Известие

Collapse
No announcement yet.

Срещи в Плевен - всяка Неделя пред Хотел Кайлъка

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• пешо не обешаваи че тази неделя ще си на срещата щото може и да не си хохохо. дано не се забавим много с ремончето
    алфа 145 1,7 16v Turbo

Comment

• Първоначално публикувано от bobaka Покажи съобщение
      пешо не обешаваи че тази неделя ще си на срещата щото може и да не си хохохо. дано не се забавим много с ремончето
      Де е.а и тръбата...За колко време ше я сложим...Само да не забравиш някой ключ....хихихи
      ALFA 156 1.8 TS '99 (polyurethaned by ФЕРАРИСТ & crew,rebuild engine by to6ko,vegatta & crew)sigpic & Alfa 145 1.6 TS `97

Comment

• Първоначално публикувано от dudeslav Покажи съобщение
        Де е.а и тръбата...За колко време ше я сложим...Само да не забравиш някой ключ....хихихи
        За това винаги колата се прекарва по-близо до инструмента,а не обратното,защото в 99.9 процента точно този ключ дето ти е необходим го няма.Но при вас е късно вече за тая манипулация.Успех в ремонта и дано се справите бързо,или по-скоро лесно.
        И този неделя ще сме обичайните заподозрени,4-5 човека,но никои не може да накараме на сила.
        sigpicalfa 156 2.0 TS/звяр на пътя-0886399217

Comment

• Адаш ще те помоля ако имаш ножче от тия за фолиото дето са малките и ти е излишно да ми донесеш едно днес в Кайлъка
          Alfa 145 1.9 JTD `00 ЕН3345ВС
          Alfa 145 1.9 JTD `99 ЕН6640ВН TOTALED
          Alfa 146 1.6 Boxer `96 ЕН7645АМ Still rollin`

Comment

• И аз съм на линия днес
            Alfa Romeo 156 2.0 T.S

Историята започва с това че Хенри Форд свалял шапката си когато виждал да минава Alfa Ромео , и това във времето, когато се стремял да победи Алфите, Enzo Ферари плачел като бебе

Comment

• и аз !!!

Comment

• Първоначално публикувано от Cardinala Покажи съобщение
                Адаш ще те помоля ако имаш ножче от тия за фолиото дето са малките и ти е излишно да ми донесеш едно днес в Кайлъка
                Имам в изобилие ще зема едно,две.

Comment

• Да направим редовното запитване.Ще има ли мераклий за неделя.Може би ще дойде и колегата с V6-цата,сега говорих с Миро от Ясен.

Comment

• Ке дойдем тоз път
                    Alfa 145 1.9 JTD `00 ЕН3345ВС
                    Alfa 145 1.9 JTD `99 ЕН6640ВН TOTALED
                    Alfa 146 1.6 Boxer `96 ЕН7645АМ Still rollin`

Comment

• И аз, и аз...
                      ALFA 156 1.8 TS '99 (polyurethaned by ФЕРАРИСТ & crew,rebuild engine by to6ko,vegatta & crew)sigpic & Alfa 145 1.6 TS `97

Comment

• каква е тази В 6 ца питаите момчето другата седмица искали един старт с моита болест да ме отупа
                        алфа 145 1,7 16v Turbo

Comment

каква е тази В 6 ца питаите момчето другата седмица искали един старт с моита болест да ме отупа
                          156,V6,192 k.s..ще имано ако се навие пича,и щом ти си мераклия.Ще му кажем.Но той викаше е с летни гуми и не знам дали ще иска.

Comment

• и аз съм с летни гуми ако се навие звъннете един телефон и съм на лукоил-а готов за старт че имам нужда некои да ме начеше
                            алфа 145 1,7 16v Turbo

Comment

• тая седмица предлагам да направим официално откриване на летния сезон и да съберем всичките хора които се събирахме преди години хохохоххо да видиме новата алфа на тошко и да ядеме по пица и така нататака дано се събереме наистина народ и тези които не доида ще ги отречеме от сектата завинаги
                              алфа 145 1,7 16v Turbo

Comment

тая седмица предлагам да направим официално откриване на летния сезон и да съберем всичките хора които се събирахме преди години хохохоххо да видиме новата алфа на тошко и да ядеме по пица и така нататака дано се събереме наистина народ и тези които не доида ще ги отречеме от сектата завинаги
                                Аз съм за.Определени хора не са идвали поне от половин година,а и повече.

Comment

Working...
                                X