Известие

Collapse
No announcement yet.

Дискусия - срещи във Велико Търново

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от AlfaRomeo
    Офф незнаех,че сте променили срещата,за сряда
    Тай като не следиш редовно тукашната весела рубрика Инъче трябваше да ти кажа като те видях ама мислех ,че си редовен
    Последно какво става с Ксилифор ,бат Йон знае защо питам ,заради новите попълнения

П.С GoGo като си тръгна и дойде едно много общително момиче ,само че го изтърва
    Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
    Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
    Ex: BMW E61 530 Xi

Comment

• За Ксилифор го изтегляме към средата на април малко да се постопли
      97' Alfa Romeo 146 1.6 TS

.....и тогава Ботев слязъл от Балкана със "Шмайзер" в ръка....

Comment

• Някой знае ли кво й се е случило на черната 159-ка,днес я гледаха като голям камък и след това я отнесоха с пътна помощ,пък удар не видях.Ебаси,кола на няколко месеца.
        2011 Giulietta MA-ex
        1995 155 1.8 TS 8V
        2005 GT JTD-ex,1998 156 1.8 TS-ex,1993 155 2.5V6-ex

Comment

• гледах я тая вечер срещу макси бар
          Alfa romeo 146 1.6 Т.S
          Renault Laguna 2.0 16v 98g.

Comment

• Куцара се е правил на състезател,дано е добре тои ламарините се управят.

Сбирката за четвъртак си остава нали ? Да няма някой промяна и пак да не разбера
            Луд Съм МаМо пАрИтЕ нЕпоЗнаВаМ...

EX`146 2.0 TD
            EX`146 2.0 16v TS

Comment

• Първоначално публикувано от AlfaRomeo
              Куцара се е правил на състезател,дано е добре тои ламарините се управят.

Сбирката за четвъртак си остава нали ? Да няма някой промяна и пак да не разбера
              Остава, а и чакаме да покараме 150 коньов звер

Comment

• За покарване ще видим,ама иначе ще видите,няма проблеми.
                Питаи Лъчо каква е разликата,тои я видя на едно кръстовище.Ама иначе се засичаме доста из града,голяма мафия сме станали на всеки ъгъл алФист

EX`146 2.0 TD
                EX`146 2.0 16v TS

Comment

• нов член

Колеги за следващата среща може да сме с един повече :P Надявам се нямате нищо против това По същество, младежът ,който прояви желание, се пише coolboby (Браво 1.2 16v) , бат Йонко и Стенли може да го знаят от Фиат форума Събере ли смелост както мен ,пишете го на линия
                  Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
                  Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
                  Ex: BMW E61 530 Xi

Comment

• Изтегляме "Ксилифора" за след 20-ти

Comment

• ЧЕСТИТ ПРАЗНИК

ХРИСТОС ВОЗКРЕСЕ!!!... за всички колеги от форума любители на италянките!!!
                      Карам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !

Comment

• Воистина Вузкресе Живи и здрави да сте всички колеги,от форума и всички приятели

EX`146 2.0 TD
                        EX`146 2.0 16v TS

Comment

• Я да питам, кой ми се радваше на входа на Арбанаси в неделя към 7 часа вечерта. Ако не ме лъже паметта и очите ( много вероятно - изхождайки от менюто на Люляк) една тъмно тъмно синя 146 със сумати народ вътре......
                          Alfa Romeo 146 ti

Comment

• Кой???

Не се знае, оти не е от наще !!! Апропо...какво му е на менюто на Люляка, или неправилна употреба на швепс...
                            Карам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !

Comment

• Първоначално публикувано от akula
                              Я да питам, кой ми се радваше на входа на Арбанаси в неделя към 7 часа вечерта. Ако не ме лъже паметта и очите ( много вероятно - изхождайки от менюто на Люляк) една тъмно тъмно синя 146 със сумати народ вътре......
                              Тая тъмносинята ми е комшийка но не идва по срещи незнам защо

Comment

• Тая Синята не е от нащи Иначе съм я засичал из градо

Не е да управят калника и мигача там,нече нещо сериозно в бокса ще влиза Ама все ще търкам галошите 3 дена

EX`146 2.0 TD
                                EX`146 2.0 16v TS

Comment

Working...
                                X