Известие

Collapse
No announcement yet.

Дискусия - срещи във Варна

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• аз предлагам на паркинга на грандмола, на -2 - там няма да е пълно до горе и ще мога да си измия 166-цата на -1
    AR 166 2,4 jtdm
    NT II 2,7 tdi
    Peugeot 206 1,1
    AR 155 1,6 ex, AR 145 1,9 jtd ex, MB 124 CE ex

Comment

• Първоначално публикувано от gorbi Покажи съобщение
      аз предлагам на паркинга на грандмола, на -2 - там няма да е пълно до горе и ще мога да си измия 166-цата на -1
      Мен ме притеснява Гранд-а,защото протестите минават по Владислав и да не стане така,че да не можем да мръднем.Иначе за мен е най-удобно там ,защото ми е през улицата
      Хайде да видим още някое предложение от колегите,които ще се включат по-късно и така да решим,какво ще кажеш ?
      п.п.
      Роска,
      не я мий !
      В никакъв случай !
      “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
      ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

• !

Значи последно 14:30 на паркинга под бриколаж ли ще се събираме? Аз ще съм там.
        Last edited by ital_fen; d.m.y г., 18:41.
        Jeep Grand Cherokee 2.7 163hp 04/Renault Laguna 2.0 16v 140hp 01./Opel Movano 2.8 DTI 02
        Ex AR 147 1.6 120hp 05 /AR 156 2.4jtd 1??hp/ Fiat bravo 103++hp / Fiat Coupe 131hp/Dacia Logan1.5 DCI 08'/ suzuki GSXR 600 SRAD мах speed 280km++

Comment

• Първоначално публикувано от rossenvn Покажи съобщение
          Хайде там, само се чудя дали да ходя на мивка преди това?
          На паркинга зад Пикадили и Бриколаж има автомивка. А на паркинга на Метро има много място и е далече от протестите.
          Last edited by СССР; d.m.y г., 18:55.
          AR-155 ,1.8 TS...Rosso 130

Comment

• Първоначално публикувано от viki Покажи съобщение
            Този между Бриколаж /Пикадили Младост е големичък,какво ще кажете там да се чакаме ?

Идеята да идем с ферибота много ми харесва
            Направо на мивката между Бриколаж и Пикадили, ако искате в 1400, който ще мие?

За ферито идеята е яка, само че на пътя през Константиново аз се влача с 40, защото иначе или колата ще се разпадне или аз...
            Alfa Romeo 155 1.8TS
            Alfa Romeo 156 1.9 16V m-jet

Comment

• Първоначално публикувано от ALFA CORSE Покажи съобщение
              Направо на мивката между Бриколаж и Пикадили, ако искате в 1400, който ще мие?

За ферито идеята е яка, само че на пътя през Константиново аз се влача с 40, защото иначе или колата ще се разпадне или аз...
              Ами да минем през Аврен
              AR-155 ,1.8 TS...Rosso 130

Comment

• дайте да се съберем на Терапията в 14.30

там е ясно че ще има място и ще решим по кой път да минем
                Aprilia Mojito & XTrail '06 T30 QR25 AT
                Ex Alfa 156 1.8 TS Sportwagon '00 /Alfa164 2.0 TS /Alfa155 2.0 TS /Alfa33 1.5 4x4
                Lancia Ypsilon '02

Comment

• Пътят през Константиново е ОК. Щом аз минавам с 166 - значи няма проблеми. През Аврен по баира на горе е доста по разбит, пък и става обиколка на майната си...

14.30 на Пикадили/Бриколаж последно ?
                  AR 166 2,4 jtdm
                  NT II 2,7 tdi
                  Peugeot 206 1,1

Comment

• Gorbi.... ти прибра ли се вече ?

Май до последно няма да е ясно къде ще е мероприятието. Ако се съберем на автомивката между Пикадили и Бриколаж-а... ми ние ще я затворим бре... само Алфи има да мият

Тези дето ще мием трябва поне час по-рано ако ще е там.
                    Alfa Romeo 147 1,6TS 120CV

Comment

14.30 на Пикадили/Бриколаж последно ?
                      Да,последно там

Моята мисля да я измия сутринта,така че няма участвам в задръстването на автомивката
                      Last edited by viki; d.m.y г., 20:14.
                      “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
                      ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

• Първоначално публикувано от Nimi Покажи съобщение
                        Gorbi.... ти прибра ли се вече ?

Май до последно няма да е ясно къде ще е мероприятието. Ако се съберем на автомивката между Пикадили и Бриколаж-а... ми ние ще я затворим бре... само Алфи има да мият

Тези дето ще мием трябва поне час по-рано ако ще е там.
                        Аха... прибрах се

Моята ще я мия преди това на гранд мол-а, че най се стараят, след това ако успея - на бриколаж, ако закъснея - карам направо Белослав ферибота....
                        AR 166 2,4 jtdm
                        NT II 2,7 tdi
                        Peugeot 206 1,1

Comment

• Gorbi.. вземи нещо твърдо от порядъка на 300-500 мм на М42. Може и огледален да е.

Comment

• нямам на М42. Имам Пентакон 180/2,8 ама той си е пентаконски байонет. Имам и Никор 180/2,8 ама той е Никон/ЕОС байонет. Иначе сигмата ще взема 170-500, ама тя си е ЕОС...

На М42 имам един руски 200 мм., ама той ми е в Одеса... Тук на М42 имам едно широко стъкло и един Такумар 50/1,4 от радиационните...
                            AR 166 2,4 jtdm
                            NT II 2,7 tdi
                            Peugeot 206 1,1

Comment

• Вземи радиацията да си поиграя с нея.
                              Аз ще взема друг Такумар 200/4 ако имаш желание да го тестваш.

Comment

нямам на М42. Имам Пентакон 180/2,8 ама той си е пентаконски байонет. Имам и Никор 180/2,8 ама той е Никон/ЕОС байонет. Иначе сигмата ще взема 170-500, ама тя си е ЕОС...

На М42 имам един руски 200 мм., ама той ми е в Одеса... Тук на М42 имам едно широко стъкло и един Такумар 50/1,4 от радиационните...
                                Ей това е пост
                                Иначе миенето ми се струва безпредметно предвид времето и това, че разстоянието е поне 10км през моста и към 40-50 през Белослав......
                                п.п Дано да успея да дойда, пък и мръсен ще ме приемете
                                Типо 1.4i.e. ex, Punto 1,9JTD. ex
                                Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
                                Alfa Romeo 159 1.9 JTDm. ex Lancia Musa 1.4 16v Auto ex
                                JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex; BMW X3 3.0 Auto

Comment

Working...
                                X