dudeslav да се чуем
                      Alfa Romeo 156 2.0 T.S

Историята започва с това че Хенри Форд свалял шапката си когато виждал да минава Alfa Ромео , и това във времето, когато се стремял да победи Алфите, Enzo Ферари плачел като бебе

Comment

• ALFA 147 1.6

Comment

• еййй къде стееееее....да не сте ми сърдити и да си пишете само в скайпа
                          ALFA 147 1.6

Comment

• Първоначално публикувано от HRI100_H Покажи съобщение
                            еййй къде стееееее....да не сте ми сърдити и да си пишете само в скайпа
                            как позна базикам се,аз бях малкопо свищов..утре май ще пропусна срещатаще освещаваме къщата
                            Аlfa Romeo 156 1.8 ГИ

Comment

• Людмил се изгуби нещо ама пак го засичам по разни ''авто'' мероприятия Беше много въодушевен от масовия дрифт Утре има вероятност да пропусна срещата ама много задачи

П.С. Dude сглоби ли масата
                              Alfa Romeo 156 2.0 T.S

Историята започва с това че Хенри Форд свалял шапката си когато виждал да минава Alfa Ромео , и това във времето, когато се стремял да победи Алфите, Enzo Ферари плачел като бебе

Comment

• Първоначално публикувано от EH4464 Покажи съобщение
                                П.С. Dude сглоби ли масата
                                ALFA 156 1.8 TS '99 (polyurethaned by ФЕРАРИСТ & crew,rebuild engine by to6ko,vegatta & crew)sigpic & Alfa 145 1.6 TS `97

Comment

Working...
                                X