If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ок бе баце ма що не другата седмица Мисля да дрифтя на сняг Писна ми да тренирам с пикап на задно
П.С. Мини да пием кафе.
това го чух петъка че понеделник ще е готова
а да видим другата седмица дали ще е готова
и гледай да не я съсипеш до лятото че трябва точка да те правим
Volvo S80 2.0 T5 180hp
Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto
Да но само модела който има LS в сигнатурата е с тази фабрична подготовка И на всичкото отгоре е с активно окачване
това звучи като трудно за намиране, че и заедно с ламарината от пода... ще си правя по мярка като му дойде времето
За дрифтенето да не забрайте камера, много дрифти на сняг, само рязко барване на газта с лек волан и обръща на врати на момента.
И най-интересното е, че може да се кара десетки метри на страни в права линия с поддържане на газта и волан без да губи скорост
Ама вие и двамата сте без шпер на задния диференциял нали?
Щото си мисля че със шпера ще е още по трудно
аз със отворен заден диф я карах на снега, обръща на врати мигновено щом се чукне газта, мислех да го заключвам дифа ама абсолютно ненужно се оказа.
Филма е голям, бетер дрифтачка става работата на сняг, отначало е после като се преборят естествените рефлекси е голяма зарибявка да се държи на страни
Да поясня, че с полусликовете я тествах, луда работа
аз със отворен заден диф я карах на снега, обръща на врати мигновено щом се чукне газта, мислех да го заключвам дифа ама абсолютно ненужно се оказа.
Филма е голям, бетер дрифтачка става работата на сняг, отначало е после като се преборят естествените рефлекси е голяма зарибявка да се държи на страни
Да поясня, че с полусликовете я тествах, луда работа
И на мен ми се струва че при такава сила като получи малко сцепление ще стане страшно Ама ще видим засега борбата продължава
Както казах сагата продължава - та свалихме мотора за да можем да насосаме кутията и раздатката към мотора. Кутията вече е с допълнителни усилвания на всички лагери с неръждаеми планки и е готова за 700нм Сега усилваме капака на диференцияла и почваме да дупчиме и да режеме блока и картера и да преправяме лапата която държи алтернатора и сервото Снимах и старата кутия - имам готов сетъп за ТС който има сила за Шпер Отзад колата е готова на 100%
Comment