If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
колега крис мисля че няма никакъв проблем да си сложиш 1.7 мотор на жигулката тои е 1:1 с 1.2 дори а тоя същия мотор 1.7 го имам при мен с монтирани бутала от крома 2.0 и в момента е 1.8 литра
Здравейте колеги,аз пак съм на рейс и нема да идвам известно време на срещите.Надявам се в началото на ноември да съм си пак в БГ,ще се видим тогава,всичко хубаво.
Hyundai i40 - 13 - CRDI - Powered By TST Racing
Suzuki Grand Vitara - 07 - AWD EX
Alfa 156 - 1.9 JTD - 03 - Powered By TST Racing + K&N Filter - EX Kawasaki Ninja ZXR - 06 -The Fastest
Honda PCX150 - 15 - The Cheapest
Има само 1 мотор 1,7 дето го слагаха на "Нива"та защото 1,6 мотора е много слаб за нея.
Точно с този 1.7 беше тя . Естествено беше слаган доста по-късно след като е излязла от завода
Първоначално публикувано от trustworthy
ОМВ до гарата има също много малък паркинг. За 4-5 коли - как да е, но за повече няма да стигне си мисля.
Много са малко бензиностанциите, на които можем да се съберем по принцип
Luciano не беше чак толкова зле от към места, но все пак още не е дошла зимата.
Първоначално публикувано от KV_MANIA
Здравейте колеги,аз пак съм на рейс и нема да идвам известно време на срещите.Надявам се в началото на ноември да съм си пак в БГ,ще се видим тогава,всичко хубаво.
Я да попитам аз дали въпреки провеждането на Италфеста ще има редовна сбирка тази неделя.
Разбрах, че варненското присъствие няма да е силно на феста, аз лично ще атендна локално една тежка сватба и няма да мога да отида в Пловдив Иначе не се съмнявам, че колегата Тиното ще ни представи достойно
Та сбирката,надявам се, си остава, а часът и мястото на срещата са известни, нали?
_______ 146 JTD - ex
Renault Megane II 1.5 dci - ex Nissan Qashkai 2.0 CVT - current
колега крис мисля че няма никакъв проблем да си сложиш 1.7 мотор на жигулката тои е 1:1 с 1.2 дори а тоя същия мотор 1.7 го имам при мен с монтирани бутала от крома 2.0 и в момента е 1.8 литра
Това го знам. Имах в предвид, че заводско изпълнение няма .
@trustworthy Поне аз мисля да намина на сбирката.
И да си признае кой ми остави брошурка за Италфеста снощи под лявата чистачка ?? докато лепях страничен Пунтовски мигач
Аlfa Romeo 155 Aspirato T.Spark 2.0 8 V S.S. Вечна и памет .Отиде на скраб ."Четирите необозначени автомобила Alfa Romeo 155 Twinspark изфучаха по Виа Дел Коронари като изстребители по самолетна писта" (цит. Дан Браун -"Шестото клеймо" гл. 56)
Аз сигурно няма да мога да дойда! Що се хиля ли Боян да кажи...Щото ако кажа трябва да го издам какво работи,пък незнам дали иска Кокто и да е,ще трябва до го черпя няма как
Аз сигурно няма да мога да дойда! Що се хиля ли Боян да кажи...Щото ако кажа трябва да го издам какво работи,пък незнам дали иска Кокто и да е,ще трябва до го черпя няма как
Ами дано да е за добро
_______ 146 JTD - ex
Renault Megane II 1.5 dci - ex Nissan Qashkai 2.0 CVT - current
ЧЕСТИТО
Първоначално публикувано от trustworthy
Та сбирката,надявам се, си остава, а часът и мястото на срещата са известни, нали?
Ами аз си траях, щот нали заради Хипократовата клетва и чакам beer да се похвали . Beer, идвай на срещи докато можеш, щото след понеделник като ги изпишем...
Честито, честито, ама да беше споменал дали е син или дъщеря
Аlfa Romeo 155 Aspirato T.Spark 2.0 8 V S.S. Вечна и памет .Отиде на скраб ."Четирите необозначени автомобила Alfa Romeo 155 Twinspark изфучаха по Виа Дел Коронари като изстребители по самолетна писта" (цит. Дан Браун -"Шестото клеймо" гл. 56)
Comment