Известие

Collapse
No announcement yet.

Дискусия - срещи във Велико Търново

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от r.punto Покажи съобщение
    баси другата седмица и за съм навит да пробвам дизеловата алфа...
    Ами мойто време е 15,99, кат се замериш пиши. Ти не идва ли на Феста?
    sigpic Alfa Romeo 156 2,4 JTD"01 - 140ph "Красавицата Звяр"

Comment

• Колеги, никой не видяхй в това заведение! Питах една сервитьркаю, а тя ме изгледа странно. огледах и си излезнах. Нямаше никъде видимо по голяма компания!

Ако може за следващия четвъртък да се уговорим някак си да ви намеря?
      Alfa Romeo 166 2,4 JTD

Comment

• Бяхме 6 души в ъгъла. Колите не ги ли видя от вън?
        Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

• Видях само една 156 -ца сива и никаква друга Алфа! Интересно е че огледахме вътре позавъртяхме се че бяхме с един приятел но не видях видимо голяма група хора. Иначе маси по 4 - 5 човека имаше доста. Надявам се другия четвъртък да ви намеря ще гледам да съм там малко по рано и да ви чакам опред
          Last edited by val_mcrae; d.m.y г., 21:17.
          Alfa Romeo 166 2,4 JTD

Comment

• Сервитьорките ги смениха и новите не ни знаят още магариите А в темата за снимките в същия раздел има муцуните на повечето за разпознаване Имаше 3 сиви 156-ци , но местата за паркиране са кът и всеки спира където намери
            Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
            Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
            Ex: BMW E61 530 Xi

Comment

• направете си табела за масата Алфа Менове
              Амбицията е последното убежище на неудачника

Comment

• Първоначално публикувано от r.punto Покажи съобщение
                и аз се чудя баси..
                Не се чуди! Да бяхте се пуснали с мен . С пълно право казвам,че съм с Най-Бързата Търновска Италианка, а не с Най-Многото Коне. Поне там ме биете, като гледам подписите ви, доста имам да наваксвам! Но пък да имаш толкова Коне и да не ти стиска да ги яхнеш на такъв форум, и да се изкефиш на МАХ ?!? За какво тогава ги имате? Отговори, като: "Защо, да си чупя колата ли !?" за мен са несериозни ! Аре Наздраве !
                Адмирации за Наско, Краси и Борето ! Имате по една лимонада от мен като се видим !

Comment

• Румене аз казвам както съм видял .... По бърза от нашия регион невидях на 400м.Но ще се мъчим сега да обрънем нещатата във полза на Twin Sparka

Comment

• без заяждане..но много се бъркаш че твоята 156 е наи бързата италианка..има купе турбо в Търново..има пунто турбо но то скоро няма да покаже какво може..на питбула не вярвам да върви по малко дизела..от твоя..но ти не си кара колите не ги рейсва...алфата ми е по бавна от твоята понеже върви колкото зелената 1,8 156..на италфеста не съм присъствал..инъче лошо няма като съм нашия краи ако има възможност ще направим пробно..дано си ме разбрал правилно
                    Last edited by r.punto; d.m.y г., 11:35. Основание: допълнение

Comment

• Баце тръгваме във друга насока Ставаше дума за Италфест .. Няма смисъл да дърпаме лукумите къде какво има ...

Comment

• Румен не го научихте , че е голям майтапчия и не цели заяждане ни най-малко
                        Факт е , че Румен е най-бързата дизелова Алфа на практика , понеже има записано що годе официално време . Дори Наско май няма записано време На теория може да не е , но има само един начин да се разбере - >
                        Сава , само за бързи търновски Алфа дизели говореха юнаците Има и по-бързи търновски жтд-та вероятно , но не сме ги виждали в действие А колкото до Пунто Турботата , и трите бяха там и му отказаха
                        Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
                        Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
                        Ex: BMW E61 530 Xi

Comment

• споко бря....според поне да си наи бърз е доста отговорно нещо да го заявяваш........маита па си е маитап.. лошо няма..заяждане и за не целя..........хееее тези пунти гт има турбини само да подгряват водата...пиис а и да не забравяме синята 145 турбо..едва ли има по бърза италианка от нея в Търново..
                          Last edited by r.punto; d.m.y г., 00:22.

Comment

• Добро утро ! Честит Ви Първи сняг ! Който не е слагал зимните гуми ,да ги слага !

Comment

• Ей,ко става бре Пичуве,миналата седмица дъжда ли ви уплаши,сега на туй хубавото време няма ли да дойдете на камбаната за по кафе, ааа?!

Comment

• Eй, къдесте бре!? Да не сте тръгнали за Междене ве ?

Comment

Working...
                                X