Известие

Collapse
No announcement yet.

Дискусия - срещи във Варна

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от hristiqn
    Първоначално публикувано от DiabL0
    Първоначално публикувано от LeoVin4i
    За тези, които не знаят един ключ с чип за 145 в MAUER в Бриколажа е 80 кинта а колегата ни ги предлагаше за 50. Благодаря за вниманието.
    НЯМА СМИСЪЛ ДА КОМЕНТИРАМ !
    точно пък моята обява да изтрият...... направооо
    И какво стана последно
    Мииииии
    Нищо.... има телефон там....... и адрес....... така, че възползвайте се
    http://luchi.bg/ Парапети

Comment

• Първоначално публикувано от phoenix
      искам да разбера как хвана кръговете във фара... към какво и как точно ги закрепи да стоят фиксирани и стабилни, предвид нашите супер гладки пътища
      Има само едно лепило - Локтайт 495! Ако е приложено добре, то детайлът ще се отлепи заедно с част от основата, за която е залепен. За мен проблем са неоригиналните ксенони. Индукционният импулс, който те създават при пускане може да изгори вече работещите диоди. Има литература по този проблем.
      Alfa Romeo 156 2.4 JTD
      Opel Calibra 2.0 (бивша - вече е на сина ми)

Comment

• А сега искам да затаите дъх!
        Обещах, че след Опела (като тренировка) ще тунинговам и фаровете на 156-цата... И го направих - вижте резултата
        Вероятно може и по-добре, но за мен и това е вече нещо
        Alfa Romeo 156 2.4 JTD

Comment

• И някои подробности:
          - Вложката бе боядисана в черно (без вътрешния отражател на мигача) като при по-късните фарове на модела;
          - Захранването е с инвертор от 12v към 7v (взето от стар ДжиЕсЕм) за да се избегне индукционното влияние на ксеноните;
          - Светещите елменти бяха формирани по контура на вложката, но май е възможно по-доброто решение да е ортогоналното им разположение на светлинния поток (надлъжната ос на колата;
          - Демонтажът на предното плексигласово стъкло за първи път е много трудно. Ако решите да го правите, бъдете пределно спокойни и не се бойте от деформациите на външния борд на канала - преди затварянето ще му върнете формата без проблеми;
          - Не мисля, че поставянето на още едно ангелско око на тракта на късата светлина (при 156) би било удачно от гледна точка на ефективното осветяване на пътя;
          - Диодите биха могли да се виждат горе-долу и дневно, но намаляването на светлинната емисия чрез намаляване на напрежението ще удължи живота им...
          Alfa Romeo 156 2.4 JTD

Comment

• Прилича на имитация на БМВ .... не че не стои добре на Алфа, но
            винаги ще напомня за копирана идея от друга марка ....
            Лично мнение, не е заяждане.
            ex ALFA ROMEO 156 1.8 TS '98

Comment

• Не съм съгласен. На БМВ са кръгли и жълти. Тези са синьо-бели, освен това са елептични по 3/4 от долната част и запазват изражението на 156-цата (на плъх)
              Alfa Romeo 156 2.4 JTD

Comment

• абе честно казано доста добре изглежда...ама трябва да помислиш по-скоро за едни джанти, че с тези тасове целия ти тунинг бледнее...
                Aprilia Mojito & XTrail '06 T30 QR25 AT
                Ex Alfa 156 1.8 TS Sportwagon '00 /Alfa164 2.0 TS /Alfa155 2.0 TS /Alfa33 1.5 4x4
                Lancia Ypsilon '02

Comment

• На мен муцуната ми изглежда котешка по-скоро
                  на предната ми броня й бях оскубал мустаците
                  ex ALFA ROMEO 156 1.8 TS '98

Comment

• Първоначално публикувано от KirilSol
                    абе честно казано доста добре изглежда...ама трябва да помислиш по-скоро за едни джанти, че с тези тасове целия ти тунинг бледнее...
                    Прав си, ама освен джанти ще трябват и нови гуми, а пък сейфът ми...
                    Alfa Romeo 156 2.4 JTD

Comment

• Днес бяхме може би 1/5 от колите които се събираме по принцип, к'во става ? Празника ли, времето ли, мястото ли бяха проблема ?
                      33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

• !

Първоначално публикувано от -Kris-
                        Днес бяхме може би 1/5 от колите които се събираме по принцип, к'во става ? Празника ли, времето ли, мястото ли бяха проблема ?
                        Я кажи на паркинга кои марки бяха? Голфаджийте бяха ли там?
                        Jeep Grand Cherokee 2.7 163hp 04/Renault Laguna 2.0 16v 140hp 01./Opel Movano 2.8 DTI 02
                        Ex AR 147 1.6 120hp 05 /AR 156 2.4jtd 1??hp/ Fiat bravo 103++hp / Fiat Coupe 131hp/Dacia Logan1.5 DCI 08'/ suzuki GSXR 600 SRAD мах speed 280km++

Comment

• Очакваше се да е така днес заради празника... аз лично съм настинал
                          Alfa Romeo 155 1.8TS
                          Alfa Romeo 156 1.9 16V m-jet

Comment

• На дъждовния Великден пред психиатрията имаше само италианки и ни един голф. Имаше и една бяла астра ама само за малко.
                            Alfa Romeo 145 1.4 16V TS
                            Alfa Romeo 145 1.3 8V Boxer - ex
                            Audi A4 1.9 TDI

Comment

• на бялата астра отстрани на вратите имаше остатъци от надписи ПОЛИЦИЯ дойдоха да огледат италианките и си заминаха.
                              Alfa Romeo 145 1.6 boxer 96г. 103++hp

http://www.vbox7.com/play:38923e52

Comment

• Следващия път повече. Тогава се очаква да е слънчево и безпразнично
                                Alfa Romeo 145...+5

Comment

Working...
                                X