Първоначално публикувано от r.punto
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Дискусия - срещи във Велико Търново
Collapse
X
-
Колеги, никой не видяхй в това заведение! Питах една сервитьркаю, а тя ме изгледа странно. огледах и си излезнах. Нямаше никъде видимо по голяма компания!
Ако може за следващия четвъртък да се уговорим някак си да ви намеря?Alfa Romeo 166 2,4 JTD
Comment
-
Бяхме 6 души в ъгъла. Колите не ги ли видя от вън?Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Видях само една 156 -ца сива и никаква друга Алфа! Интересно е че огледахме вътре позавъртяхме се че бяхме с един приятел но не видях видимо голяма група хора. Иначе маси по 4 - 5 човека имаше доста. Надявам се другия четвъртък да ви намеря ще гледам да съм там малко по рано и да ви чакам опредLast edited by val_mcrae; d.m.y г., 21:17.Alfa Romeo 166 2,4 JTD
Comment
-
Сервитьорките ги смениха и новите не ни знаят още магариитеА в темата за снимките в същия раздел има муцуните на повечето за разпознаване
Имаше 3 сиви 156-ци , но местата за паркиране са кът и всеки спира където намери
Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
Ex: BMW E61 530 Xi
Comment
-
Първоначално публикувано от r.punto Покажи съобщениеи аз се чудя баси..Не се чуди! Да бяхте се пуснали с мен
. С пълно право казвам,че съм с
Най-Бързата Търновска Италианка, а не с Най-Многото Коне. Поне там ме биете, като гледам подписите ви, доста имам да наваксвам! Но пък да имаш толкова Коне и да не ти стиска да ги яхнеш на такъв форум, и да се изкефиш на МАХ ?!? За какво тогава ги имате? Отговори, като: "Защо, да си чупя колата ли !?" за мен са несериозни ! Аре Наздраве !
Адмирацииза Наско, Краси и Борето ! Имате по една лимонада от мен като се видим !
sigpic Alfa Romeo 156 2,4 JTD"01 - 140ph "Красавицата Звяр"
Comment
-
без заяждане..но много се бъркаш че твоята 156 е наи бързата италианка..има купе турбо в Търново..има пунто турбо но то скоро няма да покаже какво може..на питбула не вярвам да върви по малко дизела..от твоя..но ти не си кара колите не ги рейсва...алфата ми е по бавна от твоята понеже върви колкото зелената 1,8 156..на италфеста не съм присъствал..инъче лошо няма като съм нашия краи ако има възможност ще направим пробно..дано си ме разбрал правилноАмбицията е последното убежище на неудачника
Comment
-
Румен не го научихте , че е голям майтапчия и не цели заяждане ни най-малко
Факт е , че Румен е най-бързата дизелова Алфа на практика , понеже има записано що годе официално време . Дори Наско май няма записано времеНа теория може да не е , но има само един начин да се разбере - >
Сава , само за бързи търновски Алфа дизели говореха юнацитеИма и по-бързи търновски жтд-та вероятно , но не сме ги виждали в действие
А колкото до Пунто Турботата , и трите бяха там и му отказаха
Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
Ex: BMW E61 530 Xi
Comment
-
споко бря....според поне да си наи бърз е доста отговорно нещо да го заявяваш........маита па си е маитап.. лошо няма..заяждане и за не целя..........хееее тези пунти гт има турбини само да подгряват водата...пиис а и да не забравяме синята 145 турбо..едва ли има по бърза италианка от нея в Търново..Last edited by r.punto; d.m.y г., 00:22.Амбицията е последното убежище на неудачника
Comment
Comment