Известие

Collapse
No announcement yet.

Дискусия - срещи във Варна

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Митака, пък на теб ти съ цупя.., шото преди няколко дни ти свирках.., а пък не ми обърна Фнимание. Чувствувам съ... прецакан дейва. И ко толкоз се беше заровил да човъркаш в таз алфа - така и не разбрах. Освен туй.. имаш да черпиш подразбрах... Га ше ме водиш на "ред рок"-а ?
    к'во пък толкоз... просто бях в джаза!

Comment

• Първоначално публикувано от toki4a Покажи съобщение
      пламенее пламенеееееееееее каде забрави твин спарка бре ????и как неможа да забереш асито бряя
      да не закаса некаде с кимура брат за това са колегите обади ми се щте доида от пазарджик да те затеглим немаш проблем

и ас как оставихте такъ сестрата брее
      Тошко, Тошкоооо, как ще ме теглиш на газ, бре?? Ще ти се изчерви радиаторът от зор.
      А кака ни Ася, дето не са я забрали, не е никак колегиално

Първоначално публикувано от mikoasp Покажи съобщение
      ....защо друг път,бе бате Пламене....кажи си на всички още сега,как вървят газовите твинспаркове
      ..като включат левият мигач забравят да го изключат.Дадох ти аванта от три автомобила да застанат между теб и мен,и после....всякаш бехте спрели
      ...чак на русокосият ми навигатор,му направи впечетление,че сте спрели да си почините...
      Митак, в това натоварено движение и с детето, никакъв шанс нямаше да ти показвам динамичните характеристики на модерния дизелов агрегат
      Наскоро една 146 1.6 твинспарк се напрегна по баира за Кичево и маломощното ми жтд, пълно 4-ма възрастни, 2 деца и на климатик, вървеше някак си неестествено успоредно с бензиновия си събрат - сам шофьор и с отворени прозорци (явно без климатик), но се наложи да канцелирам теста, защото жените се разпискаха във завоите Тааа все си мисля, че 1.8 на газ трудно може да ме направи точка, но какво ли разбирам аз
      _______
      146 JTD - ex
      Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

• Първоначално публикувано от trustworthy Покажи съобщение
        Тааа все си мисля, че 1.8 на газ трудно може да ме направи точка, но какво ли разбирам аз
        Aко искаш да откача едното делко ?
        Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
        Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
        Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

• Ей, модераторите, ще Ви преместя в Рацинг говорилнята ...

Comment

• Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщение
            Aко искаш да откача едното делко ?
            няма начин, ще трябва да сваляш бобината
            33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

• Първоначално публикувано от nikki_sixx Покажи съобщение
              Митака, пък на теб ти съ цупя.., шото преди няколко дни ти свирках.., а пък не ми обърна Фнимание. Чувствувам съ... прецакан дейва. И ко толкоз се беше заровил да човъркаш в таз алфа - така и не разбрах. Освен туй.. имаш да черпиш подразбрах... Га ше ме водиш на "ред рок"-а ?
              ..ех,Ники нали знаеш,алфите дават много,но искат и да ги галиш редовно-като,"красивата и страстна жена"... с овални форми

..а,колкото до Ред Рока-те нашите каляски си знаят сами пътя до там дай покана за извъредна среща и сме там...
              Alfa Romeo 166 2.4 jtd 140HP 10.2001
              ------------------------------------------

Comment

• Взех решение да стана истински Алфист..! (нема сменям моя Стильо все още)
                'начи... де да пусна тема за извънредна среща? Аре утре... или е по-добре да е през уикенда? Или кога?
                к'во пък толкоз... просто бях в джаза!

Comment

• Първоначално публикувано от nikki_sixx Покажи съобщение
                  Ку ми дадеш подарък и на мене - ше ти пусна... снимки. И аз мой да ти се пусна, ама ако "азиа" е по-хубавица от тебе - ше обарвам нея!
                  аиидеееееееееее..........
                  155 осем хиляди клапана 16 вериги
                  0884650778 токи4а

http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related

Comment

• Първоначално публикувано от Kris Покажи съобщение
                    няма начин, ще трябва да сваляш бобината
                    По-сигурно е да се свали мотора за една кратка смяна на бутала и сегменти
                    Пак се пренапрегнахте бензинджиите/газаджиите Аз казвам, че няма да ме остави на точка, а вие вече взехте да разкачате периферия. После да се налага да сменям съединител на буксира
                    Last edited by trustworthy; d.m.y г., 15:27.
                    _______
                    146 JTD - ex

Comment

• Само нещо ще Ви кажа и Ви оставям да мислите...

Предлагам драг: JTD vs TS (без значение на кубиците и конете)

Условиe: Двата автомобила пълнят половин резервоар дизел и половин резервоар бензин!!!

Задача: Кой ще стигне до финала (въобще)?

пп Разрешават се турбо компресори и чип тунинги...

Comment

• Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщение
                        Задача: Кой ще стигне до финала (въобще)?
                        Тези, дето са на газ?
                        _______
                        146 JTD - ex

Comment

• не, и двата се чупят на старта
                          33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

• А тия дето са на ГАЗ ще ги теглят до бокса
                            Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                            Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                            Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

• Първоначално публикувано от trustworthy Покажи съобщение
                              Тези, дето са на газ?
                              Тези, дето са на газ, да слагат котлоните, да вадят тенджурките и да хвърлят по един боб да се вари. Джуркан да е, ако може ...

И накрая, един мармот увива шоколада в станиол ... и модератора да вземе да .... clean this mess

Comment

• ааа не ... тва си е темата дет е баш да се гледа кой какви глупости е сътворил
                                33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Working...
                                X