Известие

Collapse
No announcement yet.

Дискусия - срещи във Варна

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от DiabL0
    Първоначално публикувано от trustworthy
    Момчета и момичета, тази неделя очакваме посещение на височиайш фотограф а.к.а. колежката mim Дайте да се вземем в ръце!
    Няма да се гледа с добро око на неизмити возила Чипнатите дизели да обърнат особено внимание на задната част в областта на ауспуха. Ако нещо не ви е ясно, има снимков материал и много мъдрости по случая в .темата на Нено
    ХАхахХАхахАХх
    Груб сииииии !!
    Truth hurts!

Comment

• Довечера в 9 сме на морска гара с Крис ако има и други желаещи да заповядат
      Alfa 145 1.8 TS '97

Comment

• !

Първоначално публикувано от kalata8
        Довечера в 9 сме на морска гара с Крис ако има и други желаещи да заповядат
        Надявам се че се отнася и за Фиат
        Айде да се съберем да накажем малко германки
        Jeep Grand Cherokee 2.7 163hp 04/Renault Laguna 2.0 16v 140hp 01./Opel Movano 2.8 DTI 02
        Ex AR 147 1.6 120hp 05 /AR 156 2.4jtd 1??hp/ Fiat bravo 103++hp / Fiat Coupe 131hp/Dacia Logan1.5 DCI 08'/ suzuki GSXR 600 SRAD мах speed 280km++

Comment

• кога точно Ви е срещата, че не ми се търси сега ? Че искам да ви посетя да се видим
          Fiat Punto Mk.II 1.2 8v
          Fiat Punto Mk.I GT1

Comment

• Re: !

Първоначално публикувано от ital_fen
            Що избягахте от КРЗ бре
            33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

• Re: !

[quote=-Kris-]
              Първоначално публикувано от "ital_fen":2ocji4o8
              Що избягахте от КРЗ бре [/quote:2ocji4o8]

Aми колега, един авер се обади че са му гепили CD-то и отидох да му дам найлон да си затвори джама и да му вкараме колата в двора ми. Аз после отидох на лукойл и се пуснах с калибра!
              То на КРЗ само голфове. Пък и нямаше каде да спрем зверовете един до друг.
              А за другия път ще навия бравото да се пусне с Алфичката
              Все пак ми беше приятно да се запознаем. Другия път повече
              Jeep Grand Cherokee 2.7 163hp 04/Renault Laguna 2.0 16v 140hp 01./Opel Movano 2.8 DTI 02
              Ex AR 147 1.6 120hp 05 /AR 156 2.4jtd 1??hp/ Fiat bravo 103++hp / Fiat Coupe 131hp/Dacia Logan1.5 DCI 08'/ suzuki GSXR 600 SRAD мах speed 280km++

Comment

• Малко снимки от вчера и едно видео.
                http://www.vbox7.com/play:2ff0247a
                Видеото е малко зле но това е.
                Alfa 145 1.8 TS '97

Comment

• о

Айде тая вечер на лукойл може да е там пак оная калибра дето късала браво 154 коня
                  Вчера като го чух направо ми дойде да го прасна. И ми вика ти с твойте 131 коня може само да мечтаеш за ускорението на калибрата. И познайте кой би? Както съм със крив ПРЕДЕН диск го наказах до 180 е после спирах екстремно ама си залужаваше. Тя калибрата може да ускорява много ама само на полето. На пътя няма шанс

П.С. Може тая вечер да докарам Алфата да видят малко агресивната и мутра

Comment

• Ми аз бях на Петрола с Калата и те видях как отиваш към Лук ама явно сме те изпуснали. Иначе евала за колибата

Кала - снимките добре, ама клипа е много зле, казах ти аз да снимам
                    33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

• Първоначално публикувано от -Kris-
                      Ми аз бях на Петрола с Калата и те видях как отиваш към Лук ама явно сме те изпуснали. Иначе евала за колибата

Кала - снимките добре, ама клипа е много зле, казах ти аз да снимам
                      аз в движение да бях снимал щеше по добре да стане. Хич не ставаш за оператор
                      Alfa 145 1.8 TS '97

Comment

• А за лукойл аз съм навит тая вечер, долу на КРЗ става лудница много хора и е ужасно
                        Alfa 145 1.8 TS '97

Comment

• !

А за лукойл аз съм навит тая вечер, долу на КРЗ става лудница много хора и е ужасно
                          Именно, и аз така мисля. Дори да искаш да се пуснеш с някой, идват коли насреща и нищо не става. А Вчера на кой петрол бяхте? Мене ми се стори че ви видях на бензиностанцията срещу елдом, ама не съм сигурен.
                          Тази вечер ако се освободя ще дойда че от снощи още ми кипи кръвта.

Comment

• Е баш на нея бензиностанция бяхме 20:45 ше се събереме на паркинга между Пикадили Младост и Бриколажа, ше те чакаме
                            33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

• Хайде 8:45 на паркинга между пикадили и бриколаж който иска да дойде, за лукойл
                              Alfa 145 1.8 TS '97

Comment

• !

-Kris- како стана колега, замина ли от полицайте? Нали беше без винетка да не те отнесоха?
                                Внимавай да не станеш като мене с акт(че и пресрочен) че виждаш колко бързо заминавам от куките
                                Не че ми пука ама по-добре с пресрочен акт отколкото без книжка Иначе бравото почти ми се опря, ама почти.

Comment

Working...
                                X