Първоначално публикувано от Bobo
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
145 QV-Turbo - Започна се
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Little Покажи съобщениеДобре че в GTV-то нема место за турбо...Ма там голям мазохизъм ще е. Тва тая 145-ца сигурно гори 30/100. Как виждаш човека да си направи всекидневката която и без тва си нагорява...
Той трябва да бачка само за бензиностанциите... то с тия цени...
Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Първоначално публикувано от oem Покажи съобщениеАаа няма ве. Ти ще кажешМа там голям мазохизъм ще е. Тва тая 145-ца сигурно гори 30/100. Как виждаш човека да си направи всекидневката която и без тва си нагорява...
Той трябва да бачка само за бензиностанциите... то с тия цени...
Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
sprint tropheo
155/1.8
156/2.0 Selespeed
Comment
-
Първоначално публикувано от fiore Покажи съобщениеДали някой се интересува колко гори QV то според теб.Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщениеКуВе-то според мен в състезателен режим , трябва да е доста над 30 ... ама може и да греша .
Кой го интересува разхода... важен е кефа !не толкова страшно...
Успех на колата ша я гледаме утре...sigpichttp://www.album.bg/juli_1/images/8639029/
Comment
-
след като писал писмо на дед мороз
пълнил чорапчето на санта клаус
доброто дете Бобо получил и коледен подарък
Last edited by голямата риба; d.m.y г., 01:19.
Comment
-
Първоначално публикувано от голямата риба Покажи съобщениеслед като писал писмо на дед мороз
пълнил чорапчето на санта клаус
доброто дете Бобо получил и коледен подарък
,и аз давах много заявки на дядо Мраз таз година,пьк колко чорапа напьлних и оставих,ама маи бях непослушно дете
,и сигурно ще ми донесе половината
ALFA ROMEO 156 2.4 20V JTDM sportwagon ALFA ROMEO 155 Q4 300+++Ps.
Alfa Romeo 145 3.0V6
Alfa Romeo 33 1.7 16V 4x4 Аlfa spider 3.0 V6
Comment
-
благодарение на Добри Жечкин всичко по купето вече е променено. Колата изглежда като заводско изпълнение.
задният мост и резервоара са на място
Last edited by голямата риба; d.m.y г., 01:19.
Comment
-
Абе шефе , къв е тоя бой на негри в тъмна нощ
нищо се невиди
Бобо , я вземи снимай ти че нищо не мое се разбере
добре че поне знам какво представлява че да мога да си го представя на снимкитеVolvo S80 2.0 T5 180hp
Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto
Comment
-
Comment
-
Първоначално публикувано от drigata Покажи съобщениеАбе ,чиче какви са тез размазаняци,гинкоприма си забравил пак.
Хахххххх.
Comment
Comment