Известие

Collapse
No announcement yet.

Дискусия - срещи в Бургас

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от raffaello Покажи съобщение
    тази неделя ще има среща, но аз няма да мога да присъствам, хвана ме вече сладоледения сезон и няма как да ходя по събиранията
    та по този въпрос, всички алфисти са поканени на италиански сладоледи в Бургас, на Богориди 55
    има и италиански сладоледи РАФИ, има и крем сладоледи - gelato italiano - за всекиго по нещо, а за колеги от форума специални отстъпки стига да кажете че сте от форума
    Знам та къде си
    '08 Alfa Romeo 159SW ti 1.9 JTDm *'98 Alfa Romeo 145 1.6 T.S *
    Ex -'98 Alfa Romeo 156 1.9 JTD
    Ex - '93 Alfa Romeo 33 1,7 I.E, Ex - '90 Alfa Romeo 33 1,5 I.E

Comment

• ще ядем ядем
      Алфа Мания

Comment

• Първоначално публикувано от raffaello Покажи съобщение
        тази неделя ще има среща, но аз няма да мога да присъствам, хвана ме вече сладоледения сезон и няма как да ходя по събиранията
        та по този въпрос, всички алфисти са поканени на италиански сладоледи в Бургас, на Богориди 55
        има и италиански сладоледи РАФИ, има и крем сладоледи - gelato italiano - за всекиго по нещо, а за колеги от форума специални отстъпки стига да кажете че сте от форума
        Брат почна ли го сладоледа вече значи напрао там вече ще се виждаме че нямам време за срещи. ама тая седмица смятам да се пробвам да дойда обещавам все пак съм нощна стига да не забравя
        ДАЙТЕ И ЕДИН ЧАС ДА ЗНАМ
        Alfa Romeo 166 2.0 TS '00

Comment

• Първоначално публикувано от Neokill Покажи съобщение
          Знам та къде си
          може да ми покажеш хихххи

П.П ща черпя сладолед
          .::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.

Comment

• само да доуточня леко, намира се точно срещу ресторант Булевард
            или още един ориентир - от Грамофона съм на 15-ина метра посока /нагоре/ към входа на морската градина, за жалост все още ме няма като координат на картите на GPS-ите

Comment

• Тези дето са на Александовска под Пиргос Стил не са ли и те твой. Днеска минавах от там видях,че пише РАФИ

Comment

• Първоначално публикувано от Pride Покажи съобщение
                Тези дето са на Александовска под Пиргос Стил не са ли и те твой. Днеска минавах от там видях,че пише РАФИ
                там са на колегата, моето Рафи си е на Богориди, срещу ресторант Булевард, малко преди морската градина

Comment

• Днес в 14 ???
                  '08 Alfa Romeo 159SW ti 1.9 JTDm *'98 Alfa Romeo 145 1.6 T.S *
                  Ex -'98 Alfa Romeo 156 1.9 JTD
                  Ex - '93 Alfa Romeo 33 1,7 I.E, Ex - '90 Alfa Romeo 33 1,5 I.E

Comment

• кво става хора, как мина срещата

Comment

• имаше 15-тина коли аз като минах към 14:20 но нямах много време.. събрахте ли се после повече?

Comment

• Много слабо според мен ...

Comment

• може заради празника да е. а вчера вечерта някой ходи ли на гонките (на лукойла за созопол разбрах че е имало)

Comment

• Слабо
                            Mercedes Benz S Class 3.2i 2004
                            166 2.4 JTD '02
                            164 2.5 TD '98 ex
                            Човешко е да се греши, но за да се объркат съвсем нещата е необходим компютър.

Comment

• Първоначално публикувано от newuser Покажи съобщение
                              може заради празника да е. а вчера вечерта някой ходи ли на гонките (на лукойла за созопол разбрах че е имало)

Като цяло нямаше много гонки... имаше 2-3 по интересни само...
                              Аlfa Romeo 156 2.4 10v JTD + Hybrid GT2260V + remap + K&N rerouted intake + straight pipe exhaust 76mm + FMIC - cat - EGR... + 19" OZ Superleggera + KONI FSD + 6speed gearbox

Comment

• белия eagle talon дето бил голяма резачка пуска ли се вчера?

Comment

Working...
                                X