Известие

Collapse
No announcement yet.

Дискусия - срещи във Варна

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• ще се постарая да дойда тазя вечер в 8
    http://luchi.bg/ Парапети

Comment

• И аз съм там в 20ч.
      33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

• Събрахме се 4 Алфи и 1 (един) Хюндай Даже имаше дръпка между печките, ама те да си казват кой кого

33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

• А предполагам, че променливата геометрия си е казала думата
          _______
          146 JTD - ex
          Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

• Срещата днес би трябвало да бъде от 16:30, нали?
            Alfa Romeo 156 2.4 JTD
            Opel Calibra 2.0 (бивша - вече е на сина ми)

Comment

• А?Що ,не е ли пак от 15.30???

Comment

• 15;30h би трябвало да си е ... когато се сменя часът на стрещата се обявява предварително

@Каз Свилен
                среша в 16;30 не е имало до сега . Срещите са си в 15;30 ч. през зимния сезон и 17;30 ч. лятото
                Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

• Здравейте колеги тази неделя пак бяхме на куп и става мазало поради липса на място
                  Дайте да направим някаква организация за да не се трупаме на куп !
                  Някой от вас беше споменал че си местите часът на сбирките в 17:30
                  Въпросът е от кога с смяната на времето ли или когато си решите ?
                  Просто трябва да направим така че да можем да се събираме без да си пречим

Comment

• Колеги от Варна ако сте съгласни на 13.04 се опитваме да организираме нещо по крупно като сбирка.Сбирката е в Свищов ако има навити да пишат в пуснатат анкета по темата.Благодаря предварително
                    Аlfa Romeo 156 1.8 ГИ

Comment

• Първоначално публикувано от Icco®
                      Здравейте колеги тази неделя пак бяхме на куп и става мазало поради липса на място
                      Ицо,
                      Местим ги, ама незнам кога ставаше тая далавера.....
                      17:30 е лятно време, поради късното стъмване и горещите слетобеди
                      май ни е ранко за 17:30 ... незнам....
                      може вие да мръднете маалко по-рано.....
                      а ние 30 мин. по-късно, като за начало ?!
                      това вече е само предложение..... остава колегите да си кажат мнението....
                      все пак трябва да има разбирателство

Comment

• Първоначално публикувано от Icco®
                        Здравейте колеги тази неделя пак бяхме на куп и става мазало поради липса на място

На мен не ми пречат
                        sigpic
                        Автосервиз, Варна, ул.Наум 8, 0888757558
                        Alfa Romeo GT 1.9 16v 05'

Comment

• тъй като заключиха темата,а останах без отговори-->какъв е размера на стикерите?ако някой знае моля да пише.
                          Alfa Romeo 146 1.9 JTD 105 hp skype:sa6o_bassa

Comment

• ами по големите бяха 33см(ако не се лъжа),но на мен ми малеят нещо.....
                            Колегата Милчев ще пробва да поръча малко по -големи....

Comment

• за малките знам,взех си 2 от тях,но ми трябва размера на големите
                              Alfa Romeo 146 1.9 JTD 105 hp skype:sa6o_bassa

Comment

• 30х5 см.

излиза по-малко от левче! но не навсякъде има шрифта за Алфа Ромео !
                                Някой ако има пдф-а с надписа, ако може да го даде.....
                                някъде го гледах в една тема..... ама неможах и аз да я намеря.....
                                ако искате може да изкарарам няколко.....

Comment

Working...
                                X