ако ще тръгваме в неделя аз предлагам да е към 13ч., защото наистина Варна- Слънчев бряг се взима за около час,но от там до Бургас е още един час. няма друг начин по това време на годината. да се съберем на морска гара ако искате и така да тръгнем.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Дискусия - срещи във Варна
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от coupeако ще тръгваме в неделя аз предлагам да е към 13ч., защото наистина Варна- Слънчев бряг се взима за около час,но от там до Бургас е още един час. няма друг начин по това време на годината. да се съберем на морска гара ако искате и така да тръгнем._______
146 JTD - ex
Renault Megane II 1.5 dci - ex
Nissan Qashkai 2.0 CVT - current
Comment
-
Някой ако има телефон на DiabL0 да му се обади , той е потенциален за Бургас но на последната среща спомена че има проблеми с достъпа до форума .Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Първоначално публикувано от sunny2006Някой ако има телефон на DiabL0 да му се обади , той е потенциален за Бургас но на последната среща спомена че има проблеми с достъпа до форума .sigpic
Автосервиз, Варна, ул.Наум 8, 0888757558
Alfa Romeo GT 1.9 16v 05'
Comment
-
Е то и аз му писах в ICQ
Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
с
а сега среща в Бургас аз за две седмици са отплеснах и колко съм изтървал мале мале!! ами айде аз и без това имам една леля дето я лъжа че ще ходя поне да съчетая с нещ приятнокажете само дата и час да мога да се освободя!! тоя път може да взема жената!!!
chefo77
kako ще кажеш брат ми?????Alfa Romeo 147 1.6 16v
Fiat Bravo 1.6 16v
Comment
-
Бройте ме и мене,относно трафика-не се шашкайте,скоро бях надолу и лидницата е от Ахелой към Сл.Бряг,но по времето когато ще се дигаме наобратно вече ще е леко.Кажете някакав официялен час или всеки да се спасява както може?!Mercedes Benz E200
146 1.9 TD
Comment
-
Май ти се вози или ти се пият 2-3 бири. Отдавна не сме те виждали, искам лепенка за джама.
Alfa Romeo 145 1.3 boxer-ex,146 1.4 16V-ex,156 1.8TS- ex, RAV4- ex, ML270 CDI-ex 159 3.2 V6 Q4 ex,ML270 CDI-ex, Infiniti ex 30 ex. Alfa Romeo Stelvio First edition.
Comment
-
искам лепенка за джама.Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Comment
Comment