Известие

Collapse
No announcement yet.

Дискусия - срещи във Варна

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Абе кво стана бе колеги??? Темата за чипнатите JTD-та е преместена ама нещо не мога да я чета. Преди събитието бая народ писа сега никой нищо не казва За събирането вечерта, Президента снима снима и ... отнесе снимките в София, досиетата ли попълва Марто темата със снимките да не я пратихте в "Социален живот" дайте и на нас простосмъртните да четем/гледаме

ПП Емилио днес Бончо каза че твойта Алфа ще стане след мойта, щот си несериозен и не идваш да пиеш с нас
    Alfa Romeo GT 2.0 JTS
    Alfa Romeo 146 1.6 TS - ex
    Fiat Brava TD100

Comment

• [quote="
      ПП Емилио днес Бончо каза че твойта Алфа ще стане след мойта, щот си несериозен и не идваш да пиеш с нас [/quote]

...пиене е "много леко" казано
      Aprilia Mojito & XTrail '06 T30 QR25 AT
      Ex Alfa 156 1.8 TS Sportwagon '00 /Alfa164 2.0 TS /Alfa155 2.0 TS /Alfa33 1.5 4x4
      Lancia Ypsilon '02

Comment

• и после Верно, кво стана с темата за чипнатите?
        Alfa Romeo 145 1.3 boxer-ex,146 1.4 16V-ex,156 1.8TS- ex, RAV4- ex, ML270 CDI-ex 159 3.2 V6 Q4 ex,ML270 CDI-ex, Infiniti ex 30 ex. Alfa Romeo Stelvio First edition.

Comment

• Първоначално публикувано от KirilSol
          ...пиене е "много леко" казано
          Първоначално публикувано от boian
          и после ...
          Стига бя, както казах докато Президента не извади снимков матриал само по едно коктейлче сме пили и възпитано сме усмихвали на сервитьорката

МАРТО КМЕТ !!!

МАРТО КМЕТ !!!

МАРТО КМЕТ !!!
          Alfa Romeo GT 2.0 JTS
          Fiat Brava TD100

Comment

• Само мога да кажа, че тези дето не дойдоха, могат само да съжаляват. На тази среща се взеха сериозни решения след явно гласуване!
            Alfa Romeo 145 1.3 boxer-ex,146 1.4 16V-ex,156 1.8TS- ex, RAV4- ex, ML270 CDI-ex 159 3.2 V6 Q4 ex,ML270 CDI-ex, Infiniti ex 30 ex. Alfa Romeo Stelvio First edition.

Comment

• бряяяяя.....
              като например, какви ?!
              http://luchi.bg/ Парапети

Comment

• и аз да се вклуча все пак с1м още на брега сабирането беше подобаващо чип маниаците си проличаха ама аз т1и като бях с наи-големия мотор там реших да не ги засрамвам но като цяло мероприатието беше добро в1преки че сайелявам че не моях да присаствам на гала вечерята или гала напиването както е станало там поздрави на момчетата от софия
                http://www.snimka.bg/album.php?album_id=219775
                ALFA ROMEO 145 1.6TS

Comment

• Гайс, мисля, че всички от чипосаните са доволни. Имаше голямо пушене на предни гуми! Особено една тахан 156-ца! Уж базата на 2.4 JTD с 20 клапана беше само 140 коня, но след това...!!! ИЗЛИТАШЕ КАТО ФЕРАРИ!!! Не знам колко са станали конете повече, но сигурно са станали поне 200! Е, при някои се появи и грешка 191 в ЕКУто водеща до спиране на двигателя, но явно проблемът в горивната система е бил на границата на проявяването му и повишаването на моментния разход на гориво при залепващо те на седалката ускорение (при около 3000 оборота) води до проявяването му

Имам предложение -всички с тоз проблем (аз го имам също, макар и при чипосване от преди 7 месеца!) да го решаваме съвместно с Иво (Пинифарина) в Булавто
                  Alfa Romeo 156 2.4 JTD
                  Opel Calibra 2.0 (бивша - вече е на сина ми)

Comment

• момчета да се похваля днеска старата 145-ца на емилио беше подлойена на малак ремонт които аз изварших и с гордост мога да кая че колата се двийи вече на газ поставено лично от мене пред входа на блока има и снимкив материал ама е малко благодаря на подкрепата на диабло(тео) поздрави
                    http://www.snimka.bg/album.php?album_id=219775
                    ALFA ROMEO 145 1.6TS

Comment

• Айде честито ! Много Литри безаварийно харчене на газ !
                      под 10 разход да ти дава... и само хубава газ да ти наливат
                      http://luchi.bg/ Парапети

Comment

• Първоначално публикувано от iskrev
                        момчета да се похваля днеска старата 145-ца на емилио беше подлойена на малак ремонт които аз изварших и с гордост мога да кая че колата се двийи вече на газ поставено лично от мене пред входа на блока има и снимкив материал ама е малко благодаря на подкрепата на диабло(тео) поздрави
                        Хахахаха. Едни вдигат конете, други ги свалят.... Добре, че имаш и 155-цата, че си извинен
                        _______
                        146 JTD - ex
                        Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

• Първоначално публикувано от iskrev
                          момчета да се похваля днеска старата 145-ца на емилио беше подлойена на малак ремонт които аз изварших и с гордост мога да кая че колата се двийи вече на газ поставено лично от мене пред входа на блока има и снимкив материал ама е малко благодаря на подкрепата на диабло(тео) поздрави
                          Абе вие сте луди бре!!! Чупите ги, трошите ги и пак Алфи си купувате, ей няма ви доде акъла май
                          Шегичка

Айде честита да ти е поредната и много безаварийни километри и много гума по асфалта да оставиш
                          Alfa Romeo GT 2.0 JTS
                          Fiat Brava TD100

Comment

• Нека попитам като последния идиот.
                            След разните засичания на срещите с тези на клуб БМВ, бърнаути и тем подобни тази неделя 30.03 срещата ще си остане ли на морска гара в 15.30, че може да имате гости от Шумен?
                            Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
                            ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
                            Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

• Е хайде де - крайно време е да се включат и колеги от Шумен. Добре сте ни дошли.
                              След сбирката пак на по бира, както си му е редът
                              sigpic
                              Автосервиз, Варна, ул.Наум 8, 0888757558
                              Alfa Romeo GT 1.9 16v 05'

Comment

• ще имате гости и от провадия едно GTV-червено 156-червена и 166 ще стане хубава среща нали в 15.30часа на морска гара
                                Alfa romeo GTVex
                                Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
                                Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
                                Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

Working...
                                X